Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 6 או מונדיאו

axgt
שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לאחר נסיעת מבחן בשתי המכוניות עולה כי ההבדלים קטנים מאוד.המונדיאו אוחזת יותר

ה -6 יותר כיפית.

המלצות? בעיות? מה לקנות? (אני לא מעונין באף רכב אחר)

תודה :oops:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תריץ חיפוש על 2 הרכבים, היו המון דיונים עליהם.

אני אהבתי יותר את המונדיאו, סה"כ 2 הרכבים טובים מאוד, אולי נסיעת מבחן נוספת תוכל לעזור לך להחליט.

גיא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למזדה 6 יש בעיית נוחות, בעיקר בתוך העיר. המונדיאו טובה ממנה בתחום הזה. מנוע - לאף אחת אין יתרון מוחץ. תיבת הילוכים - לא זכור לי אם ל-6 יש טיפטרוניק אבל אם כן - זה יתרון בשבילה.

מרווח פנים - המונדיאו עדיפה. התנהגות כביש - שתיהן מצוינות.

סחירות - 6.

ייחודיות - מונדיאו.

בדוק מה אתה מקבל בכל רכב מבחינת אבזור, ובחר. שתיהן טובות מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי איזה מזדה 6..

אם זה מזדה 6 פרימיום אז לדעתי עדיף כי

היא מנוע 2300

יש לה ג'נט 17

סנרוף

טיפטרוניק

166 כוח סוס

כיסאות עור ועוד .....

אבל אם זה לא פרימיום אז עדיף מונדיאו

למונדיאו יש ג'נט 16

145 כוח סוס

מנוע 2000

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה-2300 יותר יקרה, בהפרש. וגם הנוחות שלה אפילו יותר לקויה. עם זאת יש לה יתרונות אחרים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עשיתי נסיעת מבחן על המונדיאו, ומאוד אהבתי אותה.

תוכל להריץ חיפוש על הרכבים הנוספים.

את ה-6 ניפיתי כבר באולם התצוגה, לאחר שהכיסאות היו לי לא נוחים והפנים נראה לי פלסטיקי וילדותי מדי.

המונדיאו לעומתה מציעה כורסאות משובחות-של הנהג מחושמל, ואבזור רב(גם המאזדה).

מתחת למכסה המנוע שוכן בשתיהם אותו המנוע, כאשר זה של המונדיאו כוונן להספק מעט גבוה יותר(145, לעומת 141 במאזדה). לא לפורד ולא למאזדה בגירסה זו יש טיפטרוניק. תיבות רגילות, 4 הילוכים עם אפשרות לביטול האובר דרייב.

המונדיאו נוחה יותר , אבל לא בהרבה. המונדיאו הרבה יותר מהנה, ומהנה מאוד כשלעצמה. אני מאוד התלהבתי מההגה האינפורמטיבי שלה.

לדעתי המונדיאו אופציה הרבה יותר טובה, גם בגלל אפשרויות מימון כלשהם, ומחיר זול יותר, ובגלל שלדעתי, לאחר מתיחת הפנים שלה, היא מכונית פשוט טובה יותר מהמאזדה.

מקווה שעזרתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שתי המכוניות יושבות על אותה פלטפורמה אם מנוע של פורד רק בעיצוב שונה למרות שהפורד יותר מהנה לנסיעה וה-6 יותר ספורטיבית

אם נתחשב בקניה טובה ה-6 תיהיה בחירה מעולה גם בקניה וגם במכירה (שכירות)

רוצה יותר נוחות קנה את הפורד רוצה יותר ספוטיביות קנה את ה-6 למרות שההבדל לא משמעותי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוצה יותר ספוטיביות קנה את ה-6

במה בדיוק ה-6 יותר ספורטיבית? המונדיאו הרבה יותר ספורטיבית, גם במנוע הטיפ טיפה יותר טוב(בגלל הספק מעט גבוה יותר) וגם בהתנהגות המדהימה שלה!!! אני התלהבתי מהמונדיאו הרבה יותר, ה6 נראית מצועצעת ואני לא מציע לך ללכת עליה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נהגתי במאזדה 6, נהגתי הרבה במונדיאו. מי שקנה את אותה מונדיאו, נהג ב6, ולא אהב אותה.

המונדיאו נהדרת, אין ספק שהייתי בוחר בה על פני המאזדה (לפחות בהסתמך על דעות אחרים).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח בחשבון שהמאזדה 6 תהיה יותר יקרה לביטוח בסדר גודל של אלפי שקלים בשנה.

(שמקזזים את יתרון הסחירות שלה)

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...