Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקישור שצירפת מדובר על מנוע 2.0 ליטר FSI או TFSI שבהם מורכב בית מסנן שונה מאשר ברכבך.

אני הבנתי שהרכב שלך הינו בעל מנוע 1.6L FSI או שאני טועה ?

איזה כייף לי :)

פורסם
בקישור שצירפת מדובר על מנוע 2.0 ליטר FSI או TFSI שבהם מורכב בית מסנן שונה מאשר ברכבך.

אני הבנתי שהרכב שלך הינו בעל מנוע 1.6L FSI או שאני טועה ?

היי

לא, רכבי הוא בעל מנוע 1.6 בלבד.

האם ההוראות וההערות שציינת והוספת משתנות?

פורסם

כול מה שרשמתי נכון לגבי מנוע 1.6L FSI.

ברכבך מורכב מסנן שמן סטנדרטי ראה תמונה מצורפת+מק"ט של הייצרן MAN.

W 719/30.

420.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

רכבך מצוייד במנוע מדגם BSE שהוא בעל הזרקה רגילה

וכמו שאמר מרקו הקישור שצרפת הוא של מנוע מטיפוס FSI

שהוא בעל מסנן פנימי .

ברכבך מסנן רגיל שאותו תצטרך לפתוח עם כלי מתאים כל שהוא ,אוניברסלי?

לפתיחת מסננים והפתיחה היא מלמטה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

כל מכונאי המדרכה שכחו להסביר לך מה עושים עם השמן המשומש. גם בתוך הפילטר הישן יש כחצי ליטר שמן.

אתה צריך לאסוף את השמן המשומש במיכל ולהעביר אותו למיכל איסוף . על פי החוק אמור להיות כזה מיכל בכל מוסך רכב.

אסור לשפוך שמן מנוע משומש למערכת הביוב. הוא חודר לאדמה וגורם לזיהום.

פורסם
כל מכונאי המדרכה שכחו להסביר לך מה עושים עם השמן המשומש. גם בתוך הפילטר הישן יש כחצי ליטר שמן.

אתה צריך לאסוף את השמן המשומש במיכל ולהעביר אותו למיכל איסוף . על פי החוק אמור להיות כזה מיכל בכל מוסך רכב.

אני לא הייתי ממהר לבקר את חברי הפורום שהגיבו, הם סייעו ואם היית בודק את השרשור לעומקו היית רואה שדווקא יש המלצה לעשות זאת.

בכל אופן רכשתי היום מסנן שמן מקורי ועל הדרך גם בורג (כולל שייבה כמובן) חדש. כמו"כ 5 ליטר שמן 5w-40 של elf Exeliom (מיכל כחול). מפתח פילטרים לקחתי מחבר וראצ'ט ובוקסות יש. אני אעדכן אתכם, תודה לכל מי שסייע.

• ספונסר פורום
פורסם
אני לא הייתי ממהר לבקר את חברי הפורום שהגיבו, הם סייעו ואם היית בודק את השרשור לעומקו היית רואה שדווקא יש המלצה לעשות זאת.

בכל אופן רכשתי היום מסנן שמן מקורי ועל הדרך גם בורג (כולל שייבה כמובן) חדש. כמו"כ 5 ליטר שמן 5w-40 של elf Exeliom (מיכל כחול). מפתח פילטרים לקחתי מחבר וראצ'ט ובוקסות יש. אני אעדכן אתכם, תודה לכל מי שסייע.

כבר הצעתי בעבר לחברי הפורום הנאלצים להיפתר מהשמן הישן

לזרוק אותו אצלי במוסך בנקודת האיסוף .

פורסם

זה ברור בשביל זה יש מוסכים שמוכנים לקבל שמן מכול אורח.

• ספונסר פורום
פורסם

לא מקבלים כלום אבל גם לא משלמים בעבור הפינוי

ולכן אין לי בעיה לעזור לחברים כאן שלא רוצים לזרוק סתם כך את השמן

לאיזה פח או לאדמה .

• תוכן חדש...