Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיקום בארץ יעזור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם אתה נייד ולא כבול למיטה עדיף לך ללכת למסאגיסט/ית לקליניקה.

שם בד"כ יש מיטה מקצועית וכן חדר ובו אנרגיות חיוביות.

גם לבעל המקצוע הענקת הטיפול יותר נוחה מאשר על מיטה שלך או לסחוב מיטת טיפולים שהיא לא כל כך משוכללת, וכך תזכה לטיפול יותר טוב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אם אתה נייד ולא כבול למיטה עדיף לך ללכת למסאגיסט/ית לקליניקה.

שם בד"כ יש מיטה מקצועית וכן חדר ובו אנרגיות חיוביות.

גם לבעל המקצוע הענקת הטיפול יותר נוחה מאשר על מיטה שלך או לסחוב מיטת טיפולים שהיא לא כל כך משוכללת, וכך תזכה לטיפול יותר טוב.

פעם מכללת "רידמן" בת"א נתנה טיפולים מוזלים ע"י סטונדטים לצבירת ניסיון. קיבלתי טיפולי שיאצו, היה מצויין.

(אפילו קיבלתי הרפייה אח"כ, אבל זה ממש לא שירות של המכללה, פשוט יש שם כ"כ הרבה סטונדטיות חמודות...)

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני לא הייתי מסתכן אצל סטודנט כשאני בא עם בעייה. מסאז' לא נכון יכול לגרום להרבה נזק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
פעם מכללת "רידמן" בת"א נתנה טיפולים מוזלים ע"י סטונדטים לצבירת ניסיון. קיבלתי טיפולי שיאצו, היה מצויין.

(אפילו קיבלתי הרפייה אח"כ, אבל זה ממש לא שירות של המכללה, פשוט יש שם כ"כ הרבה סטונדטיות חמודות...)

זה בצחוק כן?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אפילו קיבלתי הרפייה אח"כ, אבל זה ממש לא שירות של המכללה, פשוט יש שם כ"כ הרבה סטונדטיות חמודות...

בשביל הרפיה העובדה שהיא חמודה לא כל-כך רלוונטית.

העיקר שיש לה נכונות...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אני לא הייתי מסתכן אצל סטודנט כשאני בא עם בעייה. מסאז' לא נכון יכול לגרום להרבה נזק.

צודק 100%.

למד איתי בתיכון מישהו שאבא שלו, שהיה אדם בריא לחלוטין, פעם סבל מכאבי צוואר. האיש הלך לקבל מסאז', והמסאז'יסט המוכשר שחרר לו קריש דם ישר למוח.

התוצאה: הבנאדם הפך להיות משותק 100%, כשכל מה שהוא יכול להזיז זה רק את העיניים, טיפה את הצוואר וממש קצת את קצות האצבעות.

אז נכון, הם תבעו את המוסד הרפואי שבו עובד אותו מסאז'יסט, וגם זכו. היום יש להם בית גדול, רכב חדש והפרוטה מצויה בכיסם, אבל לא נראה לי שהייתי מתחלף איתם.

אגב, לא ציינתי, אבל האדם היה בשנות ה-40 המוקדמות שלו כשכל הסיפור התרחש.

אין ספק, הפתגם "זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין ובשניהם תקבל נקניקיה" מקבל במקרה זה תוקף חזק מאין כמוהו.

תחשוב טוב אם אתה באמת רוצה נקניקיה כזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
זה בצחוק כן?

ממש לא בצחוק, רציני לגמרי.

ההבדל בין סטודנט לבין מטפל מוסמך יכול להיות ימים בודדים, ובמכללה היה פיקוח צמוד של מדריכים. אני בכל אופן, יצאתי מבסוט.

בשביל הרפיה העובדה שהיא חמודה לא כל-כך רלוונטית.

העיקר שיש לה נכונות...

זה נכון תכל'ס, אבל זה שהיא הייתה חמודה החדיר בי מוטיבציה להכיר לה את "מיטת הטיפולים" שלי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

למה הכוונה בהרפייה? מה שאני חושב שזה?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

מסאז׳ זה לא לפתרון בעיות גב. בשביל זה צריך כירופרקט או אוסטיופט, או במינימום, פיזיוטרפיסט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...