Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש המלצה לחנות חלפים באזור ראשל"צ והסביבה על מנת לרכוש צינור יניקת אוויר .

פעם ראשונה שאני מתעסק עם חנויות חלפים ואין לי מושג לאן לפנות ואיך קוראים לחלק שאני מחפש בדיוק ..

הרכב שעליו מדובר הוא רנו קליאו B שנת 2000 .

הינה תמונה של המקום ששם אני רוצה לחבר את הצינור על מנת שיכנס אוויר קר יותר למנוע

12062010145.jpg

Uploaded with ImageShack.us

פורסם

לפני שאתה הולך לקנות חדש הייתי מציע לחפש בפירוקיות שבאזור שלך, חבל על הכסף זה סתם צינור אין לו איזה תכונות מיוחדות(כמובן שהוא צריך להתאים בגודל ולהיות עמיד בטמפרטורות הקיימות בתא המנוע..)

פורסם

איך קוראים בדיוק לצינור הזה ?

צינור יניקת אוויר ?

בנוסף אשמח להפניות לפירוקיות / חנות חלפים באזור ראשל"צ

פורסם

יש לך את המאגר בראשון לציון, תנסה שם, הצינור שלך הוא צינור של הפילטר אויר אם אני לא טועה, תיגש לשם או באיזור ליד יש את האחים יזדי. את תקנה חדש.

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

דבר כזה לא קונים בפירוקיות, כי א' - ברוב המקרים הוא יהיה קרוע או חסר, ב' - מחיר של צינור חדש ממש לא גבוה, לדעתי סדר גודל של כמה עשרות שקלים.

אמור להיות כזה צינור בכל חנות חלפים, יחתכו לך לפי מידה.

אל תשכח לקנות גם שני בנדים לחיזוק הצינור.

פורסם

בין זה שזה לא אמור להיות יקר למה שקורה בפועל יש מרחק רציני...

אצלי בסיאט צינור נשם של שמן (אני חושב שזה שמו-הוא מחזיר שאריות השמן לאיזה חור בתחתית המנוע) עולה מקורי 400 ש"ח לפני מע"מ...וזה רק צינור!!! ולא תמצא כזה בחנויות..ללא שום שסתום מיוחד או משהו

אם הוא קרוע ברור שלא לוקחים כי אין טעם לקנות בשביל לתקן...

דרך אגב, פיתרון נוסף תמצא פה..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=269211

לא מסובך בכלל, רק תתיחס להערות שרשמו לו למטה, תשפר את זה

• תוכן חדש...