Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכרתי ביד2 WII עם משחקים ו-2 שלטים, אחרי 24 שעות מתקשר הבן אדם ואומר לי שאחד השלטים לא עובדים למרות שהראתי לו ששתיהם עובדים, הגעתי אליו ובאמת ראיתי שיש תקלה, נכנסתי לאינטרנט שזאת בעיה מאוד נפוצה ב WII כדי להיות הוגן ולא היה נעים לי שביום השני הלך השלט אמרתי אני ישלם חצי והחצי השני הוא ישלם, הוא הסכים ונתן לי אישור להזמין שלט חדש לWII במחיר של 140 ש"ח לחלק ל-2 כל אחד חייב 70 ש"ח, אחרי יותר משבוע ימים אני מתקשר לבן אדם והוא מתחיל להגיד לי שלא הוגן שהוא ישלם חצי כי בלה בלה בלה, לא הסכמתי בשום אופן ואמרתי לו שאני רוצה חצי חצי כי התקלה היא של הWII ולא שלי, הוא עדיין עומד על שלו!

מה דעתכם נכון לעשות?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתה בסדר גמור, זה הסיכון בלקנות מוצר משומש.

היית יותר מבסדר שהסכמת לשלם על חצי השלט,ברגע שהוא בדק בזמן המכירה שהכל בסדר והוא שילם, נגמרה האחריות שלך!

אתה לא חנות ולא נותןאחריות, המחיר בהתאם.

זה נכון

פורסם

יכול להיות שהשלט התקלקל אחרי הקניה - זאת לא הבעיה שלך.

יכול להיות שהוא ראה פרייאר והביא את השלט המקולקל מהשכן/אח שלו/ משרד וכו' ומפיל עליך תקלה שבכלל לא קיימת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני המום כמה אנרגיה אנשים מוציאים על 70 ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היית בסדר גמור, אחרי שבדקתם את המוצר ביחד וראה שהכל תקין ואחרי הקניה התקלקל, אז סלח לי: הוא יכול ללכת להז...!!!

תאמין לי אם לי היה קורה את אותו הדבר בכלל לא הייתי משתתף אייתו חצי חצי, שונא אנשים כאלו שבאים אליך בתלונות אחרי שקנו את הדבר. ( אתם רוצים משהו שלא יתקלקל?, תקנו מוצר חדש!!)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

פעם הבאה תחתים את הקונה שהוא קונה את המוצר "AS IS" ושילך לחפש את עצמו.

העובדה שהסכמת להתחלק חצי-חצי היא לזכותך. שירבו מוכרים הוגנים כאלה :mm_yeah:

פורסם

לדעתי נהגת כמו שצריך,

המוצר משומש ואתה לא חייב לתת לו אחריות ולשלם חצי חצי על השלט,

אלא שהוא ישלם בעצמו, אתה הראת לו שהכל עובד והייתה הסכמה והכל היה בסדר.

מאיפה אתה יודע שלא הוא הרס את השלט? אין מה לעשות זה הסיכון פה,

ובמקומך הייתי אומר לו שזאת בעיה שלו.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

קודם כל, רק עכשיו שמתי לב שרשמתי עם כל-כך הרבה שגיאות ומילים חסרות, אני מאוד מצטער.

דבר שני תודה רבה על התשובות באמת שהרגעתם אותי, משום מה חשבתי שאני לא יוצא בסדר, עכשיו אני מבין שהייתי יותר מבסדר.

וסתם מעניין אותי מבחינה חוקית איך זה עובד? העם על מוצר יד שניה יש אחריות או משהו כזה? למשל אם מישהו היה תובע אותי מי צודק מבחינה חוקית?

BAGIRA זה ממש לא קשור ל-70 שקל, יום אחד הבן אדם מסכים ל-X שבוע הבא הוא רוצה-Y למה שיעשה את זה על חשבוני?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
פעם הבאה תחתים את הקונה שהוא קונה את המוצר "AS IS" ושילך לחפש את עצמו

מחזק.

פעם מכרתי למישהו בנהריה קנון A550 שהייתה לי.

נפגשנו בכרמיאל והוא הביא טופס "זכרון דברים" שכזה שהכל תקין במעמד המכירה וכו'.

הוא בדק את המכשיר לעומק,ראה שהכל תקין,הבין שמהרגע שאנחנו נפרדים אין אחריות ושום דבר והכל על אחריותו,שילם והלך.

הכי טוב.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אצל אנשים רעים כאלה אין הבדל בין 70 ל-7 ש"ח. תן לו לדפוק את עצמו לבד, אל תתאמץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...