Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אני מעוניין בעוד שלושה חודשים - חצי שנה לקנות רכב ראשון, ואני מבין שאני אצתרך לעשות יישור קו בשביל שהאוטו לא יעשה בעיות. מכיוון שאני מתגייס עוד שנה וחצי אז האוטו יהיה מקסימום לשנה ואז אני מוכר אותו. בכל מקרה חשבתי להשקיע 5-8 אלף באוטו, אבל אין לי פרספקטיבה על היישור קו והביטוח. אני גם צעיר וגם חדש, כמה בערך אמור לעלות לי ביטוח? בכל מקרה עם תקציב כמו שלי אני מניח שהשנתון של האוטו יהיה בערך 96-98, כהמ בערך יעלה יישור קו לאוטו במצב נורמלי, לא טוטאלוס! תודה מראש חברים!

פורסם

עד כמה שהבנתי אתה מכוון שלא לעשות ביטוח ?

ביטוח אמור לעלות לך אלף ומשהו ש"ח (תלוי אם אתה מחליט לעשות גם צד ג')

ישור קו נועד בשביל לצמצם בעיות אפשריות, לא בשביל שהאוטו "לא יעשה בעיות". עם אוטו בתקציב שלך רוב הסיכויים שאתה תבלה הרבה במוסכים, אבל זה גם תלוי איך אתה תסע עליו.

פורסם

יישור קו הוא בעצם תיקון של כל הליקויים החשובים שהבעלים הקודם הזניח/דחה/לא היה מודע אליהם.

לכמה זה יכול להגיע?

החל מאפס שקלים לרכב מלוקק ומפונק, עד למעל למחיר הרכישה של הרכב.

מתחדשת*

פורסם

תעשה בדיקת קניה לרכב

אתה כבר תדע בדיוק מה צריך לעשות בשביל ליישר את הקו או במקרה הרע, לעקור הרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

1. אני מתכוון לעשות חובה+ג, לא רוצה להסתבך, כמה זה אמור לעלות סה"כ?

2. אני לא מתכוון ללכת על אוטו מעפן שעוד שניה הולך לגריטה, אני אחפש את הכי שמור בתקציב אבל התקציב כמובן מהווה מגבלה. בכל מקרה תנו הערכה גסה כמה זה הולך להוציא ממני....והאוטו יהיה רק לשנה עד הגיוס, לא יותר...

פורסם

1. תרים טלפון לסוכן ביטוח ותברר מחירים מדויקים. באופן כללי, ביטוח חובה עולה משהו כמו 3000 ש"ח לשנה, צד ג' קצת יותר מאלפייה. סה"כ משהו כמו 4500 ש"ח לשנה.

2. קשה מאוד להעריך, בטח שאתה לא מציין כמה תיסע עם הרכב ואם אתה מתכוון לתחזק אותו לבד או במוסך. אבל איך שלא תהפוך את זה, זה יעלה לך לא מעט כסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...