Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה עדינות צריך איתה כשמכוונים אותה מחדש?האם זה שעברו שנתיים אומר שהרכיבים עצמם יותר רגישים מ'מקודם?יש לציין שהמערכת עבדה מצויין וללא שום תקלות לפני.

המערכת היא המערכת שיש לי בחתימה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

על פניו אין סיבה עקרונית שהרכיבים לא יעבדו כראוי.

מדובר על "מערכת" שהיא בסך הכל HU? יחידת הראש?

או כל המערכת כולה? רמקולים וכל מה שיש שם.

אם הרכיבים ישנים, ועמדו במקום שמור או בקופסאות מסודרות במשך השנתיים,

אין סיבה שהם יהיו פחות טובים מאשר היו לפני שנתיים. עם זאת, יש את עייפות החומר,

ורוב הסיכויים שהם יתבלו מהר יותר מרכיבים חדשים, במיוחד לאור העובדה שלפני

שנתיים הם עבדו, ולא נשמרו כחדשים.

רותם.

פורסם

תסביר את עצמך אתה לא ברור שאתה אומרת "מערכת"

אם אתה מתכוון לר"ד בלבד אין שום בעיה.

רמקולים ו*במיוחד סאב* רצוי שתפתח לאט. (להגביר חצי מהווליום לתת להם לנגן שיתרככו וזה בתנאי שהם אוסחנו בתנאים אופטימליים)

חבר שלי קרע לגזרים סאב של סרוין וגה ששכב חצי שנה במחסן בגלל שהוא הגביר גיין לשמיים וניגן

"BASS I LOVE YOU"

פורסם

המערכת היא כל מה שמופיע לי בחתימה, חוץ מה-HU שנתתי לאחי ובמקומו אקנה חדש.

הסאב, האחוריים והקומפוננט היו בשימוש פחות משנה, והמגברים עצמם הם ישנים, בני 5-6 שנים. שוב, כמו שציינתי קודם, שום דבר לא עשה בעיות וחוץ מפיוז שפה ושם הלך, לא היו שום בעיות אחרות במערכת כולה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תוכן חדש...