Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצה לרמקולים 3.5, התקציב עד 600 שח'. יחוברו ישר לרדיו דיסק בלי מגברים ובלי קומפוננטים.

קודם רציתי להזמין של INFINITY אבל הפסיקו את ההספקה שלהם לארץ. עכשיו אני רואה שיש גם את הדגם של JBL. האם החברות הנ"ל נחשבות לטובות? אני לא מבין בתחום.

תודה מראש.

פורסם

באיזה רכב מדובר? רמקול במידה 3.5 לא יודע אם קיים מידה כזאת ..אם כן זוהי מידה מאוד קטנה.

קיימת אני יודע מידה 4.

אבל אולי (ומומלץ) ישנה אפשרות להתקין באמצעות טבעת עץ אלמנטים בגודל גדול יותר : 5 ורבע או במקרה הטוב 6 וחצי.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

ישנם וקיים ומונחים לי עכשיו גם על השולחן ליד. ראיתי גם בזאפ ועוד כמה מקומות.

דגם של הרכב - פיאט פונטו דור 1. הם מיועדים לדשבורד. אני לא יודע אם שווה לי ללכת לבעל מקצוע ולהגדיל את השקעים על מנת להתקין רמקולים בעלי קוטר יותר גדול.

פורסם

גם לי יש פונטו מהדור הישן, לדעתי ממש לא שווה לך לעשות בניה וכל זה.

כמובן גם אל תצפה ליותר מידי מרמקול כזה.

אם יש לך רמקולים 6X9 בדשבורד האחורי אז אתה לא תשמע בכלל שהקדמיים קיימים, כאילו הם לא שם בכלל.

אם בכל זאת אתה רוצה, גם אינפיניטי וגם JBL חברות מצויינות.

רק שים לב שההספק יהיה כמה שיותר גבוה.

פורסם

ברור ששלא כדאי להרחיב את החור בדשבורד.

אבל, תוכל להתקין רמקול במידה 6 וחצי בדלתות אם תרצה באמצעות טבעת עץ פשוטה.

תבצע חיפוש יש מישהו שעשה פרוייקט קטן בקשר לזה.

פורסם
אם יש לך רמקולים 6X9 בדשבורד האחורי אז אתה לא תשמע בכלל שהקדמיים קיימים, כאילו הם לא שם בכלל.

מכל זה הבעיה התחילה, יש רמקולים גם מאחורה ומקדימה, כמעט התחרפנתי כששמעתי את הבסים הנוראים של הרמקולים הקדמיים הכאילו לא קיימים.

רק שים לב שההספק יהיה כמה שיותר גבוה.

לגבי זה יש לי שאלה, ההספק של הנגן הוא 4X55, וההספק של רמקול קדמי אחד הוא 88. האם 33W הולכים לאיבוד?

אבל, תוכל להתקין רמקול במידה 6 וחצי בדלתות אם תרצה באמצעות טבעת עץ פשוטה.

אני אשקול את זה, כמה עלולה לעלות ההתקנה אם אין שום דבר מוכן בדלת? (כולל החווט, גזירות/תפירות למינהן)

פורסם

זה נכון שרשום לך עם הרמקול 88 וואט, אבל אתה צריך לבדוק מהו ההספק הפעיל/אפקטיבי שהרמקול מפיק, בטח באיזור 15-20 וואט RMS, זה הנתון החשוב ברמקול.

עם מערכת של 4X55 על רמקול קטן כזה, לדעתי אם תגביר את הווליום במערכת למספיק זמן אתה אפילו תשרוף את הרמקולים הקידמיים שלך.

(בטח יש לך מערכת של אילגרוד)

ראיתי מישהו שעשה טבעות כאלה בדלתות כדי לשים רמקולים (גם בפונטו 98 ) ואני אומר לך זה אחד הדברים המגעילים.

זה נראה על הפנים, גם עושים חורים בדלתות לפי מה שהבנתי.

אולי יש לו סאונד טוב, אבל זה נראה פשוט נורא.

אם אתה מחליט לעשות משהו כזה, אז תעשה בניה מפיברגלס כמו שצריך ואז זה יראה טוב.

פורסם

האמת שאין לי מושג..אם תעשה את זה בעצמך העלות מאוד מצומצת לדעתי כמה כבר עולה טבעות עץ?

וזהו רק לרפד את זה עם חתיכת בד תואם ..באמת לא עלות רצינית.

אם אתה רוצה אני ממליץ לך לפנות ליוסי אלפיין מתקין מקצועי מס'1!

ידוע בפורום כ alpine.

פורסם
כמעט התחרפנתי כששמעתי את הבסים הנוראים של הרמקולים הקדמיים הכאילו לא קיימים.

ועכשיו אתה מצפה לבסים מרמקולים בגודל 3,5 אינצ'?

אתה רציני?

גם עם תקנה רמקולים בגודל כזה, שעולים אלפי שקלים, לא תקבל בס סביר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רוב המכשירים מגיעים עם הספק פקטיבי של 17-18 RMS .

ישנם כמה מכשירים שההגברה שלהם היא 22 RMS.

ממוצץ בחום להתקין 6.5" בדלתות , משם השמיים הם הגבול.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
אם תגביר את הווליום במערכת למספיק זמן אתה אפילו תשרוף את הרמקולים הקידמיים שלך.

יכול להיות שזה מה שקרה ברמקולים הקודמים. זאת אכן בעיה.

ראיתי מישהו שעשה טבעות כאלה בדלתות כדי לשים רמקולים (גם בפונטו 98 ) ואני אומר לך זה אחד הדברים המגעילים.

הנה פה הביאו לינקים לבניה בדלת, לפי דעתי נראה טוב.

האמת שאין לי מושג..אם תעשה את זה בעצמך העלות מאוד מצומצת לדעתי כמה כבר עולה טבעות עץ?

וזהו רק לרפד את זה עם חתיכת בד תואם ..באמת לא עלות רצינית.

אני בטוח לא יעשה את זה בעצמי. אין לי מספיק כלים וזמן. צבא.

ועכשיו אתה מצפה לבסים מרמקולים בגודל 3,5 אינצ'?

אתה רציני?

למען הסר ספק, ברמקולים הקודמים הבסים היו ככ גרועים שהמוסיקה נשמעה כאילו שלועסים אותה.

אמרתה - כך משהו שהוא לא מסובך מדי וגם בעלות סבירה :smile:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=231247

תודה רבה. נראה מצויין.

פורסם

הנה פה הביאו לינקים לבניה בדלת, לפי דעתי נראה טוב.

מה שהביאו פה בלינקים זאת בניה מיקצועית ויפה. כמו ששמת לב בתמונות זה לא נגמר בטבעות עץ, יש שם עוד הרבה עבודה חוץ מזה, וזאת עבודה שצריך לדעת לעשות אותה.

למען הסר ספק, ברמקולים הקודמים הבסים היו ככ גרועים שהמוסיקה נשמעה כאילו שלועסים אותה.

זה כבר סיפור אחר. אל תנסה לפצות על הבאסים של הרמקולים האחוריים ברמקולים קידמיים.

אם אתה רוצה באס טוב מאחורה אתה צריך רמקולים 6X9 טובים ומגבר, ואז יהיה לך באס נחמד מאוד ברכב.

כל הצלילים שהרמקול יוציא כאשר מחובר לו מגבר יהיו יותר עמוקים ויפים, ואם יש לך גם סאב אז בכלל.

פורסם

בהזדמנות אני אחליף גם את האחורים, כרגע פשוט הסרתי את הקדמיים והמוסיקה נשמעת הרבה יותר טוב, למרות שהיא רק מאחורה.

לגבי הבניה - האם זה באמת ככ קשה לעשות אותה? יש לי ציור של מה שאני צריך, הודות לאלכסנדר.

אני פשוט אעשה מדידות ברכב שלי, אקח את התמונה, מידות ובד לנגר ואבריג את התוצרים לדלתות.

אני לא חושב שלמשל החיווט יותר מדי מסובך במקרה שלי.

יש משהו מעבר שאני לא מבין?

• תוכן חדש...