Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שום לא חוקי?

אתה מבין שאתה מטעה אותו וגורם לו לעבור על החוק?

אתה יודע שהעירייה שהם באים לשים רעל הם תולים שלים באזור שהם פיזרו רעל כדי ליידע בעלי כלבים\חתולים והורים לילדים קטנים? איך אתה הית מתנהג אם הכלב שלך היה אוכל רעל כי לא ידעת שפיזרו? או יותר גרוע, אחד הילדים שלך או האח הקטן שלך?

לא אמרתי לו לפזר בחוץ.

אני שמתי בבית ש-ל-י !

ולידיעתך, חומרים שהם מיועדים לשימוש מקצועי, לא מוכרים לכל אחד !

זה רעל שכן אפשר לקנות בלי שום רישיון מדביר.

צודק צביקה שהבעיה היא אם היא תמות באיזה פינה ותסריח.

אבל הקוביות הללו גורמות לצימאון בלתי ניתפס, כך שהיא יוצאת ממחבואה כדי למצוא מים.

אצלי מצאתי אותה מעל מתקן המי עדן שהיה לי. ניסתה להגיע למים.

ואז הגיע אדם עז (לא אני) ונתן לה בראש.

אני מה לעשות, מתקשה להרוג יונקים מכל סוג.

עכברים שתפסתי הייתי משחרר כ50 קילומטר מהבית. אבל חולדות ?!

לא לא, הן מסוכנות מאד ! חיה רעה.

פורסם

הרעל נקרא רטרים.

מגיע בקוביות מלבניות ורודות.

נמכר לכל מאן דבעי בחנויות כמו הגרעין או עמיר.

בהצלחה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

חברים !

לשימושכם המושכל, ומאחר והנושא "בנפשי" שכן זה דבר מסוכן מאד.

עשו לעצמכם טובה, ותקראו כאן.

אם היה ניתן להשיג בארץ מלכודות חשמל, זה היה טוב. כי זה גם חוסך את הצורך "לטפל" בחולדה לאחר הלכידה.

ובניגוד לרעל, זה מיידי.

פורסם

ממה שאני רואה רטרים נמכר רק לבעלי רשיון מדביר, אבל אני אנסה.

גם התקשרו אלי מהעיריה ואמרו שעשו הדברה, למרות שלא ראיתי עדיין את ההודעות שהם בד"כ מצמידים (הם משתמשים ברטימון).

תודה על כל הצעות העזרה !

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
חברים !

לשימושכם המושכל, ומאחר והנושא "בנפשי" שכן זה דבר מסוכן מאד.

עשו לעצמכם טובה, ותקראו כאן.

אם היה ניתן להשיג בארץ מלכודות חשמל, זה היה טוב. כי זה גם חוסך את הצורך "לטפל" בחולדה לאחר הלכידה.

ובניגוד לרעל, זה מיידי.

לפני כמה שנים ראיתי באייס קנה ובנה מלכודת חשמל

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אצלנו בעבודה הייתה בעיה חמורה מאוד של עכברים, קנינו שתי מלכודות של 20 ס"מ על 10 ס"מ שנסגרות ברגע שמשהו נוגע בפתיון בפנים.

בהתחלה המלכודות עבדו 7\24 ברגע שהיינו תופסים אחד היינו עושים לו קורס צלילה מזורז בדלי מים (המלכודת מחוררת ככה שהמים יחדרו פנימה) תפסנו גם חולדות וגם עכברים, חלקם ממש גדולים.

בכל מקרה הן עדיין עובדות אך כעת נתפס אחד בשבוע, הספירה הגיעה ל38. :wink:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

עדכון חם חם מהעבודה - 39 D:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אלי, תביא הביתה שני חתולים וחסל סדר בעיות זוחלים, חרקים ומכרסמים :-)

כבונוס, אתה מקבל גם בע"ח משעשע בטירוף שכמעט ואין צורך לתחזק אותו (שק אוכל פעם בכמה חודשים, חיסון פעם בשנה וניקוי ארגז קקי לפי הצורך).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא איש של חתולים. 8), וחוצמזה הבעיה היא מחוץ לבית ולא בתוכו.

קיבלתי מ V8Driver בתודה רבה שתי קוביות רטרים ושמתי אותן מושחלות על חוט ברזל חזק תלויות על הסורגים.

תוך חצי שעה אחת נאכלה לגמרי אתמול בערב, ומאוחר יותר באותו ערב ראיתי עכבר (לא חולדה, קטן מאוד) מכרסם להנאתו את השניה ונמלט כשראה אותי מבעד לחלון. למרבה השמחה בטמבור השכונתי שלי נמכר רטרים (קוביות כחולות, חקלאי) לכל דורש והצטיידתי בעשרות קוביות, ככה שעכשיו אני הולך לשים פתיון כל לילה עד שאני אראה שיותר לא מכרסמים אותו, נקווה שננצח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

נו, אני שמח שהסתדר לך :-D.

אגב, לתפוס עכברים זה הכי קל שיש.

מלכודת כלוב עם פיתיון !!!! ב-מ-ב-ה !!!

זה לא יאומן כמה הם מתים על זה.

עם חולדות לא ניסיתי, אבל תמונה של אחד המגיבים פה הראתה שהוא תפס חולדה עם ..עגבניה ?

ועיינו גם בקישור הזה

http://www.rimi.co.il/page.asp?PageID=37

• תוכן חדש...