Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן נשמע מטומטם לבקש עזרה בניסוח מכתב, אבל הבנתי מחברים שניתן לבקש להמיר דוח לאזהרה בהנחה שאין לך דוחות קודמים או אזהרות, פשוט איני מצליח להבין באיזה סוג מכתב מדובר, איני יודע לאן לשלוח אותו האם לתחנ התנועה שאחראית על המרחב שבו קיבלתי את הדוח או שיש איזו לשכה מיוחדת לפניות הציבור.

מישהו עם נסיון קודם בעניין יכול לעזור לי קצת בבקשה?

פורסם

לפני שאתה מנסח את המכתב, יש לך וותק נהיגה של 5 שנים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמעט חחח, לא נחשב?

ידעתי שיהיה איזה תת סעיף לנהג צעיר, בכל אופן אוכל להעביר את זה על שם אבא שלי גם הוא עם עבר נקי,

פורסם

תנאים לקבלת אזהרה:

1. וותק נהיגה של 5 שנים לפחות.

2. שנתיים אחרונות ללא רישום תעבורתי.

3. הנהג מודה בביצוע העברה.

4. נסיבות ביצוע העברה אינן חמורות.

5. העברה אינה רשומה ברשימת העברות שאסור לרשום דוח אזהרה:

א.דוח הזמנה לדין.

ב. אי ציות לרמזור אדום.

ג. עקיפות לסוגיהן.

ד מטען מעל המותר.

ה. אי ציות לתמרור ג-43 (חניית נכים).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי אתה אמור לשלוח אותו לתחנה שנתנה לך את הדו"ח.

אין לי נסיון קודם אבל אין לי בעיה לעזור בניסוח

זה צריך להיו משהו כזה:

לכבוד:

משטרת ישראל

אגף התנועה\או האגף שנתן לך את הדוח

כתובת

הנדון: בקשה להמרת דוח מס XXX לאזהרה

א.ג.נ

פסקה 1: שמי XXX ת.ז XXX ולתאר את אירועי המקרה.

פסקה 2: חשוב לי לציין שאין לי הרשעות קודמות\ אני נהג שנים רבות ללא עבירות תנועה...

פסקה 3: על כן, אודה לכם אם תמצאו לנכון להמיר את הדוח המדובר לאזהרה

בברכה...

זה לא אמור להיות ארוך מדי כי אף אחד לא רוצה להתחיל לקרוא סיפורי אלף לילה ולילה.

אם הקנס גדול אתה יכול להוסיף פסקה כמה המצב הכלכלי לא טוב (זה לא תופס אם אתה גר בהרצליה פיתוח\רמת אביב:) )

מקווה שעזרתי במשהו

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

סביר שעל מכתב שכזה תקבל תשובה שבקשתך נדחתה כיוון שאינך עונה לקריטריונים לקבלת אזהרה.

לא בהכרח ינמקו במה לא עמדת, מבחינתם זה ששכחת לכתוב שאתה מודה באשמה - זאת סיבה מספקת לדחות בקשתך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...