Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הודעה לבעלי ה AX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים הסיטרואן AX ....

אז ככה , באיזור התעשייה של חולון ישנה איזה סיטרואן AX אדומה שכנראה עברה תאונה ונמצאת נטושה בצד הדרך ברחוב המלאכה , האוטו נמצא שם כבר כמה ימים ואני רואה מדי פעם שאני עובר שם כל מיני אנשים שבאים לפרק כל מיני חלקים למכוניות שלהם ... למען האמת אני חושב שכבר לקחו לה גלגל אחד ... (א-כ-ז-ב-ה )

חשבתי לי שאולי זה יעזור לכמה בעלי AX כאן בפורום להשיג כל מיני פיצ'יפקס (או בעברית - שטויות) למכוניות שלהם .

עד כמה שאני זוכר ... זו AX אדומה , 5 דלתות , לקחו לה את הפנסים הקדמיים , גלגל אחורי אחד , לדעתי שווה ביקור , עדיף בשעות הערב .

מקווה שמישהו יפיק מזה תועלת ... :roll:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...