Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חשבתי כבר שאנחנו "מוקצים" אצל היצרן הצרפתי...

עם כל הקומבינות שצריך לעשות כדי להביא דוושת בלם של טווינגו :wink:

יש :!::x

חוצמזה, Happy New year to all of us

and may all your wishes cum true :wink:

(העיוות במקור... כמו שפנים :!::twisted: )

MCS 2008

פורסם

באמת שנה טובה לכולם(למרות שמדובר בשנה לועזית :x-mas::wink: ).

שלא יהיו תאונות (הכי חשוב).

שלא התקלקלו המכוניות.

שסאדאם יפול,עראפת יוכל חול,נמני יכניס גול,הדש-בוד שלי לא ישמיע קול ומכוניות חדשות ימכרו בזול.

נ.ב:

לאחר שרנו מאחלת לנו שנה טובה,

אני מאחל לרנו.............שידחפו אצבע ל:drinking: ,באמת,מכל הלב.

פורסם

נ.ב:

לאחר שרנו מאחלת לנו שנה טובה,

אני מאחל לרנו.............שידחפו אצבע ל:drinking: ,באמת,מכל הלב.

למה אתה מאחל כזה דבר ל"רנו" אם כבר תאחל את זה ל"קרסו"...

Finger's gonna kill me.

פורסם

שנה טובה לכולם

אלי אני מסכים איתך בקשר לכל האיחולים חוץ מהקטע של נימני

נ.ב מה עם הרעשים?

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
למה אתה מאחל כזה דבר ל"רנו" אם כבר תאחל את זה ל"קרסו"...

1)באמת צריך להפנות את האיחול ל"קרסו" וכמובן ל"רנו ספרד" שכנראה לא מרכיבים מכוניות כמו "רנו צרפת" (חכו,חכו,הקליאו קלאסיק עד מגיע מטורקיה :shock: )

קרסו רשמו להם שנה טובה בלי שגיאות

2)כן,אבל מצד שני אין להם בעיה לפתוח את דלת הנהג אצלי על כל רכב במוסך (כולל עמודים :mad: ).

אלי אני מסכים איתך בקשר לכל האיחולים חוץ מהקטע של נימני

נ.ב מה עם הרעשים?

3)המחלוקת בקשר לנימני תיפתר בסוף העונה :wink: .

ולא הרעשים לא הפסיקו,אני לא יודע למה ציפיתי שהם יפסיקו,הריי כל דבר שהם תיקנו לי עד היום,מצבו החמיר או שהוא נשבר.לאחר ביקור בסוכנות הונדה היום (כן,הייתי במוסך מ-7:00 עד 16:00),נראה לי שאני מתחיל לעבוד בזנות כדי לממן TYPE R.יש מתנדב לסרסור?

פורסם
לאחר ביקור בסוכנות הונדה היום (כן,הייתי במוסך מ-7:00 עד 16:00),נראה לי שאני מתחיל לעבוד בזנות כדי לממן TYPE R.יש מתנדב לסרסור?

עם זה אני מסכים איתך, בתור לקוחות מרוצים (אני וההורים שלי) של "מאיר" הונדה ולאחר מכן וולבו כבר 12 שנה אני מתגעגע למוסכניקים הקבועים שלי שעליהם אני יכול לסמוך בעניים עצומות...

Finger's gonna kill me.

פורסם

במסגרת הזמן שחיכיתי אתמול בעיקר כדי להשגיח על האוטו ראיתי שם כמה כמעט תאונות כמובן שכשהעלו והורידו את האוטו שלי מהליפט זמן הנסיעה על הבליטה שעל הריצפה האוטו נכבה להם אחד העובדים שהתניע את האוטו ונדלקו לו האורות שאל אותי אם עשיתי את זה בכוונה שכל פעם שמתניעים זה נדלק הסברתי לו שיש חיישן אורות וגם גשם (זה נותן המון ביטחון שאתה רואה שלאנשים שם אין מושג על האוטו שלך)

בקשר לנימני אני לא יודע מה יפתר ומה לא פשוט את אחלת את זה ואני לא (שונא מכבי)

בוא נהפוך את זה שמרקיניוס ישים גול במקום נימני (למי שלא יודע מרקיניוס זה שחקן בהפועל ר"ג כן גם לנו יש אוהדים)

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

• תוכן חדש...