Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכחתי....במידה ואתה תחבר את הספק למצבר ללא הגבלת זרם אתה עשוי לקבל זרם טעינה מקסימלי של כמעט 10 אמפר (ללא התחשבות בהתנגדות החוטים).

לאחר שמתח המצבר יעלה הזרם ייקטן. בכול זאת לא ממליץ לך להטעין את המצבר ללא הגבלת זרם ל-4 אמפר.

איזה כייף לי :)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא בקיא בנושא הזה אבל חבר אמר לי שאפשר לבנות מטען מצברים מחיבור של כמה ספקי מחשב ביחד (ויש לי הרבה).. הגיוני?

פורסם

בכדי לקצר את זמן הטעינה יש להטעין את המצבר בזרם גבוה מה שלא מומלץ לרוב המצברים.

ספק כח בודד של מחשב מסוגל לספק זרם של עד כ-10 אמפר שזה די והותר לכן אין צורך לחבר כמה ספקים במקביל.

איזה כייף לי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...