Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי יש לי סאב Magnat express

זה 12 אינץ' 400 וואט ו200 RMS

יש לי מגבר של crunch עם 4 ערוצים

175W X 4 RMS 4Q או שזה משהו שדומה ל Q חחח

250W X 4RMS 2Q

500V X 2 RMS bridged 4Q

הרדיו דיסק, אני רק יודע שהוא פיוניר מסך כחול חחחח

אבללל.. מה שחשוב לי עכשיו זה להביא קודם רמקולים 2 אחוריים ו2 קדמיים עם מגבר

לא משהו רציני מפוצץ משהו סבבה שאני שם עד שאני אחסוך מספיק

יש לי כרגע בערך 800-1000 שקל לשים.. וכל חודש אני מוציא 400 שקל אז אני חושב אולי להביא בינתיים רמקולים וחודש הבא מגבר או משהו כזה... תודה למי שעוזר!! :)

אגב.. אני אעדכן בהמשך מה המגבר והרדיו דיסק..

וגם אני גר בין רחובות לאשדוד (אני גר בגדרה) אז אם אתם יכולים להמליץ לי למי ללכת (לא חייב קרוב רק יש עדיפות חח)

עדיפות שלא יהיה יד 2 חח

פורסם

ה50X4 זה ההספק המקסימלי.

רדיו דיסק מוציא בערך 17 rms באחוזי עיוות גבוהים.

כמה אתה מעריך שיהיה התקציב הכללי למערכת ולפי זה נחלק את הרכיבים.

אם כבר יש לך מגבר ארבע ערוצים למה אתה צריך עוד מגבר?

חבר את האחוריים לרדיו דיסק, קדמיים למגבר וסאב בגישור

פורסם

אם אתה יכול רק תסביר לי מה זה גישור :)

ו.. אמ.. אני מעריךך שאני נותן עכשיו 1000 שקל וכבר אני סוגר את הרמקולים האחוריים ואני מאמין שגם את הקדמיים אם אתה אומר שלא צריך עוד מגבר..

זה טוחן את המצבר? חח (אני די חדש בקטע)

ואני מתכנן כל חודש לשים 400 שקל כמו שכתבתי כך שאני לא אשאיר אותה מה שיהיה אפשר לשים יותר טוב אני אשים.. אולי אפילו אני אביא מגבר מונובלוק מחבר הוא מוכר לי ב500 והבנתי שזה מציאה די טובה..

פורסם

איזה מונו הוא מוכר ב500?

בינתיים תביא דוטק אוביישן לקדימה.

את האחוריים תחבר לר"ד ואת הסאב בגישור.

גישור:+ מערוץ 1 ו- מערוץ אחר נותנים יותר עוצמה, זה בערך ההגדרה, לעוד הסבר כנס לfaq וקרא.

• תוכן חדש...