Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שבנו אתמול בצהריים זוגתי ואני מסופ"ש קסום באילת, שם ניפגשנו עם החברים שהגיעו יום קודם, ומיד לאחר הנחיתה וההתמקמות במלון קפצנו לבקר אותם בתצוגה.

כפי שציין נימרוד, גדודי מעריצים התנפלו על המכוניות, ונאלצתי לפנות במו ידי ילדים שקפצו (!) על מושבי ה LTD הפתוחה של בועז איתן..

כל הכבוד למארגנים, לרשת מלונות פתאל שעשתה כל מאמץ להנעים את זמנם של חברי המועדון, ולמרות שפיספסתי את ה "פואנטה" - חוויית הנסיעה בשיירה, נהננו מאד.

ובהזדמנות זו אני מודה מקרב לב לזוגתי שהפתיעה אותי, וכנראה שסוף סוף החלה להשלים עם ה"שריטה" בקה בקה כמו השבר סורי אפרקאי לא שריטה!!! שלי..

שלום.

למה לא ? החיים היפים החברה קורעים את התחת וחן נוחת בנחת בלי לקרוא את התחת ומתפנק במלון דופק חפוז אם מקלחת והולך לבקר את החברה :lol:.

חבל חבל חבל שלא יכולתי להצטרף לדעתי אחת החויות היפות שהיו למועדון פשוט פיגוז!

בטיול הבא בלי נדר אני בפנים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שמעתי שהדרך היתה ארוכה מאוד וחברה תפסו ראש...

יפה נרגילה תוף כדי נסיעה

האם יש ברכב מזגן או שזה משהו אחר

עופר בן צבי

פורסם

בשיחה עם מיכל יצחקי, כתבת ידיעות אחרונות שליוותה את המסע, הכתבה תתפרסם במוסף 24 שעות, כנראה בתחילת שבוע הבא עם סיכוי מועט לפרסום ביום ה' הקרוב.

עדכונים נוספים בהמשך.

בברכה,

סמדר.

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם
בשיחה עם מיכל יצחקי, כתבת ידיעות אחרונות שליוותה את המסע, הכתבה תתפרסם במוסף 24 שעות, כנראה בתחילת שבוע הבא עם סיכוי מועט לפרסום ביום ה' הקרוב.

עדכונים נוספים בהמשך.

בברכה,

סמדר.

כבוד !!!!!!!!!

המשך לסדרת הכתבות .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
יפה נרגילה תוף כדי נסיעה

האם יש ברכב מזגן או שזה משהו אחר

זה מקרר על בסיס מים. מה שמכונה "דסרט קולר" הרעיון הוא שבאיזור יבש אידוי ייים מקרר ב כ 5 מעלות.

שלמה דן גדרון

פורסם

רק שתי מילים:

כל הכבוד.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

לחברי מועדון החמש שלום רב

שמחתי מאוד שהגעתם לעיר אילת

חבל רק שלא הגעתם קצת יותר מוקדם שהתמונות שצילמתי היו יותר טובות

מצרף קצת תמונות