Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,יש לי בעייה קטנה של חלודה בגג בחיבור שבין השמשה הקידמית לגג.

מחר בבוקר אמור להגיע קונה שהחליט שהוא מסדר את זה לבד ואני מקבל את הסכום שאני רוצה.

אבל אני מלבט מאד מיכוון שהרכב מטופל ביותר שמור מאוד ונוסע מצוין,מה גם שהשקעתי ברכב המון תוספות חיצוניות

ובמערכת אדיו.

פה מגיע הבקשה שלי אליכם בעזרה להחליט מה אתם הייתם עושים במקומי.

מוכרים את הרכב ומחפשים משהו אחר,או שמחליטים לחפש פחח טוב שמוכן לתקן את זה ובעלות סבירה.

אני מצרף תמונות של החלודה בגג.

מקווה שתעזרו לי המשך יום מקסים לכולם!

DSC00116.jpg

DSC00117.jpg

imprza new age

פורסם

אם זו הסיבה היחידה שבגללה אתה מוכר רכב שאתה אוהב אז אני חושב שזה מוגזם.

קשה לשפוט מהתמונות אבל לפעמים מספיק לחתוך מעט מהגומי, לשייף את החלודה, למרוח בממיר חלודה, לצבוע בצבע איכותי ולאטום עם פוליאוריטן (לא מוקצף) או סיליקון שחור ובזה נגמר העניין. כמובן שלעשות את זה יפה דורש עבודה עדינה עם דרמל, שימוש במסקינטייפ, ידיים טובות וזמן פנוי. לא מזמן עשיתי זאת ברכב לאחר שאיבחנתי שהחלודה לא יורדת עמוק מתחת לקו הגומי.

הכל תלוי אם החלודה רק בחיבור שבין הפח לגומי או שחדרה פנימה. אם החלודה חדרה פנימה (למטה ולעומק) יש להוריד את השמשה, לבצע טיפול שורשי ולהקפיד מאד לבצע עבודה יסודית. אחרת החלודה תחזור. אני מציע שאם אתה לא מצליח לאבחן את מידת החומרה לבד תיגש לפחח שאתה סומך עליו.

פורסם

תודה רבה אביב החלודה חדרה פנימה חודר לי מעט מים בגשם חזק

האים יש לך הערכת מחיר מה יכול לעלות כל התיקון הזה?

כן אני מאד אוהב את הרכב שלי וכואב לי מאד מאד למכור אותו מיכוון שאין לי תקציב לרכב אחר

מה גם שהבאתי את הסובארו שלי למצב פשוט מושלם מבחינה מכנית.

אני מבקש שתעזרו לי בבקשה אני לא רוצה להיתחרט אחר כך על זה שמכרתי את הרכב כי אני ארגיש רע מאד ומדוכא :-(.

imprza new age

פורסם

אביב - לפתור בעיית חלודה , ועוד בחיבור שמשה בדרמל , סיליקון וממיר חלודה - זו חאפריות לשמה.

זה גם מתכון בדוק לעוד שנה שנתיים - חלודה חוזרת ותיקון יקר הרבה יותר.

הגגגגגגגגגגגגגגגגגגג55 , אצלך כבר יש נזק לא פשוט אם חודרים מים , וחבל מאוד שנתת לזה להידרדר לכזה מצב.

אם היית מטפל בזה בזמן - שיוף האיזור , ממיר , חומר וכל זה ללא הורדת שמשה (כמו שאביב כתב - רק בלי סיליקון שהוא רעיון רע מאוד) היו מספיקים - בכ1000 ש"ח עבודה.

עכשיו לדעתי הגעת כבר למצב שיש חלודה יותר עמוקה - והדבר דורש הורדת שמשה וטיפול יותר רציני (ודיר בעלק - בלי סיליקונים וקומבינות , ולהחליף את הגומיה של החלון אח"כ ברוב הסיכויים). הייתי משאר שהטיפול יעלה כ2000+ וידרוש צביעה של הגג מחדש (אבל אני לא פחח ולא שמאי :) ככה שאולי אני לא מעודכן במחירים בימינו)

אני גם חושב - שאם זו מהות הבעיה - תשאיר את הרכב אצלך.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חבל למכור את הרכב בגלל בעיה כזאת!

וגם אין לך תקציב למשהו חדש יותר...

אני אישית הייתי מסדר את זה אצל פחח (טוב) חשוב מאוד לעשות שם עבודה טובה,

והכי חשוב לקנות גומיה חדשה כמו שכבר הזכירו פה, שיהיה לך בהצלחה.

רועי.

FORD FIESTA MK2 CVH

:arrow:

פורסם

בוקר טוב לכולם,אני רוצה להודות לכולכם על העזרה והכיוון בהחלטה האים למכור את הרכב בגלל בעיית חלודה!

לאחר היתיעצות אים חבר מסוים שגר בכפר קאסם נאמר לי שעלות העבודה לא כל כך יקרה וכדי שאבוא מחר בבוקר

לקבל הצעת מחיר.

מה גם שיש לי ניסיון טוב אים הפחח הזה כי בעבר הוא ביצע לי פחחות וצבע בסובארו לגאסי שהייתה ברשותי 4 שנים.

בהזדמנות הזאת אולי גם אחליף את השימשה הקידמית כי היא שרוטה.

שבת שלום לכולם!

imprza new age

פורסם

צודק דר סובארו איך לא שמעתי לך תמיד....

איך ידעתי שאתה תגיב אים השטויות שלך,אז אים אתה רוצה לדעת הציעו לי 14000 שח!

ולא רציתי למכור ד'ר סובארו לדעתי אתה מבייש את השם הזה של דוקטור תנסה משהו כמו ''אנטי סובארו''

לדעתי יותר מתאים לך.

imprza new age

פורסם
לאחר היתיעצות אים חבר מסוים שגר בכפר קאסם נאמר לי שעלות העבודה לא כל כך יקרה וכדי שאבוא מחר בבוקר

לקבל הצעת מחיר.

בהזדמנות הזאת אולי גם אחליף את השימשה הקידמית כי היא שרוטה.

שבת שלום לכולם!

זה אומר שמחר בבוקר עוד מישהו לא ימצא את האימפרזה שלו...

פורסם
צודק דר סובארו איך לא שמעתי לך תמיד....''

הוא צודק לחלוטין, והוא פשוט אומר את הדברים בגלוי.

האנשים האחרים, שהגיבו כאן, לא עוקבים אחרי ההודעות שלך בשנה/שנתיים האחרונות, והם מגיבים להודעה הספציפית, בלי התייחסות לכל ה"רקע"

אני אהיה הרבה יותר עדין מד"ר סובארו, ואני רק אציין, שלדעתי הלא מקצועית בעליל יש לך בעיית יציבות נפשית קלה, שהתפתחה סביב האוטו הזה, שאתה גם אוהב וגם שונא בו זמנית, גם מת למכור וגם לא מוכן להיפרד בשום מחיר ועוד כל מיני תופעות מהסוג הזה.

תשתדל לא לכעוס, אני באמת לא בא לפגוע, פשוט אני (כמו ד"ר סובאורו) עוקב אחרי ההודעות שלך, ואי אפשר לא לשים לב, שיש כאן בעיה.

פורסם

ערב טוב לך בוקי,חלילה אני לא כועס עליך חבל על העצבים שלי באמת אני מכבד את התגובה שלך ניסיתה לעזור

ואולי אני אגש לפסיכיאטר בהיזדמנות הראשונה כדי שינסה להבחין אצלי אים קיימת בעיה נפשית קלה.

שוב שיהיה לך שבת שלום בוקי ידידי!

imprza new age

פורסם
אביב - לפתור בעיית חלודה , ועוד בחיבור שמשה בדרמל , סיליקון וממיר חלודה - זו חאפריות לשמה.

זה גם מתכון בדוק לעוד שנה שנתיים - חלודה חוזרת ותיקון יקר הרבה יותר.

אני מבין את התגובה שלך, גם אני לפני כמה שנים הייתי מגיב באופן דומה, והאמת שאפשר למצוא בפורום כמה הודעות שלי בסגנון הזה בהקשר לחלודה. כל זה עד שירדתי לעומקם של דברים, קראתי חומר טכני, ניסיתי, דיברתי עם מומחים לציפויים מתעשיית המכונות ועוד.

עם זאת כנראה שעדיין לא הכרת אותי מספיק אם כתבת שהצעתי משהו חאפרי :-)

נתחיל מהסוף- במקרה המדובר, שהמים כבר חדרו פנימה, אני מסכים שאין מנוס מלפרק ולבצע טיפול שורשי. צריך לזכור שאם הכל רקוב שום דבר חוץ מחיתוך הסרטן וריתוך פח אחר לא יעזור. ברור שבמיקום המדובר זה גובל בבלתי אפשרי. מעבר לזה גם טיפולים כאלו שנעשים ע"י פחחים לא מחזיקים מעמד כיוון שהחלודה לא מוסרת או מטופלת במלואה עקב הגישה הקשה.

אני התייחסתי למקרה של חלודה שטחית בקו החיבור בין קצה הגומי לפח. אם היא ירדה למטה אין מנוס מלפרק כי אחרת לא ניתן להגיע אליה. בכל מקרה בו אתה יכול להסיר את החלודה לגמרי, או רק את השכבה הרופפת ולמרוח ממיר חלודה החלודה תעצור ותהפוך לתרכובת עמידה ויציבה. ממיר חלודה, כאשר מיושם נכון נותן שכבת הגנה מעולה. במידה ולא נעשה בו שימוש נכון החלודה תמשיך. זה נכון לכל טיפול שלא מבוצע כהלכה.

הבעייתיות בסיליקון על פח ידועה. בכל מקרה השיטה הנכונה שהצעתי היא לכסות בשכבה של ממיר חלודה, צבע ואז ליישם פוליאוריטן ובעדיפות שניה סיליקון שחור. גם עם זה אין בעיה כיוון שהפח מכוסה בצבע.

פורסם

לעניות דעתי אני מסכים מאוד עם בוקי וד"ר סובארו,

אתה מנסה למכור את הרכב הזה כבר מתחילת פברואר השנה ולא מצליח, "גמיש במחיר" ככה כתבת לא ? ועדיין אתה תקוע עם הרכב הזה,

השקעת בו הוא נראה מגניב אחלה סבבה, תנסה למצא ילד שהוציא רישיון שיקנה את הרכב וישים דגש על ההתלהבות והפוזה אם יש לרכב, מבחינת הסטוריית הודעות שלך הרכב לא נראה כל כך שמור, מה גם שאתה מחזיק אותו שנה אולי קצת יותר ? (תקן אותי אם אני טועה) זה מזכיר את הסיפור שהיה לך עם הלגאסי "חוסר התעניינות בסובארו לגאסי ואני לא יודע למה?" נשמע מוכר, בסוף מכרת את הרכב(ואני בטוח שזה יה בהפסד גדול לעומת ההשקעה) למרות ששם בשרשור לעגת לכל מי ששרק העיז להביע דיעה,

14 אלף ,אף אחד בחיים לא יתן לך על הרכב ועוד עם החלודה בשמשה, זה סרטן לא קטן שאף פחח לא ירצה להתעסק ואם כבר אז לתת אחריות ליותר מידי זמן,

הצעתי : אם אתה באמת רוצה להשתדרג לרכב חסכוני ונוח , אז תנסה לחסוך לפונטו או משהו קטן כזה , כי אתה כבר החלפת סוס צולע בסוס חולה , חבל ששוב תכנס לסיפור כזה.

שיהיה בהצלחה

הכל נכתב ברוח טובה אין לך סיבה להתרגז סתם.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מניסיון שלי ושל חברים עם בעיות דומות - ברגע שראית את זה - ברוב המקרים - תצתרך לפרק שמשה (אני לדוגמא לא הייתי צריך - ותיקון של המקום הזה מחזיק לי ברכב הקודם כבר מעל 5 שנים, לעומת זאת יש לי חברים שכבר הספיקו לתקן פעמיים שלוש - כנראה גם עניין של מזל בנוסף לתיקון הלקוי :) ).

לגבי הבחור - הרי ברור שהמצב אצלו על הפנים אם חודר לו כבר גשם כן?

פירוק - חובה

חיתוך והשלמת פחים - חובה.

ממיר חלודה - חובה.

צביעה בפוליאורטן חובה.

מהות האי הסכמה איתך - הסיליקון בתור איטום במקום חיתוך , השלמה , ממיר ופוליאורטן - שזו הדרך הרצינית לתקן.

(במיוחד אם יש כבר נזילה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...