Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סתם לתפוס ראש טוב: "סאות' אנד קומפורט" (תודה יוגב :-))

אני רואה שאתה קונה את האלכוהול שלך איפה שאתה קונה גם את הנעליים... :lol:

Southern Comfort :idea:

איך אני אגיד לך את זה ישי....

אנשים ברמה שלך....

טוב נו עזוב, לא נעים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

ויש וויסקי...ואם כבר אז רק אירי.

ואם כבר אירי אז רק סינגל מאלט.

ואם כבר סינגל מאלט אז שיהיה אחרי גיל בר המצווה.

אבל זה כבר לבקש יותר מידיי.

בושמיל,ג'ימסון ואם אין ברירה אז ולנטיין יספיקו לי ברוב המקרים.

כול השאר לטעמי הם צעצועים.

פורסם

אין כמו ייגר , ייגר דבש ככה לפני שנכנסים למסיבה .

ואם כבר לא נוהגים אז מביאים אבסנט 70% מקפיצים 3 כוסות לפני המסיבה הופך את המוח למסטיק אחרי 20 דקות מגרדים אותך מהריצפה אבל זה בסדר כי למחרת אתה לא זוכר כלום ממה שעשית ( חוץ מהעובדה שהקפצת 3 כוסות אבסנט והיה לך כיף ) . drunk_125.gif

8)
פורסם
יצא לי ללגום אבסינט [ועוד הרבה משקאות בקורס ברמנים שעשיתי],בהחלט משקה שדופק את הראש.הוא קיים בגרסאות 60 ו 70% אלכוהול.

את הקורס עשו איתי עוד 3 ששירתו בחיל האויר [רמת דוד],והם סיפרו שהרוסים [עולים חדשים-אני לא גזעני] ששירתו איתם שתו [כשנגמר להם הוודקה] את הדלק מטוסים,שמורכב מ-75% אלכוהול!!

quote]

יש גם את גירסאת ה 89% אם אתה לא יודע, אז אני מחדש לך :)

בכל אופן , העדפות שלי.

ייגר מיסטר עם רד בול - משקה מנצח לכל אירוע.

בירות - לרוב גולדסטאר

ויסקי - בדר"כ רד לבל או פור רוזס.

עוד משקאות חזקים שאני אוהב , וודקה אבסולוט עם רד בול , אפטרשוק , דרמבוי , או אבסנט במצבים של רצון למות באותו הערב :)

פורסם

אהה לשתות אני אוהב :)

נתחיל לפי הסדר.

משקה שאני שותה בשביל להתחממם זה רד בול וודקה.

בירה בשבילי זה רק אוגארדן אני מת על הבירה הזאת

לגביי ווסקי אני שותה גמיסון,וגם ראסטיר.

אם אני מקפיץ אז זה יגר מאסטר ואם אני רוצה להיות מסטול מת אז זה אפסנט(60% אלכוהול :lol: )

ועד משקה סבבה זה יגר דבש,וגם סאוטן קומפורד.

ויש עוד כמה משקאות שאני אוהב...... די אני כבר מסטול :drinking:

פורסם

בכיף על הבוקר בירה....

בצהריים עם הסטייק שתיים שלוש בירות...

בערב עם השקיעה ליטר - שני ליטר בירה....

בלילה לתפוס ראש 3-5 ליטר בירה....

פורסם
ויש וויסקי...ואם כבר אז רק אירי.

ואם כבר אירי אז רק סינגל מאלט.

ואם כבר סינגל מאלט אז שיהיה אחרי גיל בר המצווה.

אבל זה כבר לבקש יותר מידיי.

כול השאר לטעמי הם צעצועים.

ויי מישהו שיודע איך לשתות פה !!!

טוב אז מבחינת הוויסקי אני איתך , אבל לא לכל הדרך רק אם יש כסף או שהברמן לא יודע מה זה סינגל מלט :) ( וזה קורה ) יצא לי פעם לשתות באיזה פאב בחיפה שהם לא ידעו מה זה והכוס עלתה לי רק 30 שקל ! אז שתיתי המון :wink:

הפרפר האירי בירושלים טוב יותר מהפליימינג למבורגיני לדעתי לפחות , אבל לצערי באזור הצפון וחיפה הם לא מכינים את זה :(

האבסינט , טוב אז הנה וידוי שלי , הלכתי לפאב מייד אחרי שחזרתי מירושלים כי רציתי לשכוח הרבה והתחלתי בוודקה רדבול - המשכתי עם B52 אחריו הלכתי על לונג איילנד מחוזק , פליימנג למבורגיני אחרי זה וויסקי ! ובסוף כשזה לא עבד כראוי ביקשתי מהמלצרתי לבקש מהברמן הדבר הכי חזק שיש לו , אז הוא הביא לי איזה שוק כזה ! ממש לא נראה משהו , אז הקפצתי ! וזה היה ממש גרוע ! אין לזה טעם טוב וזה רק עשה לי רע בפה ! אז הבנתי שכלום לא יעזור לי והלכתי למעון אחרי שזרקתי 250 שקל בפאב שליד הטכניון ! אבל מה שבטוח שאת האבסינט אני לא שותה עוד לעולם !

בירות אני שותה מעדיף ג'ינס , אבל גם אוהב את הטובורג גריין ( אני יודע אין קשר בין השניים ) , את הסמיירנוב אייס וכל הבריזרים אני שותה לעיתים אבל סתם במקום קולה - אם יש עודף כסף !

הוודקה הכי טוב לדעתי היא פינלדיה , אחריה הסמירנוב ובסוף האבסילוט ! טוב יש עוד אחת שהיא בראש הרשימה איזה חתול על הבקבוק צ'יכית , אבל ברח לי השם .

הכי טעם שאי פעם שתית זה הבלו ליבל , אבל בסינגל מלט אתה עדיין יכול לזהות את הטעם טוב יותר (למי שמבין) .

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

בירה:לקיץ הוגרדן(אסור בחורף!!!!) לחורף בארץ העיקר שזה מהחבית :)

וויסקי: בלק לייבל על אבנים :roll:

ליקר: פינה-קולדה(זה ליקר לא?)

ומה שבינהם דרמבווי.

על מנת לתפוס ראש ניתן להכפיל את אחד מהמשתנים במספר שרוצים.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

רגע רגע אז רשמתם משקה לכל מצב אז אני גם יוסיף עכשיו

אם אני רוצה סטלה חרפה אחושרמו**---- לונג אילנד \אבסנט\ייגר

סתם סטלה כיפית בטיילת עם ים כוסיות- בירה מחוזקת....כבר הסברתי מה זה....

אם אני נוהג(מה שלא קורה בגלל שהשבתתי את האוטו) אז 2-3 בירות קלסברג

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

את הייגר מסטר עדיין לא ניסיתי :) תמיד שמעתו שזה משקה חזק לרוסים ואני תמיד שוכח את השם שלו בבארים ....

איך המשקה הזה ?

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

ומה שבינהם דרמבווי.

הדרמבויי טוב לקפה על הבוקר , או בייליס גם הולך :lol:

Henry Miller

פורסם

וודקה נמירוף (רגילה או פרימיום, לא חיטה) - אחרי, לפני ובזמן האוכל.

בירה - בכל הזדמנות (אם פאב, אז גינס, אם לא, אז היינקן, טובורג, גולדסטאר ושאר לאגר דומה).

כשנוהגים - קולה מחוזקת(קולה, המון סיגריות וגרעינים).

אני שונא צרפתים.

פורסם

בשביל לדפוק את הראש, הוודקה האמיתית היא רוסקי סטנדרט. חברים רוסים צפונים גילו לי את זה, ואני מעביר הלאה... זה חומר מיוחד (ויקר, דרך אגב, זה לא משהו שקונים בתחנה מרכזית)

בשביל הכיף - או אפל מרטיני, שנותן לי להרגיש כמו במועדוני הג'אז במנהטן, או מרגריטה, אבל בשום אופן לא מרגריטה קפואה (למה לעזאזל בארץ המרגריטה תמיד 90 אחוז קרח) אלא מרגריטה כמו ששותים במקסיקו, בלי קרח (או קצת מגורד למעלה) מכוס פתוחה גדולה עם הרבה מלח.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
בשביל לדפוק את הראש, הוודקה האמיתית היא רוסקי סטנדרט. חברים רוסים צפונים גילו לי את זה, ואני מעביר הלאה... זה חומר מיוחד (ויקר, דרך אגב, זה לא משהו שקונים בתחנה מרכזית)

בשביל הכיף - או אפל מרטיני, שנותן לי להרגיש כמו במועדוני הג'אז במנהטן, או מרגריטה, אבל בשום אופן לא מרגריטה קפואה (למה לעזאזל בארץ המרגריטה תמיד 90 אחוז קרח) אלא מרגריטה כמו ששותים במקסיקו, בלי קרח (או קצת מגורד למעלה) מכוס פתוחה גדולה עם הרבה מלח.

לא הייתי מאמין שאנשי הפורום מכירים את הוודקה הכי טובה שיש, כל הכבוד לך. :lol:

רוסקי היא אכן הטובה ביותר בעולם, אבל צריך להזהר, כי יש לה הרבה זיופים.

אני שותה רק את הוודקה הזו, הכי מזוקקת וטובה שיש. תענוג.

http://store4.yimg.com/I/vodkaguide_1777_1666345

Піскун Святослав Михайлович

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...