Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבחור רוצה רושם, נוכחות חושב על 330 או על סאב, לא נראה לי ש 6 או אקורד יענו על הדרישות מה גם שהשכם שלהם לא כזאת גבוהה.

סליחה? האקורד וה-6 הן מכוניות מעולות,פשוט נהדרות.חוץ מזה,לדעתי,הן נראות נהדר ועושת המון רושם (גם להן ג'אנטים מדהימים 17"-18" וגם להן פנסי קסנון מקוריים).חוץ מזה,יש קצת הבדל בין רכב בן 8-9,יד 2-7 עם סיכון שהוא לא טופל כראוי כי הטיפולים - במיוחד של ב.מ.וו,יותר מכל היצרנים - יקרים להחריד,מה שאומר יישור קו לא קטן..או שעדיף רכב יד ראשונה,בן שנתיים-שלוש,שהוא פחות איכותי רק במעט מיצרני היוקרה.אז לא יהיה את הסמל של ב.מ.וו/מרצדס - אז מה.האם הנוכחות שווה פשרה בקניית רכב,שיהיה ישן הרבה יותר ומאוד יקר לאחזקה (ובמקרה של ב.מ.וו גם פחות מאובזר,כנראה)?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי

סליחה על התקיפה

אני יכול לומר שאם מחפשים משהו מיוחד וגם קצת כח

1. תחפש יגוארים רצוי XJR כלי מדהים שמשדר יוקר וכח לא חסר לו

המחירון רחוק מהמציאות ואת יכול למצוא דגמים במודל גבוהה

2. לקסוס is250 נכון לא מפלצת אבל נוסעת יפה

אני ימשיך אחר כך.

אכן החיים בזבל !

פורסם

מדהים עד כמה שאלפיסטים דומים לטנקיסטים. הם פשוט אטומים לכל נתונים חיצוניים וידחפו אלפא, בלי קשר אם זה מתאים או לא.

אחד השרשורים ההזויים.

לפותח שרשור. בתור אחד שבאמת בודק על מה הגיעה בן אדם לפגישה - אוטו יוקרתי אבל ישן ישדר בעיניי התאמצות יתר והתחזות של WANNABE. לא נראה לי שזה טוב לביזנס. מישהוא שבא עם סמארט נראה בעיני יותר רציני מאחד שבא עם גרוטאה יוקרתית.

תחשוב על זה. אין מה לעשות, השנתון משחק תפקיד. אני מכיר לא מעט אנשים שהחליפו כאשר צורת הגריל והפנסים שונו. לא בגלל שבאמת היו צריכים, אלא כי חייבים להחזיק בדגם האחרון.

פורסם

ואלי אם יגיע אדם לפגישה (ואני מכיר עוד 2-3 אנשים שחושבים כמוני), עם לדוגמא: אלפא 159 3.2JTDM מצוחצחת או אלפא GT (כמו של אחד המנהלים של טבע), זה מיד יצביע לי על אחד שלא חושב כמו כולם, לא הולך על הכי קל במשפחת ה"בטוח יוקרתי" (ב.מ.וו, מרצדס), אנין טעם, מנהל עם ראש "ספורטיבי" ועוד כל מיני מחשבות כאלו ואחרות. בסופו של דבר הכל עניין של העדפה ופרסבקטיבה של האדם הנתון, כי גם האלפא, גם המוסטנג, וגם הב.מ.וו יוקרתיות. ולכל אחד מהרכבים הנ"ל (ויש עוד כמובן) יש את הקהלים שלו, היוקרה הספציפית שהרכב משדר, והתמורה שהוא נותן. בכל אופן, לא הייתי נטפל כל כך לחובבי האלפא כאילו הם "חטאו" בכך שהציעו את האלפא 159 החזקה והמאובזרת ביותר, כרכב יוקרה.

אני בהחלט הייתי שמח לאחת כזו, זה היה עושה אותי מורה מאוד "יוקרתי".8)

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אין לי שום דבר נגד אלפא והיא לדעתי בהחלט רכב נכון למטרות שהוצגו. אפילו שאין חיה כזאת 159 3.2 JTDM :wink:

אני גם במקרה מכיר קצת את הנהלת טבע ולא ראיתי בחניון שלה אלפא GT. :wink: :wink:

מקוממת אותי התייחסות לעצם הדרישה. לא משנה מה - יש איזה אלפא למכירה. הדגם משתנה בהתאם לתקציב, אבל זה תמיד אלפא ולא משנה שבן אדם מחפש מאזדה 3 אוטומטית.

אחרי שפותח שרשור פתח קצת כלפים לגבי זהותו אני חושב שהוא נותה לתוצרת FATTERLAND.

פורסם

לא מבין את ההתקפה על האלפא, היא לא רכב מספיק יוקרתי ובעל נוכחות לטעמך? אז טעמך כנראה שונה מהכלל.

אתה כנראה גם מכיר את החלק הלא נכון בהנהלת טבע, אחד היותר בכירים בהנהלה נוסע (או יותר נכון נסע עד שפרש לגמלאות) באלפות עוד משנות ה70 המאוחרות כאשר כולן נשאו בגאווה את הלוגו של טבע על הכנף האחורית. הרכב האחרון שלו היה GT3.2 כסופה. אם תהיה נחמד ותרצה אתן לך גם את מספר הרישוי שלה.

פורסם

אגיב קצת

קודם כל, לגבי השנתון, אישית אני לא רואה סיבה לבזבז 700 אלף שקל על רכב חדש שיאבד 200 אלף שקל ביום שאניע אותו לראשונה. אני גם בטוח שרוב האנשים לא יבינו לשנתון ולהם חשוב רק הסמל שעל מכסה המנוע (לא, לקחת פיאט אונו ולשים סמל של יגואר לא בא בחשבון).

בזמנו כשלקחתי רכב ליסינג נסעתי על ה6, האקורד ואפילו הIS250 של לקסוס. על ה6 אני מוותר ברגע וגם בגלל המושבים הלא נוחים לדעתי, על האקורד אוותר בגלל הרושם של ה"בסטיונר" שהיא קיבלה, והלקסוס יותר תתאים לאבא שלי מאשר לגביי.

פניתי ליד 2 לגבי ה159 המדוברות ומצאתי אחת עם מנוע מעל 3000 (אגב, ה JTDM שהציעו לי, מגיעה עם מנוע דיזל, בשבילי זה איננו אופציה), אחרי נסיעה קצרה ב159, והסתכלות על אחוריה, החלטתי שגם האוטו הזה לא בשבילי, הוא לא מאיץ כמו שציפיתי, לא מתנהג כמו שציפיתי, ומעבר לפרצוף יפיפה, הישבן שלו גם לא לטעמי (בוא נקרא לזה מכונית, ככה שזו נקבה, הישבן שלה, לא לטעמי).

אני לא יודע מה זה FATTERLAND, אבל אני בטוח שכמוני יש הרבה שידרשו אותו דבר, במקצוע שלי מסתכלים על השעון שאתה לובש, על החולצה, הנעלים, ומין הסתם על הרכב איתו אתה מגיע. לאסוף איש חשוב מחול עם מזדה 3, יציג אותי כאיש מכירות ולא מנכ"ל.

אגב, לגבי הסמארט, הרוב הוא נכון, אבל בעיקר עם נשים, כשזה מגיע לגברים, הם מחפשים מנוע גדול והרבה פרות מתות על המושבים.

אני מניח שהאופציות שנשארו, חזרו למקור, כאשר על הסאאב כנראה שאוותר בגלל הקושי להשגת חלקים, והמיתוג שהיא זכתה לה בארץ, לדעתי אני נשאר רק עם רכב המאפיהצעצוע של ישראל, הב.מ.ו.

לגבי המרצדס, ארוכה ומראה מיושן, קצת מורידים לי את זה. אגב, ה C קלאס החדשה היא כלי יפיפה, אם היא הייתה נכנסת בתקציב, לא הייתי חושב פעמיים

אגב, עכשיו שמתי לב שגם המוסטנג לדעתכם תכנס לתקציב, אני בהחלט אלך לנסוע על אחת כדי לראות שהיא לא כמו המוסטנג של פעם - נוסעת רק ישר.

תודה

פורסם

כפי שאמרתי, אין לי שום בעיה עם אלפא, אני דווקא חושב שאלה מכוניות מאוד מיוחדות.

יש לי בעיה עם אלפיסטים שלא רואים בעיניים שום דבר אחר ותמיד אומרים המנרטא שלהם.

כל דבר לגופו ולא כל תקציב והאלפא שלו.

לגבי הנהלת טבע, אני לא פוסל. אין לי עניין במספרי רישוי. פשוט יצא לי לא מזמן להגיע לשם כמה פעמים ולא ראיתי שום אלפא, במיוחד לא עם הלוגו הירוק. אני גם מכיר אלפיסט כבד עוד משנות ה60. אבל אפילו הוא החזיק פעם בלנצ'יא קאפא טורבו, רחמנא ליצלן, כי לא הייתה אלפא ראויה בארץ בסוף שנות ה90.

פורסם

גם הB4 ספק B מנוע 3000 רכב מעולה שנכנס לתקציב שלך נראה קרבי לא כמו הB4 הרגילות והם מאוד מיוחדות הייתי אומר יש איזה 25 רכבים כאלו היא מאיצה כמו מטורפת ורכב מנהלים לכל דבר שיהיה בהצלחה

פורסם
אין לי שום דבר נגד אלפא והיא לדעתי בהחלט רכב נכון למטרות שהוצגו. אפילו שאין חיה כזאת 159 3.2 JTDM :wink:

אני גם במקרה מכיר קצת את הנהלת טבע ולא ראיתי בחניון שלה אלפא GT. :wink: :wink:

אז מסתבר שאתה באמת מכיר קצת, אפילו קצת מאוד את "הנהלת טבע". יפה שה"מחקר" שלך מבוסס על הגעה כמה פעמיים לחנייה של החברה זאת יופי של היכרות,(איפה בדיוק?) ולא לראות אלפא עם לוגו של טבע. האם העלת על דעתך שיש מצב שלא ראית את כל המכוניות בחנייה? (ממש אפשר לבסס על זה תזה באונ'). למזלך העמידו אותך על טעותך די מהר לפני שעוד מישהו היה חושב שיש ממש בדבריך.

הייתי מצפה למשהו יותר מבוסס (למרות שידעתי מראש שאתה כבר טועה).

פעם הבאה מנע מעצמך מבוכה שכזו ועשה סיבוב קצת יותר גדול בחנייה :wink:.

ועכשיו ברצינות, אם אתה כן חושב שהאלפא המדוברת ראוייה לשרשור הזה אז למה להתחיל "בנזיפות" וטרוניות כנגד ממליצי\חובבי הרכב? כאשר יפתח שרשור על מזדה 3 ויכניסו את האלפא, אז אם תרצה יש באמת מקום לנזיפה. אתה יודע מה, גם אני אנזוף, כי מי שמחפשר מזדה 3 ממש, אבל ממש, לא הייתי ממליץ לו על אלפא רומיאו זה פשוט לא אותו ה"טייפ". לכן אין מה להכניס את הרכב הנ"ל לשירשור על מזדה 3.

אבל כאן? יותר מלגיטימי- זה ממש מתבקש.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
יש לי בעיה עם אלפיסטים שלא רואים בעיניים שום דבר אחר ותמיד אומרים המנרטא שלהם.

כל דבר לגופו ולא כל תקציב והאלפא שלו.

בתור אלפיסט (וב.מ.וו איסט ועוד כמה דברים שנוסעים נחמד) ושיריונר אני מבקש ממך דבר אחד - הבהרה מדוע אלפא 159 לא מתאימה לפותח השרשור ?

במה חטא אלפיסט שהציע 159 בהינתן הקריטריונים שביקש פותח השרשור ?

מילא אם היית מוצא מישהו מציע פיז'ו 106 למישהו שביקש אוטו ב- 80 אלף שקל או גולף GTI למישהו שביקש מכונית הנעה אחורית חזקה...לא חסרות דוגמאות על דפי אתר זה (מתי בפעם האחרונה יצאת נגד הפז'ואיסטים או הוואגים ?)

בקיצור - בא לך לריב ? :lol:

שבת שלום.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

אז מסתבר שאתה באמת מכיר קצת, אפילו קצת מאוד את "הנהלת טבע". יפה שה"מחקר" שלך מבוסס על הגעה כמה פעמיים לחנייה של החברה זאת יופי של היכרות,(איפה בדיוק?) ולא לראות אלפא עם לוגו של טבע. האם העלת על דעתך שיש מצב שלא ראית את כל המכוניות בחנייה? (ממש אפשר לבסס על זה תזה באונ'). למזלך העמידו אותך על טעותך די מהר לפני שעוד מישהו היה חושב שיש ממש בדבריך.

כאמור יש לי קילומטראז' טרי ולא קטן במתחם המיושן שנראה כמו בסיס צבאי ברחוב בזל. מחקר אמפירי מבוסס על תצפיות, אם בשיטות מחקר עסקינן. אין שם שום אלפא. אולי הייתה בעבר ואת זה אני לא פוסל. תעמיד דברים על דיוקם. כלומר יש אלפא GT באיזור, אבל היא לא שייכת להנהלת טבע, היא בצבע כחול ועם מנוע קטן. (היא גם למכירה במקרה). אני יודע מה אני אומר.

בתור אלפיסט (וב.מ.וו איסט ועוד כמה דברים שנוסעים נחמד) ושיריונר אני מבקש ממך דבר אחד - הבהרה מדוע אלפא 159 לא מתאימה לפותח השרשור ?

במה חטא אלפיסט שהציע 159 בהינתן הקריטריונים שביקש פותח השרשור ?

נא לקרוא שוב את התגובות שלי בעמוד זה ספציפי, אבל למה לא הצעת לבחוק קאדילאק CTS שהרבה יותר מתאימה לאור הדרישות?

בכל מקרה הבחור סגור על עצמו, הוא פשוט מחפש חיזוקים להחלטה שלו. זה בסדר.

פורסם

אין להמלצה שלי שום קשר להיותי "אלפיסט" (מה זה בכלל ? מי שיש לו אלפא ? מי שאוהב אלפא ? אני בכלל אוהב אנשים ולא ברזלים) אלא לכך ש159 דיזל אוטומטית (JTDM זה דגם הדיזל בהכרח) מתאימה לדרישות השואל היטב לדעתי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
קאדילאק CTS שהרבה יותר מתאימה לאור הדרישות?

הרבה יותר מתאימה ? :?

לשיטתך - יש ה מ ו ן מכוניות שמתאימות לדרישות (לא יודע- הרבה יותר, יותר, או באותה רמה). אבל - אף אחד לא חייב אותי , או כל אחד אחר להתייחס אליהן. אני מציע מה שקופץ לי בראש כבחירה שלי לקריטריון. במקרה זה - האלפא.

מה לעשות - אתה לא יכול לאמר שהתשובה לא מתאימה או שהבחירה שגוייה ונובעת אך ורק מתוך אהבה למותג או מוצר כלשהו.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

ה 159 יכולה להיות בחירה מצוינת ומהווה תחרות לבימרית במחיר נמוך יותר או שנתון גבוהה יותר.

יצוגית, יכולת ספורטיבית, יש מנועים גדולים. לא מבין מה הבעיה.

גם ה CTS יכולה להיות אבל לטעמי התדמית קצת מפוקפקת (ראפר\ פימפ \ קשיש עמיד בפנסיה) למרות שהרכב לא רע.

חוץ מזה, תן להתבטא והבע דעתך שכל אחד יבחר למה להקשיב.

• תוכן חדש...