Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי לפרט יותר מדי,קניתי רדיו דיסק פיוניר מחבר פורום בכינוי "הגולפנית" שמו האמיתי הוא אדם,הדגם של הרדיו דיסק הוא 4050,הרדיו דיסק הותקן בצורה מיקצועית ע"י מתקין מוסמך ונמצא במקולקל מה גם שהוא רימה אותי ואין בכלל אחריות על המכשיר,הוא הבטיח לי שאין מה לחשוש ושהוא תקין במאה אחוז ואני בתמימותי האמנתי לו,מוסר ההשכל-לא לקנות בלי לבדוק,טעות שלי שלא בדקתי את המכשיר לפניי הקנייה כי ראיתי שהכל חדש ושיש קופסה חוברות שלט וכו' והכל במצב חדש,יש להוסיף כי רדיו דיסקים אחרים כן עובדים ברכב שלי ככה שאין שום בעית חשמל,והרדיו דיסק הזה פשוט לא עובד,לפני דבריו הוא היה מגיע בזמן שהיתה לו מערכת למפגשים של הפורום,בקיצור שימו לב ממי אתם קונים,יש לו עוד כמה רכיבים למכירה ולא אתפלא אם הם שרופים,לילה טוב שימו לב ממי אתם קונים.

פורסם

פנית אליו לפני שפתחת את השרשור?

מהכרות עם איתו. הוא אחלה של בן אדם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

וואי התכוונתי אני לקנות את הרדיו הנ"ל מאותו אחד, מזל שלא היה לי מזומנים באותו רגע.

מצטער בשבילך,

בכלל לא נדלק?

חבר אמיתי זה אחד שיקנה 2 בזוקה ולא זום אחד

פורסם

אם הבחור פנה אליו, ולא קיבל מענה הולם (מענה הולם = הסברים / החזרת הכסף)

אז אני מסכים איתו ואף מחזק אותו.

אם הוא לא פנה אליו לפני שהוא פתח את השרשור - לא הייתי ממהר לצאת עם הצהרות כאלה.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

ניסיתי לקבל ממנו התנצלות אך ללא יועיל,הוא לא נישמע שיגרתי מדיבור איתו ומהרגע שקניתי את הרדיו דיסק לשום שיחה הוא לא ענה ניסיתי עשרות פעמים,למזלי לקחתי את הרדיו דיסק למתקין והוא הציע לי לשלוח אותו לבדיקת מעבדה בעבור 100 שקל עוד לפני טיפול שיחד זה יכול להגיד ל200 ואמרתי לו שאני מעדיף כבר לקנות חדש,לכן הוא הסכים לקחת אותו בסכום שאני רכשתי את הרדיו דיסק,בקיצור פשוט בן אדם ללא בושה ככה לשקר ולברוח לי,שלא תחשבו על לקנות ממנו אני לא מאמין איך נפלתי,אבל מטעויות לומדים,דרך אגב אין שום וויכוח לגבי הרדיו דיסק עצמו המתקין קבע שהוא כניראה שרוף מבפנים והוא לא נידלק בכלל והוא הראה לי רדיו דיסק אחר של פיוניר באותו רגע שכן נידלק אצלי ברכב...

פורסם

אם זה המצב - גם אני הייתי ממליץ שלא לרכוש ממנו כלום.

חשוב שהאמינות בלוח היד שנייה של הפורום תישמר.

אני לא אוהב לצאת בהצהרות, אבל ברור כשמש שנעשה פה משהו שהוא נוגד כל אמינות והוגנות המצופה ממשתמש בפורום שמוכר מוצר ביד 2.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

אני מציע שנחכה לתגובה של אדם לאירוע הנ"ל , במידה ולא יואיל בטובו להשיב לדבריו של שי ניתן להסיק מכך שאכן התבצע "עוקץ".

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

מה גם שאני בטוח שהוא ידע שהרדיו דיסק לא תקין,למה לו למכור אחד חדש במחיק מצחיק כל כך?סתם נסעתי אליו עד פתח תקווה וזה מאוד מבאס,אני לא מבין למה אנשים עושים דברים כאלו,אני את הציוד שלי תמיד בדקתי לפני מכירה תמיד שלא יווצר מצב של אי נעימות או אי הבנות,אין יותר מדי מה לברר פה מדובר ברמאי נקודה הוא לא עונה לשום שיחה...

פורסם

נשמע קצת הזוי כל העניין

לא הבנתי מהתגובה שלך , מה הוא ענה לך אחרי שסיפרת לו על הר"ד

איך הוא רימה אותך על נושא האחריות?

פורסם

אוקי אולי לא הבנתם אני אסביר קצת יותר,לאחר קניית הרדיו דיסק הוא בכלל לא ענה לטלפון,ככה שאני בטוח שהוא יודע מה הוא מכר לי והוא כניראה ידע שהוא הצליח להפיל מישהו בפח אז את הכסף שלו הוא עשה.בנוגע לנושא האחריות,אני לא מבין בזה כל כך,על גבי המכשיר היה מדבקה עם מספר סידורי,הוא טען שגם במיקרה שהרדיו דיסק לא יפעל יש עליו עדיין אחריות.

ביררתי את הנושא עם החנות שהוא קנה ממנה את הרדיו דיסק (נינג'ה פולו) והם אמרו שללא קבלת קניית המוצר אין שום אחריות כי מבחינתם הרדיו דיסק יכול להיות גנוב.

אני יודע ששגיתי,עשיתי טעות שלא תחזור,להבא אני יקנה משהו בלי לחץ,פשוט ביאס אותי שנסעתי לפתח תקווה והעובדה שאני מתכוון לחזור הביתה עם ידיים ריקות ולכן קניתי ללא בדיקת המכשיר וגם חבר שלי שבא איתי היה כבר בלחץ לחזור הביתה,כל הלחץ שהופעל עליי גרם לי להיות פזיז ופשוט לקחת את הבא ליד ועל כך למדתי על בשרי איך צריך לקנות יד שנייה.

נתתי לו צ'אנס של יומיים לענות לפניי פירסום המודעה והוא לא ענה, אתם יכולים להסיק לבד מה זה אומר,בזבזתי את הזמן שלי עם בן אדם נוכל,למזלי כספי חזר אליי כיוון שמתקין לקח את הרדיו דיסק אליו במחיר ששילמתי עליו ובטח שלא יעלה לו הרבה לתקן את זה,ואז הוא עוד ירוויח על המכירה-שיהיה לו בכיף כל עוד יצאתי מרוצה,מזל שגם היה לא מדובר בסכום ענקי כך ההפסד היה כואב יותר מבחינתי.חברה אני לא מציע למי שמכיר אותו להגן עליו ,אני לא סתם בא לפתוח דברים רעים על אנשים אם אני לא יודע אותם בבירור...

פורסם

חשבת אולי שהמתקין עשה עליך קומבינה? :roll:

למה לו בכלל לקנות ממך רדיו דיסק מקולקל?

אולי המתקין שרף לך אותו ובגלל המצפון אמר שיקנה אותו ממך?

אין שום סיבה לבן אדם מהפורום לעשות דבר כזה כי מעכשיו שרפת אותו בפורום ולא יצליח למכור שום ציוד, אז תן לבן אדם לפחות להגיב ולא לצאת בהצהרות כאלה אחרי יומיים. אולי הוא בצבא ולא יכול לענות לך!

אם באמת נמכר לך ציוד לא שמיש אז אתה צודק.

(אני בכלל לא מכיר את הבן אדם אל תדאג)

:cry: !!SOLD!!

פורסם

מספיק לנסות לגונן עליו,המתקין שהלכתי אליו אני הגעתי אליו עם חבר שלי,וחבר שלי והוא עובדים ביחד,הוא יודע שיעלה לו מעט לתקן את זה והוא אמר לי את זה בפרצוץ,אם לי יעלה תיקון 150-200 שקל לו יעלה מקסימום 30 שקל-הרי איפה הרווח שלו פה עליי?צריך להתפרס ממשהו לא?במצב הקיים העדפתי להגיד תדה שכספי הוחזר אליי.

הבן אדם הזה לא ענה,אפילו באותו יום מכירה עשיתי נסיון והוא לא ענה לי והוא אמר שהוא יחזיר לי את הכסף במידה וזה לא תקין (ככה אמר בפירוש!)אז מי שלא יודע איך ומה קרה שלא יעלה השארות לא מציאותיות,אולי הוא יגיב אבל זה לא יתן כלום לכבוד שלו לא יעלה שום ספקות מבחינתי שהוא אמין,כי הוא עבד עליי בעניים נקודה!

פורסם

כמו שאמרו לפניי חבל שכזה דבר קורא בקהילה כ"כ קטנה.

אני רק מקווה שזה יהיה המקרה הראשון והאחרון שאני אשמע עליו.

בכלל לא מבין אנשים כאלו שמרמים אחרים רק בשביל כסף שזה סה"כ נייר.

שיהיה יום מעולה לכולם, ולפותח השרשור החיפזון מהשטן, חבל שלמדת את זה בדרך הזו.

under construction...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...