Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עושה רושם שלא משנה מה נגיד אתה נעול על הפרלוד ואתה בטוח שהיא רכב ספורטיבי, אז עזוב עצות, לך-קנה את הפרלוד הספורטיבית, תתבאס ,תמכור ואז תבוא לקבל עצה עם ראש פתוח.

ובנימה פחות צינית מזו, אין אפס שהHGT היא הבחירה הטובה בתקציב הזה כרכב ספורטיבי.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קצת מצחיק אותי השרשור הזה.

sagiv19052, אתה נכנס לפורום הכי רציני ומקצועי של כלי רכב שיש ברשת בעברית, ומתחיל להתווכח על אנשים שמבינים יותר ממך (וממני) אם פרלוד הוא רכב ספורט או לא. תאמין לי, שאם אומרים לך פה שלא, אז לא... שים לב שיש תמימות דעים בנושא...

מצד אחד, אין ספק שהם צודקים, והויכוח עקר, מצד שני, אני מבין אותך לגמרי, כי מהזוית ראיה הלא מקצועית (שלי), מאוד קל לי להבין למה אתה טוען שהפרלוד הוא רכב ספורט. כשאתה אומר רכב ספורט אתה מתכוון לדבר אחר לגמרי ממה שמתכוונים חברי הפורום "המבינים" יותר. כשהייתי ילד מבחינתי קורסיקה הייתה רכב ספורט לכל דבר ועניין ודי לחכימא...

אני אנסה לסייע לך בהחלטה: שאל את עצמך למה אתה רוצה רכב ספורט, אם ענית במילה או שתיים, אתה לא רוצה פרלוד, אלא רכב ספורט אמיתי, אם אתה עונה בכמה מילים, או גרוע מזה, בכמה משפטים, קנה את הפרלוד, תתחדש ותהנה... ואין בזה שום דבר רע!!!

פורסם

פרלוד בהחלט אופציה טובה לקניה, קופה מרווח ודי נוח (מקדימה). נראה ספורטיבי (יותר לכיוון של Grand Turismo) ויחודי ויחד אם זה גיר אוטומטי יעשו לך חיים קלים בנהיגה. תוסיף לזה גם אמינות של הונדה ואבזור חשמלי מלא ותקבל סה"כ חבילה טובה.

פורסם

ויש הבדל בין קואליר קופה לבין אוטו שיוצר רק בדגם ספורט, כמו שהקואליר היא בעקרון אותו מישפחתי ולה יש צורה ספורטיבית, לעומת הפרלוד שיוצרה אך ורק בגרסת ספורט.

מה הקשר? זה ממש לא נכון מה שאתה אומר. כדי לסטור את מה אמרת כך כדוגמה את הסובארו אימפרזה, אשר על אף היותה מכונית משפחתית, מגיעה גם בגרסת STI.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

אני לא מזלזל פה באף אחד, אבל כנראה שלא הבנתם את הכוונה שלי לרכב ספורט.

אני יודע שיש פה אנשים מיקצועיים ולכן פניתי דווקא לאתר הזה.

בואו נעשה הבחנה בין פורשה וכו' לבין קטגוריות הספורט כמו הפרלוד או יונדאי קופה או פיאט HGT, כי ברור לכולם שזה רמה שונה לגמרי.

אני מחפש אוטו שנראה ספורטיבי ויש בו משו ספורטיבי עד 40000 ש"ח.

תודה.

פורסם

T-ROY תעשה הבחנה בין מישפחתית שהורידו לו 2 דלתות ועשו אותו קופה, לבין אוטו שכל המרכב והמנוע שלו שונים אז ככה שהאימפרזה המישפחתית שונה לגמרי מהאימפרזה STI.

פורסם
אני מחפש אוטו שנראה ספורטיבי ויש בו משו ספורטיבי עד 40000 ש"ח.

תודה.

אוקי, זה משנה לגמרי את התמונה..

DAEWOO RACER

נראה ספורטיבי (גריל, ג'אנטים, ספויילר)!

18258_13014.jpg

פורסם
T-ROY תעשה הבחנה בין מישפחתית שהורידו לו 2 דלתות ועשו אותו קופה, לבין אוטו שכל המרכב והמנוע שלו שונים אז ככה שהאימפרזה המישפחתית שונה לגמרי מהאימפרזה STI.

ואני מציע שתלמד לעשות הבחנה בין רכב פוזה, לבין רכב ספורטיבי.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

מה אתם מבינים ?הפרלוד היא קופה ספורט ,כמו "פורש 911 "

אנחנו לא מבינים כלום!.

*הפרלוד כל כך חזקה שיש לה תמיד תקלות חדשות בהיגוי במתלים בחשמל במנועים השסי מתעקם כבר ביד 1 או 2 שהרכב נמצאה בו . וכל זה נוצר מכל הכוחות G שמופעלים על הרכב בזמו האצה!

*אימפרזה .STI לא נוסעת ביחס להונדה כי (עד פה הכל בציניות)

זה רכב בעל 4 דל' ,בלי קשר לאחיזה, ליציבות, להתנהגות, להיגוי, לתחושה ,לדיוק,

לשם שהולך לפניה ,ל5 שניות מ0-ל100 בסטנדרט (שהיום אני יכול להגיד "פאאאק זה לאט")

קנה הונדה מה אנחנו יודעים ?

*ואם כבר אז-אם זה רכב ראשון קנה איזה 106 XSI תלמד להשתלט ,להתנהל אם הרכב,תלמד להכיר תרכב ,

ואז קפוץ מעל הפופיק

וסליחה שקברתי תפרלוד ,פשוט הייה סיפור בזמנו,

וחוץ מזה ל106XSI יש יותר תחושת חיים אתה יותר מחובר לרכב,

זה רכב בהרבה יותר מהנה במיוחד לרכב ראשון.

0502222535 לחלקים :-P

פורסם

לך רק על המנוע 2200. אתה תהנה יותר. אני אישית אוהב את הצורה של הרכב. מה שכן, ראיתי רק נשים מבוגרות נוהגות בו, משום מה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
מה אתם מבינים הפרלוד היא קופה ,ואין לה דגם 4 דלתות ,זה כמעט כמו פורש שם גם אין דגם 4 דל' ל911

אז זה מיחד אותה .

אנחנו לא מבינים כלום .ושמעתי שהפרלוד כל כך חזקה שהיא מעיצה אז זה גורם לכל החשמל להשתגע ולמנורות אזרה

להדלק בלוח שעונים כל הקונקטורים מתנתקים ,מופעל הרבה כוח גיי' בהאצה של הרכב

*אימפרזה .STI לא נוסעת ביחס להונדה כי זה קכב בעל 4 דל' ,בלי קשר לאחיזה, ליציבות, להתנהגות, להיגוי, לתחושה ,לדיוק,

לשםםםם שהולך לפניה ,ל5 שניות מ0-ל100 בסטנדרט (שהיום אני יכול להגיד "פאאאק זה לאט")

קנה הונדה מה אנחנו יודעים

*ואם כבר אז-אם זה רכב ראשון קנה איזה 106 XSI תלמד להשתלט ,להתנהל אם הרכב,תלמד להכיר תרכב ,

ואז קפוץ מעל הפופיק

וסליחה שקברתי תפרלוד ,פשוט הייה סיפור בזמנו,וחוץ מזה ל106XSI יש יותר תחושת חיים אתה יותר מחובר לרכב,זה רכב בהרבה יותר מהנה במיוחד לרכב ראשון

לא הבנתי כלום ממה שכתבת, חוץ מהמשפט: "ואם כבר אז-אם זה רכב ראשון קנה איזה 106 XSI תלמד להשתלט ,להתנהל אם הרכב,תלמד להכיר תרכב"

פורסם

השאסי ממש לא מתעקם לא ביד הראשונה וגם לא בשנייה...

אצלי הוא דווקא יד 4 ונקי מכל שטות...

אחלה אוטו, מפנק לנהג ולנוסע ליד, יציב על הכביש וכיף לשייט איתו, אל תצפה למכונית מרוץ.

לאוטו לא חסר כוח אבל מפה ועד לאימפרזה טורבו הדרך ארוכה

פורסם

זה מה שהיתכוונתי, אני לא מצפה לאימפרזה טורבו או איזה פורש 911.

אוטו טוב אמין וחזק אבל לא ברמות של מכוניות אחרות כמו שכתבתי למעלה.

פורסם

אז כן, האוטו יותר חזק מכל המשפחתיות, ואמין כמובן לפי איך שהוא טופל.

אצלי זה הדגם של מנוע 2.0, לא נהגתי על ה2.2 אבל כוח יש לאוטו.

קח בחשבון שב40K אני בספק אם תמצא אוטו במצב נורמלי ולא יד עשירית עם מעל ל200K.

שלי גם למכירה עם 83K, אבל לצערך מעל לתקציב שלך.

אם יש לך שאלות ספציפיות על האוטו בכיף.

• תוכן חדש...