Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לדעת ככה, יש לי הצעת עבודה עם הרכב שלי,

והוא רוצה לשלם לי "הוצאות רכב" + דלק.

השאלה היא מהו הכונה הוצאות רכב? כמובן שיש ביטוח, טסט, טיפולים,תיקונים,

האם יש איזשהוא הגדרה בשוק מהו הוצאות רכב?

האם יש מושג סכום קבוע חודשי עבור ההוצאות, ללא הבדל מהו ההוצאות שהיו החודש?

(עקב שכיום אין לי הרבה הוצאות, אז שווה לי סכום קבוע, מצד שני שאני יתחיל לעבוד אני יסע הרבה כך ההוצאות יגדלו.)

העבודה מצריכה נסיעות ארוכות עירוניות ובין עירוניות, שזה מעלה כמובן את הק"מ, והבלאי.

הרכב: מאזדה שנת 2000

תודה רבה מראש

פורסם

קשה לתת תשובה, בסיכומו של יום החלטה כמה לתת לך שמורה אצל המעסיק (אל תשכח שכל מה שתקבל זה בד"כ ברוטו ולא נטו )

אלא עם כן המעסיק יסכים שתביא לו את אגרת הרישוי ( כדוגמא ) והוא ישלם אותה בדואר..

אני מבין שאתה תשתמש ברכב שלך לצורכי העבודה, תצטרך לסכם מחיר הגון שגם יחזיר לך את עלויות הבלאי והתיקונים ולא

רק דלק, ביטוח וטסט.

בהצלחה.

פורסם

ממה שאני מכיר זה בסביבות 1.5 ש"ח לק"מ אבל לדעתי זה כולל דלק. מחר אני אדע בוודאות אחרי שאשאל את הבחור ואשמח לעדכן.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

כל מו"מ עם מעביר על החזר הוצאות הוא גמיש. קח בחשבון את כל ההוצאות של אחזקת הרכב שציינת.

כשאותי לימדו חשבון, אמרו לי שאם ההוצאה היא 3.6 ש"ח אני צריך לבקש 20% יותר, כלומר 6 ש"ח. לא צריך לתקן אותי, זה החשבון שאני יודע. למרבה הפלא זה עובד די טוב לפחות עם חלק מהבוסים.

נסה לברר פעם אם מישהו בבנק יודע לחשב נכון את הריבית או החזר המשכנתא. גם אם תגיע למחלקת המחשב שלהם יהיו לפעמים הפתעות. כולנו בני אדם.

תכלס - נסה את החישוב הזה :

http://www.rechev.net/50683/HESHEV006

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...