Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אני צריך בקניית רכב לבקש את הקבלות על הטיפולים שעבר הרכב , ולברר באיזה מוסכים הוא טופל..

כלומר האם אני צריך לרדת לעומק עד כדי כך, או שזה יהיה לא נעים לבקש את הפרטים האלו מבעל הרכב...

אפילו שמעתי על מישהו שהתקשר למוסכים שבו טופל הרכב ואימת את הדברים וביקש את כל המידע שיכלו לתת לו על הרכב...

האם זה בסדר או לא?

לשעבר COLTI BOY

פורסם

לדעתי אתה צריך,הכל כדי לא לקנות חתול בשק-חוסר הנעימות הזה יכול לגרום לזה שתקנה רכב במחיר מופרז עם כל מיני מחלות שלא ידעת על קיומן ואתה תדפק בסוף.

פורסם

אני גם חושש שבעל הרכב יצחק עלי... ויגיד מה פה ומה שם...

אתה בא לקנות או לקדוח לי במוח...

זה מה שאני עלול לשמוע....

לשעבר COLTI BOY

פורסם

אני ביקשתי לדעת היכן טופל הרכב, ומתי היה במוסך. הבחור אמר "האוטו בובה. אפס תקלות.". אז ביקשתי ממנו הרשאה בפקס לקבל פירוט טיפולים מהמוסך בו הוא מטפל. בשלב הזה הוא נזכר פתאום שהיתה בעיה עם התאורה, עם החלון החשמלי ועוד כמה דברים "קטנים". ויתרתי על האוטו כי המוכר קצת שקרן. כבר היה שווה את המאמץ.

פורסם

וואלה מגניב...

אז בעצם דיברת כבר עם המוסכים שטיפלו ברכב???

או שרק הוא נזכר להגיד לך?

לשעבר COLTI BOY

פורסם
וואלה מגניב...

אז בעצם דיברת כבר עם המוסכים שטיפלו ברכב???

או שרק הוא נזכר להגיד לך?

אני וחברה שלי (כמו זוג אדיוטים) לקחנו אוטו לבדיקה, אחרי שהמוכר הראה לנו קבלות מפה ועד הודעה חדשה, וספר טיפולים והכל....

ואחר כך, בבדיקה הסתבר שהאוטו חרא.

נראה לנו לא הגיוני ולכן התקשרתי למוסכנים מורשה-רנו שאני מכיר (האוטו היה קליאו)

בקיצור, עם הקלדת מספר הרכב הוא סיפר לנו על תאונה שהרכב עבר, על תיקון שלא עלו עליו בבדיקה, ועל עוד מליון ואחד דברים...

בקיצור, אין דבר כזה לא נעים. תבדוק הכל כי עם ישראל מלא חארות.

רון.

-המכון היה מכון קומפיוטסט בתל אביב-יפו, באיזור של מוסכים (אני לא זוכר בדיוק את המקום) -

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אז ביקשתי ממנו הרשאה בפקס לקבל פירוט טיפולים מהמוסך בו הוא מטפל.

איך אני בדיוק מבקש את הפירוט?

לפותח התראד מה זאת אומרת לקדוח במוח הרי אתה מוציא סכום נכבד על האוטו ואם למוכר אין לו סבלנות אליך אז שילך לחפש פראייר אחר.

פורסם
אז ביקשתי ממנו הרשאה בפקס לקבל פירוט טיפולים מהמוסך בו הוא מטפל.

איך אני בדיוק מבקש את הפירוט?

לפותח התראד מה זאת אומרת לקדוח במוח הרי אתה מוציא סכום נכבד על האוטו ואם למוכר אין לו סבלנות אליך אז שילך לחפש פראייר אחר.

אני כרגע מנסה למכור את האוטו ולא תהיה לי שום בעיה להוציא תדפיס הסטוריה של המוסך למי שיבקש, אז למה שלמוכרים אחרים תהיה בעיה? אפילו הוצאתי פעם בשבילי, יצא איזה 6-7 דפים (טוב, טיפול כל 10K).

איך לבקש? פשוט לבקש מהמוכר תדפיס או לנסוע איתו למוסך ולהוציא באישורו שם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לפי דעתי אין שום סיבה להתבייש צריך לבקש, לחקור וגם לבדוק מעבר לכך.

אני לא יודע איך זה אצל היבואנים האחרים אבל בצ'מפיון אתה מגיע למוסך המורשה שטופל הרכב עם כל התעודות, ממתין שם דקות ספורות ומקבל ממש את כל מה שעבר על הרכב..

כשאני קניתי את האוטו שלי בעל הרכב הוא זה שהציע לי לעשות את זה.

פולו 16V - רק אם אתה מתאים לה...

(מודה - נגנב מאלפא..)

http://www.pbase.com/itays

פורסם

קודם כל כדאי לדעת שרכב באחריות אמור להגיע רק למוסכי הרשת, אצלם יש תיעוד מלא. לכל מוסך יש הרשאה לשלוף את ההיסטוריה של הרכב גם אם טופל במוסכים שונים ברשת.

הם לא בהכרח מתעדים את כל התלונות, אבל הטיפולים בפנים. זה חשוב לאחריות, וזה גם מה שמאפשר למוסך עצמו לקבל החזר מהיבואן כאשר יש תקלות המכוסות ע"י האחריות.

כדאי לשאול איפה מטופל האוטו, ואז להתקשר למוסך עצמו. כך עשיתי, ואז הם ביקשו בנימוס שאשלח להם הרשאה מטעם המוכר לקבל מהם תדפיס מלא. בסך הכל יש להם אינטרס ברור להיות בסדר איתי, כי אם אקנה את האוטו הם היו רוצים שהוא ימשיך להגיע אליהם, לא?

במקרה שלי, חזרתי אל המוכר וביקשתי את ההרשאה, ואז הוא התחיל לגמגם. הכל היה עוד בטלפון, וחסך ממני הרבה כאב-ראש בהמשך.

זה לא מבטיח שהאוטו טוב, כי יכול להיות שהוא פשוט מוזנח ולא מגיע בכלל למוסך. אבל ברכבים חדשים זה מעיד שלא היו תקלות רציניות או משהו כרוני, כי אחרת הבעלים היה רץ למוסך כדי לנצל את האחריות כאשר היא עוד בתוקף.

והכי חשוב, זה כלי מצוין נגד מזייפי ק"מ. יש לי חבר שקנה מאגנום והסתבך עם תקלות שלא אמורות להיות לרכב שנסע כל-כך מעט (כ- 80 אלף). כשהוא ביקש במוסך לבדוק היסטוריה רחוקה של הרכב, הסתבר שבטיפולים הראשונים היו כבר יותר מ- 80 אלף ק"מ...

הסוף היה טוב. הוא התקשר לרמאי, הסביר לו שאפשר לסגור את זה יפה בסכום נאה או ללכת לבית משפט, והרמאי שילם במזומן וסגר עניין.

• תוכן חדש...