Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית נורא נחמד לרוכש אשר פירסם את המודעה , אני לא פגוע ממנה ואף רגוע לרמת הצדק שלי ובטוח כי לא רימית אף 1 לא במכירה הזאת ולא במכירות שביצעתי פה בעבר , מכירות רבות של ציוד בעשרות אלפי שקלים ויהיו אלה שיעידו.

אז תגובתי לפרטי המקרה בלי יותר מידיי קישקושים וחארטות ,

הרוכש ביקש לרכוש את הרדיו דיסק , אמת , אני הצעתי אותו במחיר של 400 ש"ח בשל שעלה לי 630.

היתגמשנו ל350 בכוח ואז שהוא כבר בא וזה אמר 300 , נגיד - מכרתי לא בלב שלם אבל שיהיה.

לראשונה כשרציתי להיפגש אמר לי הבחור שהוא יביא את חבר שלו שיתקין וזה , עם כל הכבוד לחבר שלו ולכל חברי הפורום מי שהוא לא מתקין בחנות שאני חושב שזה הכי טוב ללכת אליו כי במקרה של בעיה אפשר לבדוק אחריות ע"פ המספר הסידורי אני מעדיף לא לסמוף עליו כי הכי בטוח חנות התקנות מקצועית (מקצועי במימנות לא משהו רציני בשביל להיות בראש שקט)

אך הוא אמר שחבר שלו יודע וזה ואני אמרתי לו שלא מתאים לי חבר בשל הפרטים שציינתי למעלה.

מפה לשם בסופו של דבר הוא נפגש עם חבר שלי כי אני לא יכלתי לצאת מהבית (מסיבות כאלה ואחרות) יש לציין הוא נפגש עם חבר שלי שהוא שוטר!!! במשטרת ישראל מה נראה לו שאני יעשה עליו קומבינה וחבר שלי שוטר?

אני משוכנע בטוח ואף לא יודע מה בעצמי פה שהרדיו דיסק היה עובד , תקין ומעולה.

מה שכן אני עכשיו יחפש את החשבונית ויש לי אותה!!! ויראה לכם כמה זמן הוא היה אצלי.

מתקין לא פשוט פירק לי אותו מהרכב כולל הרמקולים.

אני לא רוצה להחליט ולקבוע מי הרס או מי שרף או אולי זה הפיוז מי יודע את הHU אך מה שבטוח אני רגוע.

מה יש לציין שהוא עוד הוריד והוריד אותי במחיר בצורה כזאת אני לוקח בלי לבדוק מי יודע מה וזה , אבל לא משנה היה טעות שלי !

אני מוכן להציג ואף לתת את החשבונית לבחור בכדי שישלח אותו לתיקון ומה שצריך אם וצריך כי כל 1 שיראה תHU יראה שהוא חדש ולא כחדש אלה חדש!

אני לא יודע מה המוסר השכל ולא יודע מה ההיזהרות מרמאים , פותח השירשור אני מכרתי פה לא מעט דברים ובמקרה הזה אני בטוח שמכרתי מוצר תקין ונפלא כמו כל הסאבים מגברים HU רמקולים וכדומה שמכרתי פה ואני עוד ימכור ולא אצלי הבעיה!

כי אני רציתי להיפגש אצל מתקין , עכשיו אני לא יודע כבר מי אשם אךך בטוח בעצמי של רימיתי ולא הרמה מישהו מהפורום מה שכן יש לי עוד עיניין בפורום , בסיוע ממנו אליי ושלי אליו !

אם ובאמת התפתחה בעיה כמו שציינת אני כרגע מחפש את החשבונית ועוד דקות אחדות היא תיהיה ברשותי .

המשך שבוע טוב לכל חברי הפורום המגיבים לטובה ואלו שלרעה.

בתודה מראש

אדם!

:roll:

פורסם

יקירי, אני מקווה שתקבל זאת כביקורת בונה, ולא כחלילה עקיצה

אבל אתה חייב לעבוד על העברית והניסוח שלך, חלק נכבד מהדברים שכתבת לא ניתנים להבנה כלל וכלל.

בנוגע למקרה, לא ברור לי מדוע מיהר אותו בחור למכור אותו במהירות בזק לאותו מתקין, מבלי לתת למוכר בכלל זמן להגיב

ולא ברור לי מדוע העלה שרשור זה מבלי לנסות להשיג אותו תקופת זמן מספקת.

על פניו, ומבלי להיות בקיא בפרטים, מדובר בהתנהלות מאוד חפוזה ונמהרת של הקונה, וכמובן גם חסרת אחריות

פורסם

אדם,תפסיק להפיץ שקרים,ביקשתי ממך את החשבונית עם הקבלה שקניתה ואני מצטט מה הוא אמר לי מילה במילה:

"לא אני לא יכול לתת כי יש בחשבונית יש גם רמקולים שקניתי ואני צריך אותה"

נכון שהייתי מאוד לחוץ וחסר אחריות,אך הוא לא היה צריך לנצל זאת כדי למכור לי משהו לא תקין.

היום פניתי שוב למתקין ויודעים מה התברר לנו? חוץ ממגעל שרוף במערכת,השלט היה פגום והיה חסר לו פלסטיק למכסה הבטריות+הבטריות עצמם לשלט,הצמת חוטים היתה שרופה,לא היו שולפנים של המכשיר מהדשבורד,לא הייתה מסגרת מתכת לקיבוע המכשיר בדשבורד,ודבר נוסף שהוא ציין ושכחתי,בקיצור לא מקרה נעים לא לי ולא למתקין,המתקין שהגעתי איתו לשם היה חבר שלי והוא מבין המון בחשמל רכב,ועובדה שרדיו דיסקים אחרים כן עובדים אצלי ברכב והפיוניר לא עבד-נחשו לבד מזה אומר?

מה גם שהמתקין שהלכנו אליו הוא סוג של "בעל הבית" של חבר שלי ופה אין שום וויכוח ברמת ההבנה וההתקנה שלו,המכשיר לא עובד נקודה אין על זה וויכוח נמכר לי מכשיר הרוס,חדש,לא חדש,עם אחריות,ללא אחריות,כל זה לא משנה ניסיתי להשיג את המוכר כדי לקבל את כספי בחזרה (כפי שהובטח לי) אך אין עונה ואין מענה,לסיכום אדם,אתה איש נבזי ומצטער שאני צריך להגיד זאת בפניי חבריי הפורום אך זאת האמת,אין מצב שלא ידעתה שגם הצמא שרופה,גם המכשיר עצמו,גם השלט פגום,גם השולפנים וגם מסגרת המתכת היו חסרים-את כל זה לא ידעתה? תעשה לי טובה!-אני את הלקח שלי למדתי ולמזלי כספי הוחזר אליי בגלל שהמוכר רכש ממני את המכשיר ב-300 שקל האלו ששילמתי,ההפסד היחידי הוא הנסיעה לפתח תקווה,הזמן והמאמץ שלי,אבל יודעים מה?זה היה שווה את הכסף,להבא אני ידע לבדוק טוב טוב מה אני קונה,לכל דבר יש פעם ראשונה,סבבה טעיתי מודה אין צורך להזכיר זאת שוב,סמכתי על מילה של בן אדם שאפילו לא פגשתי (כי הוא שלח את החבר שלו שהוא "שוטר" של עצמו כניראה) ואפילו מרוב בושה כניראה לא העז להראות את הפרצוף שלו וסיפר סיפורים שהוא לא יכול לצאת מהבית-תעשה לי טובה נו תעזוב סיפורים ושטויות!

פורסם

עיברית תקינה היא אחד התנאים הבסיסים לכתיבה בפורום , כדי שיבינו אותך נכון אתה חייב להתנסח כראוי.

גולפנית -אני לא מכיר אותך אבל חלק ממרכיבי סחר מכר זה התמקחות. הורדת במחיר - לא היית חייב.

אבל אתה צריך לעמוד במילה שלך - תן לו את החשבונית כדי שיוכל לממש את האחריות.(אחריות זה מרכיב חשוב בקביעת מחיר המוצר)

shay106460 -גם אותך אני לא מכיר אבל קנית בלי לבדוק את המוצר עכשו לך תוכיח שאין לך אחות. בכל השתשלות העיניינים מאז שהמכשיר הגיע אליך הוא היה יכול להינזק ...

חוצמזה אם עולה לתקן את המכשיר 30 שח למה שה-מתקין/"חבר" צריך להרוויח עליך פי 5 (150 שח) לא נשמע לי סביר.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

קודם כל לבסוף זה לא 30 זה הרבה יותר רשמתי למעלה מה עוד חסר אתה מוזמן לקרוא,שנית,הוא לא חבר שלי חבר של החבר שהגיע איתי לפתח תקווה היכן שהמוכר מתגורר.ואני גם לא מבין מה לא הגיוני ב150,הריי לוקח לו איזה חלק קטן לפרק ולהשים חדש במכשיר כדי שיעבוד,כל זה לוקח זמן,זמן שווה כסף,הרווח פה הוא על עבודה ולא חלקים,והוא מתקין לי את הרדיו דיסק,התקנת רדיו דיסק היום מתחילה ב80 שקל,מה לא סביר ב150???

פורסם

לא ממש הבנתי מה זאת אומרת "צמת החוטים שרופה".

צמת החוטים זה לא מעגל שנמצא בתוך המכשיר, אם הצמה שרופה, רואים את זה מייד, האם הקונה לא שם לב שהחוטים שמשתלשלים מהרדיודיסק מפוחמים ומתפוררים?

פורסם

יכול להיות שלא הבנתי את המתקין וכיוון שאמר שהמכשיר שרוף מבפנים אז אמרתי צמא שרופה,זה לא כזה משנה היא פגומה וזה העיקר שהיא לא תקינה.

זה שלא בדקתי את המכשיר לא נותן לו שום היתר לעבוד עליי בצורה כזאת ולמכור לי זבל.

ועכשיו הוא ישלוף את ה"מסמכים שלו" כדי להראות שהוא "חף מפשע" ואכן המכשיר חדש-אותי זה לא כל כך מעניין,מההתחלה הוא לא היה אמור לתת לי לקנות מכשיר פגום ולהביא אותי עד פתח תקווה, כי כרגע המכשיר לא אצלי וגם לא יחזור אליי ככה שהאחריות לא משנה עבורי,זה כמו להגיד "פשעתי אבל יש מסמך שאומר שאני זכאי" זה ממש אבל ממש לא עובד ככה מצטער! אתה עבדתה עליי ושום תעודת אחריות לא מעניינת אותי כי אני לא יחזור לקחת אותה,יש לי מזל שהצלחתי למכור אותו למתקין ההוא.

עכשיו עוד משהו שיחשוף מעט את הפרצוף שלו,אמרתי לו שאני לא מכיר את פתח תקווה ושאין ביכולתי להגיע קרוב לביתו,קבענו להיפגש בצומת ירקון אבל בסוף אני וחבר שלי נסענו בדרך אחרת ונכנסו לצד השני של פתח תקווה,ואז שהוא הבין שזה טוב בשבילו בשיחות טלפון הוא משך אותי,עוד רמזור,עוד כיכר,עוד פנייה,"הינה אתה ממש קרוב ניפגש שמה גם לי זה לוקח 10 דקות נסיעה מהבית" "הינה נו אתה תיכף מגיע זה ממש בפנייה הבא" סיבך אותי לגמריי ואחרי שהגעתי למקום "לא התכוונתי לשם בכלל היתה צריך לפנות בכיכר הבא" ממש שיחק בי וזה היה מגעיל,ושהתווכחתי איתו שאין בכוונתי לזוז מהמקום בו אני נימצא רק אז הוא שלח את חבר שלו לשם,סביר להניח שזאת היתה נסיעה של שתי דקות עבורו,אבל אני וחבר שלי הינו צריכים לחכות לו וזה ממש הרגיש אותי,אם קובעים מקום גם בזה צריך לעמוד ולא למשוך ולמשוך את הקונה כמה שיותר קרוב אלייך ולמכור לו אשליות שעוד רגע הוא מגיע-נסעתי לפחות 20 דקות יותר מהמתוכנן בתוך פתח תקווה מזל שבכלל מצאתי את הדרך הביתה אני ממש לא בקיא באזורים האלו!אדם-שום תעודה לא תגיד אחרת-אתה שיקרתה ואני מקווה שאת הכסף שקיבלתה יועיל למטרות שלא נעים לי להגיד פה,בטח שהכוונה היא שלא תכייף איתו,אם יש משהו שאני שונא זה תחמנות ושקרים ואנשים שמרגישים טוב שהם דפקו מישהו אחר.לדעתי במקום לגרום לעצמך עוד נזק תעזוב בכבוד את הפורום ותגיד לכולם יפה שלום במקום לנסות להוכיח שאתה נקי,זה יתן טיפה אבל ממש טיפה כבוד לשם שלך להודות ששיקרתה.פשוט מרגיז אותי שהוא מנסה עוד להראות בצדקתו בחיים לא הגעתי לכעס כה גדול על מישהו שאני אפילו לא מכיר

פורסם

כשאני קניתי את המגבר והרמקולים ולא בדקתי שהם תקינים כי הם לא היו מותקנים (ולא היה לנו בסיס מוכן להתקנת מערכת) שילמתי חצי מזומן וחצי בצ'ק לעוד שבוע במקרה ויהיו תקלות אחרי ההתקנה.

תכלס, יכול להיות שהרדיו היה מקולקל מההתחלה, יכול להיות שהוא התקלקל על "המדף" ויכול להיות שהוא נדפק בהתקנה עצמה גם אם היא הייתה מתבצעת אצל המתקין הכי טוב בעולם. יכול להיות הכל.

בעסקאות יד שנייה צריך לבדוק מול העיניים שזה עובד בשביל להוריד אחריות ורק אחרי זה לשלם. פעם קנתה ממני מישהי מחשב והתעקשתי איתה שתבוא לראות שהוא עובד כי אחרי זה אין לי אחריות בשום אופן. מרוב שהתעקשתי היא בסוף התעקשה שהוא באמת תקין ולא בדקה אותו 8)

במצב כזה פשוט אין מה לעשות. הייתה עסקה יד שנייה וקשה להחזיר מוצר.

מה שכן תתנחם שזה עלה לך ב 300 שח תאמין לי זה כסף קטן יחסית ללקחים חשובים כאלו.

(+1 לשגיא ו TAU שרכשתי מהם דברים תקינים אם כבר המלצות עסקינן...)

וואי, עלה לי רעיון, אולי נעשה שרשורים כאלה של המלצות? :-D

פורסם

שי, עם כל הכבוד אני לא מבין דבר אחד,

במעמד הקניה, לא ראית שחסר המכסה לשלט? לא ראית שאין סוללת? לא ראית שאין שולפנים? לא ראית שאין מסגרת מתכת לקיבוע?

קשה ל לראות מה האינטרס של הגולפנית לסובב אותך סתם בפתח תקווה, סאדיזם? נו באמת.

לא נכנס פה לויכוח מי צודק ומתי נהרס המכשיר (אם כי יש לי את ההשערות שלי) תפקידך לבדוק לפני הקניה את המוצר

במיוחד עם מדובר במכשיר יד שניה.

מה שכן מצטרף לקודמי, הלקח שנלמד עלה לך בזול.

אלי

פורסם

1+

גם אני חושב שמי שרוכש ציוד מיד שניה צריך לבדוק את תכולת החבילה, מצב המוצר, ותקינותו.

אם אתה לא יודע לרכוש תעזר במוכר ובחברים.

אני אישית רכשתי לא מעט רכיבים מיד שניה, ובזכות זה חסכתי לא מעט כסף..

אך שרכשתי תמיד וודאתי מה אני צריך לקבל ושאכן המוצר תקין.

כך שאם אתה חושב להאשים את המוכר, אתה קצת לא מבין שאתה אשם באותה המידה!

מדוע אתה לקחת את המוצר אם אתה לא חושב שהוא במצב מושלם?

בקיצור,

למד את הלקחים, אך אל תשמיץ אף אחד אם אתה בעצמך לא עשית את כל שיכולת לעשות בכדי למנוע את המפלה.

אם אתה יכולת לחכות כמה ימים ולצור קשר עם המוכר ולהגיע עימו להסדר,

אם יכולת לבדוק את המוצר מלכתחילה, את כל אביזרים..

זהו לקח לכל החברים שמעוניינים לרכוש ציוד יד שניה, קצת לבדוק.

בהצלחה

סליחה שנאלצת להפגע,

רוני נ.

נ.ב

אין י כל קשר לאף אחד מהצדדים (אני מביט מהצד ומסתכל כמו שבית משפט היה נוהג, לפי חוק דיני חוזים.)

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אני לא מחפש שתשפטו ביננו,קניתי מוצר בלחץ ומיהרתי הביתה ולא בדקתי לעומק מה יש ומה אין,חלק לא שמתי לב ברח מהראש רדיו דיסק זה לא כמו זוג רמקולים שאין ציוד מסביב אז הדברים הלא עיקריים נשכחו ממני,אני רק רוצה שתדעו מה הפרצוף האמיתי של הבן אדם הזה,אין מה לדון בנושא כי מתחילות להישמע יותר מדי דעות של מי צודק ומי לא וזה האמת לא מעניין אני יודע שהוא שיקר לי ונתן לי מוצר פגום זה הכל,מבחינתי אפשר לנעול אני את שלי אמרתי.

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי זה איננו פורום פרטי של חבר פורום זה או אחר , העלית האשמה כבדה כנגד חבר פורום אחר

וזכותו של כל אחד להגיב. אם הדעה איננה מוצאת חן בעיניך או לא תואמת את השקפתך, כמו שאומרים זבשך...

כן לדון או לא לדון, לאחר שפירסמת את מה שפירסמת, כבר לא נתון בידיך וחבל שלפני שמיצית את כל האפשרויות בפרטי עם הגולפנית מיהרת להכפישו כשאתה אשם לא פחות במה שקרה.

קנית מוצר בלחץ, לא בדקת אף לא לרגע את המוצר, התקנת אצל מי שהתקנת באיכות זו או אחרת מה עוד שהמתקין "המנוסה" מיהר לקחת ממך את הרדיו דיסק ועוד במחיר שקנית אותו.

אולי אותו מתקין בסך הכל שרף פיוז פנימי של הרד? חשבת על זה? בדקת את הר"ד במעבדה כדי לשלול זאת או שרק סמכת על חברך המתקין ה"מנוסה" שהמכשיר היה חצי שרוף? ומיהרת לפורום כדי להכפיש?

לאור כל זאת זה די מעניין מי צודק אתה לא חושב?

ישנם יותר מדי סימני שאלה בכל הסיפור כדי שאנשים לא יגיבו ולא בדיוק לטובתך ידידי.

אלי

ולא אינני מכיר את הגולפנית מלבד מעל דפי הפורום

פורסם

תגיד מה שאתה חושב,תגיב על מה שבא לך,רק אל תגיד דברים שאתה לא יודע."אשם" אני לא יכול להיות,אני אשם עבור עצמי ולא עבור מה שקרה כי סה"כ הרמאי היחיד פה זה הוא,ולא אני לא מכפיש סתם הכל מוכח ועד עכשיו הבחור לא עונה.

ושוב אם תקרא כל מה שרשמתי תבין יותר לעומק,רדיו דיסקים אחרים כן עבדו באותו רגע ברכב שלי והפיוניר לא(הוא בדק אחרי הפיוניר הזה אחד אחר שכן עבד מהמלאי שלו),הוא לקח אותו מיצידי שיהנה שיעשה מה שהוא רוצה איך שאומרים אני את הכסף שלי החזרתי וזה מה שחשוב מיצידי שעלות התיקון תעלה חצי שקל זה כבר לא בעיה שלי.ההתקנה היתה מספיק טובה ושום דבר לא קרה למכשיר בעת ההתקנה,זה מתקין מנושא עם 8 שנות ניסיון בתחום אני חושב שזה מספיק כדי להתקין רדיו דיסק ברמה של פיוניר אתה לא חושב?

בקיצור פתחתי שרשור ואתה לא מפסיק לגונן על מי שלא צריך,אתה מנסה להוציא אותי יותר אשם ממנו אבל מבחינתי תגיד מה שבא לך,מבחינתי רמאי נישאר רמאי ואשם זה מי שמוכר סחורה שהוא יודע שהיא זבל!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...