Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לא מזמן התחדשתי ביונדאי גטס 2006. מהחיפושית שמכרתי פירקתי את המערכת הכוללת 2 רמקולים 6X9 של JBL 90 RMS סאב של רוקפורד 8" ו2 מגברים

עכשיו מחיפוש בפורום הבנתי שהתצורה הכללית של המערכת צריכה להיות ככה:

סאב בבאז' (כמובן...) - הותקן

רמקולים 6X9 על המגש מאחורה - הותקן

קומפוננטים בדלתות הקדמיות

מגבר לסאב - הותקן

מגבר לארבעת הרמקולים -יש לי מגבר 2 יציאות, ביינתים מחובר לרמקולים האחוריים

בגדול העברתי כבר חיווט אבל אני לא מרוצה מזה שהמגברים בבגאז' והחלטתי להעביר אותם למתחת מושב הנוסע. זה אומר שכל החיווט לרמקולים יצא ממתחת למושב ומשם לאן שצריך. השאלה שלי זה האם צריך להשתמש בסוג מסויים של חוטים כשמגיעים לאורכים כאלה? והאם כיוצא מזה צריך להחליף את החיווט של הרמקול שנכנס לדלתות הקדמיות (לטובת הקומפוננט שבוא יבוא)? האם יש צלילים שאמורים להישמע רק מקדימה או רק מאחורה ועצם זה שאני משתמש בRCA אחד לטובת כל הרמקולים גורעים ממני איכויות של שמיעה?

תודה רבה לעונים, גיא

פורסם

1. האם צריך להשתמש בסוג מסויים של חוטים כאשר עוברים אורך של 2וחצי מטר? ובאותה נשימה באם צריך להחליף את החיווט המקורי של הרמקולים בדלתות הקדמיות?

2. האם יש צלילים שאמורים להישמע רק מקדימה או רק מאחורה ועצם זה שאני משתמש בRCA אחד לטובת כל הרמקולים גורעים ממני איכויות של שמיעה?

3. האם התצורה של המערכת שבתכנון היא בסדר או שצריך לשנות משהו?

פורסם
1. האם צריך להשתמש בסוג מסויים של חוטים כאשר עוברים אורך של 2וחצי מטר?לא. ובאותה נשימה באם צריך להחליף את החיווט המקורי של הרמקולים בדלתות הקדמיות? מומלץ מאד.

2. האם יש צלילים שאמורים להישמע רק מקדימה או רק מאחורה ועצם זה שאני משתמש בRCA אחד לטובת כל הרמקולים גורעים ממני איכויות של שמיעה? אין צלילים שמיועדים לאיזור אחד של הרכב. לעומת זאת מומלץ להשתמש ב RCA עבור כל ערוץ בנפרד מסיבות רבות.

3. האם התצורה של המערכת שבתכנון היא בסדר או שצריך לשנות משהו? תקין, למרות שרוב הפורום לא משתמש ברמקולים מאחור.

תגובותיי באדום.

מתחדשת*

• תוכן חדש...