Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חגורה - מלאך מציל חיים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Kundason, אני מסכים איתך שזה חשוב מאוד לעבור קורס נהיגה מתקדמת (פעם אחת מינימום), ואם היה לך את הכוח להכניס זאת כחובה במסגרת החוק, אני בטוח במיליון אחוז שהיית עושה זאת.

אבל בוא נוודא שקודם כל כולם חגורים, אח"כ נדבר על נהיגה מתקדמת.

חגורה = חובה מבחינת החוק.

חגורה = מצילה חיים ברוב המוחלט של המקרים.

קורס = לא חובה (נכון להיום).

קורס = לא תמיד מציל חיים.

(נכון שניתן להתווכח על חלק מהנתונים, אבל בוא לא נהיה קטנוניים, את המטרה העיקרית של ההודעה הזו נראה שהבנו).

שוב, אני ממש לא מזלזל בקורס נהיגה מתקדמת (אני אישית עברתי אחד כזה באזרחות, ועוד אחד במסגרת צבאית), אבל חשוב שנבין שחגורה היא החובה המינמלית והבסיסית שיש לבצע.

Xbox12341

פורסם

אל חשש חברים, חיש מהר יופיע החוכמולוג התורן ויודיע כי:

..." אח שלי / דוד שלי / אחות שלי / שכן שלי (מחק את המיותר), עשה תאונה והוא לא היה חגור. בגלל שלא היה חגור, הוא נזרק מהרכב וניצל. הרכב לעומת זאת התפרק לאלף חתיכות על מעקה בטון / עץ / נשרף כליל / עלה במרכבת אש השמיימה (מחק את המיותר).

אח שלי / דוד שלי / אחות שלי / שכן שלי (מחק את המיותר), ניצל משום שלא היה חגור וכן המסקנה האמפירית מניסוי זה, היא, כי חגורות בטיחות הורגות! "...

אותו קוף לעלם לא יחגור חגורת בטיחות ברכב וישכנע גם את שאר שבט הבבנוים שמסביבו לעשות כך.

תצחקו או לא, יש אלפים כאלו על כבישי ארצנו.

דארוויניזם במיטבו.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

זה בדיוק מזכיר לי שנסעתי עם חברים ביום כלשהו לאיזשזהו כנס ברכב של חבר של חבר. הוא נהג ברכב בלי חגורה, שאלתי אותו מה קרה לחגורה שלו. הוא טען שבעבר נרדם על ההגה וכשהידרדר לתהום, פגע בעץ, כשאחד מענפיו העבים פרץ את השמשה הקדמית בדיוק אל מושב הנהג, הוא מסר כי גם אז לא היה חגור, ורק בזכות זאת, הצליח להימלט ממוות...מאז הוא לא חוגר חגורת בטיחות, אלא אם כן ראה שוטר בדרך.

חוכמה?

Xbox12341

• תוכן חדש...