Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

נכון להיום אני נוסע בקורסיקה 95 עם מערכת סטוק. [עדיין עובד עם קלטת, איכשהו..].

החלטתי שבשלב ראשון אני מתקין את הרדיו דיסק עצמו ומחליף את 2 הרמקולים הקדמיים.

מידת הספיקרים : 4x6.

הציעו לי היום את הרמקולים האלה: לחץ כאן.

ואת הרדיו דיסק הזה. בנוסף אליו הציעו לי מתחרה מבית JVC באותה עלות [מצטער לא זוכר דגם] ואשמח לדעת מי

מבין השניים עדיף. אם לא באופן ספיצפי לפחות כחברה.

אני שומע היום די טוב באוטו ולכן אני לא בטוח שכדאי להחליף רמקולים. [סגור על הרדיו דיסק, tho].

האם אני עתיד לשמוע באמת יותר טוב? לפחות בצורה שתהיה שווה את מאות השקלים שאומרים שלום יפה לארנק?

אודה למשיבים.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

מה התקציב?

ואני ושב שאם כבר לשדרג רדיו דיסק אז עדיף עם יצאת USB חוסך הרבה כאב ראש.

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
מה התקציב?

ואני ושב שאם כבר לשדרג רדיו דיסק אז עדיף עם יצאת USB חוסך הרבה כאב ראש.

תקציב עומד על כ-800-900 ככה, אולי 1000 אם ממש צריך לגרד.

עבור רדיו דיסק ורמקולים קדמיים בלבד.

מדוע ה-USB חשוב?

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

usb פותר לך את העניין של לצרוב דיסקים כל הזמן.

אם טוב לך עם הרמקולים אז אל תחליף סתם , תחליף קודם HU ומקסימום תמיד תוכל להחליף גם רמקולים.

פורסם
usb פותר לך את העניין של לצרוב דיסקים כל הזמן.

אם טוב לך עם הרמקולים אז אל תחליף סתם , תחליף קודם HU ומקסימום תמיד תוכל להחליף גם רמקולים.

אני יגיד לך מה.

הרמקולים מאחורה מוציאים צליל מושלם ונקי עבורי - בכל מקרה אין טעם לשנותם.

מקדימה לעומת זאת, הסיפור קצת שונה.

הרמקולים עצמם מוציאים צליל נקי אך משום מה, זה שבצד ימין מוציא יותר טרבל בעוד שחברו מהצד השני מוציא צליל "עמום" יותר.

כאשר מרימים את הווליום מרגישים די בבירור שהטרבל מגיע מצד אחד ולא באופן היקפי וזה די פוגע באיכות הכללית של הצליל.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

או קומפוננט מורל פולס ורדיו דיסק פיוניר 4050, שכולל גם USB, AUX ועוד המון אופציות.

יוצא פלוס מינוס 1000 ש"ח.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

קומפוננט זה מין סט רמקולים מוכן נכון?

אני חושש שיש עם זה בעייה כי כפי שציינתי מקדימה יש לי מידה 4x6 ואני מחפש בדיוק את המידה הזו כי אינני מעוניין

בלהגדיל\להקטין\להרחיב\להצר\לבנות\לפרק את המבנה. פשוט להחליף רמקול ישן ברמקול חדש.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

קומפוננט ( 2 חלקים במקרה שלך ) כולל וופר, טוויטר וקרוס ( תקרא קצת בפורום ותבין בקלות ).

4X6 זאת מידה דיי בעייתית, כי אין כמעט מבחר של מוצרים.

אני מציע לך להכין אליפסה מעץ בגודל קצת יותר גדול, שתשמר בתור הגבהה, ולחתוך באמצע חור בשביל רמקול עגול בגודל 6.5 אינצ'.

זאת עבודה פשוטה יחסית, וזה לא יהרוס את המבנה החיצוני של הדלת.

אם תרצה תוכל ללכת לנגר / מתקין שיעשה לך את זה.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...