Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות רכב בתקציב של 25-32K

שמתי לב שבשנים 98-2001 הזה, אין הבדל משמעותי במחירים של הונדה סיוויק לעומת הונדה אקורד (מסיבות של היצע וביקוש, כנראה).

רציתי לדעת עד כמה יותר יקר להחזיק אקורד לעומת סיוויק מבחינת:

הןצאות דלק בחודש

עלות טיפולים שוטפים.

בנוסף -

האם יש הבדלים משמעותיים באמינות בין הדגמים?

האם יש המלצה על שנתון מסויים מבין השנים הללו?

תודה,

אורן

פורסם

לפי דירוג האמינות של הרכבים (שקראתי בכמה אתרים בחו"ל) אלו הם שני הרכבים שעומדים במקומות שראשונים של הדירוג.

לי יש הודנה סיויק 01, לחבר שלי יש אקורד 05, בעלות הטיפולים, אין הבדל (אם אתה משלם רק עבור העבודה, ואת החומרים קונה בעצמך. בחלקים, אין לי מושג מה ההבדל, אבל זה לא כל כך משנה, כי אם אתה קונה את החלקים מהחברה, הם יעלו לך כמו חלקים של כל מרצדס\פורשה וכדומה (סתם לדוגמה, מנעול חשמלי לדלת, בחו"ל 35$ כולל משלוח, בארץ 500 ש"ח).

ובפירוקיות, זה כבר תלוי בך כמה את טוב במשא ומתן.

גם בדלק אין הבדל, שלי אוכל 1 ל14 (גיר ידני) של חבר 1 ל 12 (אבל הוא נוסע כמו בן 90).

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

יש הבדלים מהותיים בין הדגמים של הונדה בין 98 ל- 2001 (שדרוגי מנוע, "facelift" חיצוני או פנימי, ביצועים וכו')?

פורסם

האקורד (אוטומטית) צורכת הרבה יותר דלק מהסיוויק הידנית. אני מדבר על שנת 99.

כמו כן, האקורד מרגישה כבדה יותר.

אוכל להגיד לך שמבחינת תא נוסעים, האקורד מרווחת, נוחה ושקטה באופן משמעותי מהסיוויק.

לאקורד היה דגם אנגלי ואמריקאי, והאמריקאי הוא המומלץ מביניהם.

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...