Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ב-106 דור שני שנת 98, מנוע 1600.

1) חום מנוע, שמתי לב לכמה דברים, בנסיעה רצופה ללא מזגן חום מנוע יציב על החצי, ברגע שאני עוצר ברמזור, או בנסיעה איטית החום עולה בין החצי ל-3/4, עם מזגן לסירוגין עומד על החצי, ולסירוגין עולה ואפילו נוגע בקו של ה-3/4, יש לציין שישנו טרמוסטט 82 מעלות, רדיאטור בן שנה, נוזל קירור פרסטון, אין נזילה, פקק לחץ מיכל עיבוי חדש ותקין, מאווררים עובדים (שתיהם במצב רגיל ברגע שהמחוג עובר מעט את החצי, ונכנסים לפעילות מהירה בהדלקת מזגן) ניקוז אוויר במערכת בוצע לפי מדריכים בפורום.

מה יכולה להיות הבעיה?

2) תחושה של חוסר סחיבה שהתחילה לאחר שיפוץ ראש מנוע, יש לציין שהאוטו מתוחזק, עבר טיפול לחלקים מקוריים לפני כ-1000 ק"מ, מערכת הזרקה עברה ניקוי, הקומפרסיה משום מה בבדיקה שביצעתי בבוכנות עומדת מעל הנורמל (כ-220 PSI),הבנתי שאנשים שמחפשים לתת יותר כח מורידים שטח בראש, כך ששללתי אופציה שקומפרסיה גבוהה תגרום לזה, טיימינג נבדק והוא מכוון תקין, הכיוון שלי הוא על מערכת פליטה עייפה, כיוון שסתומים לא נכון, וסת דלק, או פילטר דלק, מה דעתכם? והאם יש עוד משהו ששווה לבדוק?

3) תחושת בלימה רצינית בעזיבת בוודת הגז בפתאומיות, ומכה המלווה בחבטה בעת האצה פתאומית, ממה זה נובע בכלל?

זה בגדול 3 דברים שהלוואי והייתי מצליח לפתור ואשמח לשמוע חוות דעת מקצועיות.

מודה לעונים מראש!

פורסם

הייתי בודק בשנית את כוון ה שסתומים והטיימינג.

החבטה שאתה מדבר עליה נישמעת כמו תושבת מנוע או תושבת גיר שהלכה לעולמה.

בקשר למערכת הקירור אני לא ממהר לפסוק אבל משאבת המים הוחלפה לאחורנה?

הטרמוסטט שלך הוחלף כשעשו את העבודה על הראש מנוע?

התרמוסטט ניבדק לאחרונה אולי?

בהצלחה.

פורסם

לגביי החבטה, אכן הגיוני שמדובר בתושבת, אך האם זה קשור לבלימה כאשר עוזבים את הגז (זאת בלימה המלווה ברעידות)

לגביי תרמוסטט, הוא לא בן יותר משנה. (ואני מרגיש לפי הצינור העליון שהתרמוסטט נפתח) שווה להחליף אותו למקורי בכל מקרה? (לאחד שנפתח ב-89 מעלות?)

ומשאבת מים הוחלפה לפני כ-28.000 ק"מ, בטיפול טיימינג

פורסם

יכול להיות שהבעיה נובעת מהשיפוץ ראש.

כנראה שהשחיזו את הראש, אבל לא השלימו עם אטם גבוה יותר.

גש למי שביצע את השיפוץ ראש.

פורסם

חשבתי על עיניין ההשחזה של הראש, אבל הבנתי שאנשים שמחפשים לשפר את הרכב עושים השחזה מוגזמת עם אטם דק יותר על מנת להעלות את הקומפרסיה, אז מוזר לי שאצלי זה יגרום לחוסר סחיבה.

פורסם
מדובר ב-106 דור שני שנת 98, מנוע 1600.

1) חום מנוע, שמתי לב לכמה דברים, בנסיעה רצופה ללא מזגן חום מנוע יציב על החצי, ברגע שאני עוצר ברמזור, או בנסיעה איטית החום עולה בין החצי ל-3/4, עם מזגן לסירוגין עומד על החצי, ולסירוגין עולה ואפילו נוגע בקו של ה-3/4, יש לציין שישנו טרמוסטט 82 מעלות, רדיאטור בן שנה, נוזל קירור פרסטון, אין נזילה, פקק לחץ מיכל עיבוי חדש ותקין, מאווררים עובדים (שתיהם במצב רגיל ברגע שהמחוג עובר מעט את החצי, ונכנסים לפעילות מהירה בהדלקת מזגן) ניקוז אוויר במערכת בוצע לפי מדריכים בפורום.

מה יכולה להיות הבעיה?

מודה לעונים מראש!

לגבי חום המנוע, גם אצלי ב- 106 בנסיעה איטית מד החום בין 1/2 ל- 3/4.

כשבדקתי את הנושא נמסר לי ע"י עובד מוסך מורשה שזה סטנדרטי ושאין בעיה עם זה.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

זה עדיין לא מרגיע אבל :) היו זמנים שהמחוג די היה יציב על החצי

וניראה שהמאווררים של הרדיאטור איכשהו מזייפים ולא מצליחים לייצב את הטמפרטורה.

אני שוקל להחליף תרמוסטט (אך מתלבט בין פתיחה של 82 מעלות ל-89 צעלות) ולבצע שטיפה לרדיאטור ולמנוע ושימוש במים של טכניקס (מקוריים) ואולי אפילו להחליף את החיישן מאווררים שיושב על בית התרמוסטט.

לגביי שאר הבעיות, יש למישהו כיוון?

(בלי כל קשר, יש למישהו ניסיון טוב עם מוסך גבע בתל אביב, הן מבחינת מקצועיות והן מבחינת מחיר?)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום רב !

למוסך גבע יש ניסיון רב עם צרפתיות, קיבלתי בפרטי המלצות רבות על מוסך זה, מומלץ בהחלט, שווה לנסות, ולחזור

לעדכן בפורום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...