Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחברה בה אני עובד אנחנו שוכרים רכבים. בזמנו אני שחררתי את אחד הרכבים מחברת ההשכרה,

ולתקופה קצרה הוא גם היה צמוד אליי. אח"כ הוא עבר למישהו אחר בחברה, ולימים הגיע דוח מהירות.

הדוח הוא ממצלמת מהירות ניידת, בכביש 443, במהירות של 120 קמ"ש.

חברת ההשכרה התעקשה שהיא חייבת להעביר את הדוח על שמנו,ולצערי ללא שאלות או בירורים מי נהג ברכב,

שלחה מיוזמתה מכתב למשטרת התנועה, ובו הפרטים שלי כנהג.

אנחנו שלחנו מכתב מקביל, בו יש תצהיר שלי חתום בידי עו"ד, שאני לא נהגתי ברכב,

וכי רכב זה אינו צמוד אליי, וכמו כן מכתב של מנכ"ל החברה בו הוא טוען שאני לא נהגתי ברכב,

וכי הוא מבקש להעביר את הדוח ע"ש החברה שלנו, כיוון שלא ניתן לדעת מי הנג בו ביום ביצוע העבירה.

מאז לא שמעתי מהם, עד שאתמול, במקרה ביקרתי בבניין הישן בו גרתי, ואחד השכנים העביר לי הודעות של הדואר

על מכתבים רשומים על שמי, שהגיעו מירושלים(ואני בטוח שזה קשור למשטרת התנועה).

ניגשתי לדואר, והם טענו שעבר המון זמן ולא ניתן לדעת מי שלח, וכמובן לא לקבל את המכתבים.

כמו כן אני מדגיש שהכתובת שלי מעודכנת מזה כמה שנים למען החדש שלי(הן במשרד הפנים, והן במשרד הרישוי),

ואני לא מבין למה שלחו לי מכתב כלשהו למען הישן.

השאלה היא מה אני עושה? איך בכלל מבררים דבר כזה, למי פונים, ואם בכלל כדאי לפנות למישהו?

פורסם

תן לזמן לעשות את שלו.

למישהו שאני מכיר, נודע על דוחו"ת שיש לו רק כשהמרכז לגביית קנסות פנה אליו.

בבירור שערך, התברר שכל התזכורות והאיומים נשלחו לכתובת שאינו מתגורר בה, על אף שכתובתו מעודכנת במשרד הפנים.

הדוח"ות בוטלו. לענ"ד כיוון שחלה עליהם התיישנות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ניתן ליצור קשר עם אגף הקנסות בטלפו הבא:

02-6593333.

המוקד מאוייש במענה אנושי כך שתוכל לקבל מענה לשאלות שלך מנציג שירות של המדינה.

כמו כן ישנו מענה קולי למידע כללי של המשטרה:

02-5309667

ובנוסף ניתן לקבל הרשעות או לעין בהן בכל אחד ממחוזות משטרת התנועה.

*היכן אתה גר?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה לעונים.

אני גר ברמת גן, אבל הדוח הוא מאת"ן יהודה.

השאלה היא מה באמת עדיף? לפנות אליהם, ולנסות לפתור את העניין,

או לחכות עם זה ולטעון אח"כ שהבעיה שלהם, שהם לא שלחו את המכתב לכתובת הנכונה?

שאלה נוספת, האם ניתן באמת להעביר את הדוח מהשם שלי(אדם פרטי) לשם של חברה?

או שבמשטרה ידרשו שאדם אחר מהחברה יירשם כמבצע העבירה?

מה קורה אם באמת לא יודעים מי נהג ברכב?

פורסם

מנסיון שלי, עברתי דירה ועדכנתי את משרד הפנים.

היה לי דו"ח תנועה אשר נשלח לכתובת הישנה, והדבר התגלה רק כאשר לא קיבלתי חידוש רשיון נהיגה.

לאחר דין ודברים קצר עם התובע באגף התנועה בו נרשם הדן"ח, והוכחה שאכן הכתובת המעודכנת שונתה הדו"ח בוטל עקב התישנות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...