Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר סריקת מחשב, אחרי שנורת הצ'ק אינג'ן היתה נדלקת כל כמה זמן.

התגלה שהEGR הראשון(מתוך ה3 לא תקין).

בבדיקת של כל אחד מהEGRים התגלה:

שבהפעלת הEGR הראשון המנוע היה נכבה ובשתיים הנותרים לא היתה בעיה

נאמר לי במוסך שבכדי לתקן, יש צורך לפרק את סעפת היניקה ולנקות את המעברים של הEGR בחומר למשך יומים,

וכמובן ולהחליף את החלק.

מחיר עבודה משוער הוא כ500-700 ש"ח, וכ500 ש"ח על EGR משומש או 1000ש"ח על החדש.

מה דעתכם על המחירים ?

תודה מראש.

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

הבעיה מוכרת ברכב הזה, כניראה זאת המחלה שלו.

המחירים לדעתי בסדר, אני לא יודע אם כדאי לך לקנות EGR משומש, לא תוכל לדעת אם הוא תקין ב100אחוז וכמה זמן הוא יחזיק לך.

האם קורה שהמנוע ניחנק בעצירה?

פורסם

המנוע לא נחנק, אבל הטורים קופצים בן 850-950

בעצירה.

אבל בעליה אם אני עוזב את הברקס, האוטו מדרדר מעט והטורים יורדים מעט ויש הרגשה כאילו האוטו נחנק מעט, ואז נותן גז והכל בסדר.

ואגב קרה לי שיצאתי מחניה ברברס בעליה והאוטו נכבה.

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

יוצא עשן שחור מהאגזוז?

בכל מקרה אתה מתאר בעיה של EGR תקוע על מצב פתוח.

אני מציע לך ללכת על חדש, משום שEGR משומש תמיד יגיע מלוכלך עם פיח, וצריך להעביר לו ניקוי יסודי ולך תדע כמה זמן הוא יחזיק.

הEGR אצלך הוא חשמלי, בחיבור לסורק תקלות מופיע כמה הוא פתוח באחוזים?

פורסם

הEGR הראשון לא עובד בכלל.

לא יוצא עשן והאוטו נסע מעולה עד שנדלקת הצ'ק אינג',

ואז האוטו פחות סוחב ,ויש רעידות שאני נותן יותר מחצי לחיצה על הגז -אבל עדיין סוחב בסדר יחסית

פורסם

ומה יקרה אם אנתק אותו בכלל?

פורסם

אני לא רואה בעיה אם תנתק אותו, רק מה שצריך לעשות זה לסגור את השסתום שלו ידנית, ניגד עם איזה מברג לסגור אותו, ואז להרכיב אותו למקומו, ולנתק ממנו את הקונקטור.

זה יגרום לנורת צ'ק אינגיין להדלק, וזיהום האוויר יעלה מעט, חוץ מזה הרכב לא יעשה את הבעיות שעשה לך.

צריך לנסות ולבדוק מה יקרה בדיוק..

פורסם

שקלת ללכת למוסך אחר לשאול את דעתו? מהיכן אתה בארץ אוכל להמליץ לך על מוסכים שמתמחים באמריקאיות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ראיתי שהעמדת את הרכב ביד 2,האם הבעיה הזאת תוקנה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...