Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפרסיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודי שלום רב !

קראתי שוב, ואני מתנצל בגלל הסח הדעת, והטעות היא כולה שלי !

אך עדיין לא הבנתי מדוע לפרק פסנתר, אלא אם יש חשד לנדנד שלוחץ על השסתומים, ומונע אטימה מושלמת, או כוון שסתומים לא נכון.

בכל מקרה מכיוון שמדובר בדורון, אני מניח שהאפשרות הזאת לא מתקבלת על הדעת, ובוודאי כאשר הקומפרסייה הייתה אחידה אך נמוכה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה ,

השירשורים בנושאים הטכניים נועדו ע''מ לשתף את הצבור ולשם סיעור מוחות כלשהו . אף אחד לא אמור להתחרות בשני או להתנשא ולהפגין ידע שחצני . מרגע שדורון או אחר חושף שאלותיו בפומבי הנו חשוף הן לדברי טעם והן לטפל . (אגב זו הסיבה גם שיהודי לא עושה סקס בפומבי ע''מ שלא יגידו לו איך) :lol:.

לענין הבדיקות , בדיקות יש לבצע בתנאים אופטימליים ומרגע שנתגלתה תוצאה שאינה משביעה רצון יש לא להתעצל ולבצע פרוטוקול שלם של בדיקות גם פעם שניה ושלישית ואכן גם עם אמצעים שונים וחליפיים שאמינותם אינה מוטלת בספק _גם את מכשירי הבדיקה יש לבדוק לעיתים . אתן דוגמא :למשל בחיל האוויר , התגלתה ירידה בהספק מנוע במטוס , מיד המטוס מקורקע , עובר פרוטוקול בדיקות גם אם הבעיה מינורית ובמיקרים רבים עוברים כל המטוסים את הבדיקה .אז אומנם רכב הוא רק רכב אבל בכל זאת אם מתגלות בעיות חוזרות או קרובות , או קשורות אין סיבה להתעצל ויש לבצע את כל הבדיקות .

לסיום נאחל לדורון שיתן גז ויהנה .

אודי.

פורסם

אודי שלום רב !

איננו מכירים, ולכן אתקן אותך, מעודי לא התנשאתי בפורום, לא בטכני ולא באספנות, ותגובתי הם במטרה אחת, לתרום מהידע שלי לטובת בעלי הרכב, ובמקרה זה חברי מועדון החמש, ומועדון האספנות.

טעיתי בתגובתי הקודמת התנצלתי, והבהרתי את עצמי.

אנחנו לא בחיל האוויר, ופה לא מקרקעים רכב, מתיצים עם חברי הפורום, כולם זורקים מידע, הנחהניתן מניסיונם, אך הם לא נמצאים ליד הרכב, ולא מודעים לכך, שכלי פשוט, אבל חשוב כמו שעון קומפרסייה, לא מדוייק, ומזייף בכ40 אחוז, נדיר, אך קיים.

אף אחד לא יכול לנחש, שראש המנוע שופץ אצל מקצוען, וחברי בניל. הצביע עליו ככזה, נתגלה בעייה במובילים שחוקים, ובגומיות שסתומים לא מתאימים.

דורון אלתר פתרון זמני, אך הפתרון לא הצליח.

כל זאת קשה , עד בלתי אפשרי, לנחש הדרך מסך המחשב, אפשר רק לנחש.

בתקווה שהובנתי כראוי.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אודי ,צביקה תודה.

אודי אני בכל מקרה מעוניין שיהיה לי שעון בדיקה היום הוא כבר אצלי .ראובן ,חלק מהבעיה שלי שרוב הקומפוננטים במנוע שלי היו קימים גם קודם לפני השיפוץ ,המנוע נפתח ונסגר לא בנוכחותי (עבודה בחו"ל) אני אפילו לא יודע איזה קמשפט בדיוק יש לי ולא ממש בא לי להוציא מנוע בשביל זה(קמשפט תחתון) העם ידוע לכם עם יש אפשרות "חיצונית " למדוד או לחשב את מעלות הקמשפט על ידי תנועת הנדנד .

מכל מקרה אני אופטימי לאור הממצאים בראש ומאוד מקווה ששם היתה בעית המנוע עשן וזיוף מאי אטימת שסתומים וחופש במובילים.

העדכן בסוף השבוע לאחר התקנה מחדש ובדיקות.

יום טוב לכולם ושוב תודה.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
אני אתעלק על השרשור ברשותכם ואשאל.

מחר אני מבצע בדיקת קומפרסיה למנוע 1.1L של האסקורד, מהיא הקומפרסיה האופטימלית ?

תודה.

במנוע שעבד לדעתי כל זמן שיש לך באזור ה 140+ סביר אבל כמו שאמרו כבר החשוב הוא אחידות.

דורון

פורסם
תודה דורון..

כדי שאקבל פרופורציה, כשהמנוע הזה היה חדש, מה הייתה הקופרסיה המומלצת שלו ?

לא יודע לגבי 1.1 לגבי 1.6 180PSI

דורון

• תוכן חדש...