Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני יוצא עם מישהי כבר כמה חודשים ודי נמאס לנו מערבי שישי-שבת הבנאלים: מסעדה, בית קפה, סרט, פאב או מועדון.

אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על מקומות בילוי מעניינם לזוג באזור חיפה והצפון או לחלופין אתר המרכז אירועים מעניין לסופש"ים (את עכבר העיר אני מכיר).

*השאלה הפעם שונה לגמריי מהטופיק האחר שפתחתי בעבר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=235706

תודה מראש :wink:.

פורסם

בתור חיפאי מבין אותך , אבל אין מה לעשות העיר הזו משעממת, עיר לפנסיונרים.

אני יכול להמליץ על פאב ההוביט בזיכרון יעקב, גם טיול קטן בזכרון היפה וגם פאב נחמד.

פורסם

גם אני בתור חיפאי יכול לומר לך שאני מבין אותך - אין הרבה מה לעשות פה.

כמו שכבר הציעו פה , אתה יכול לבדוק הופעות בביט (יש לא רעות בכלל מדי פעם).

מה שאנחנו עשינו כבר כמה פעמים זה ליסוע ל"בית המרזח" ברמת ישי. פאב מקסים, אחלה מוזיקה, אחלה בחורות אחלה אווירה. תענוג.

פורסם

מה שאנחנו עשינו כבר כמה פעמים זה ליסוע ל"בית המרזח" ברמת ישי. פאב מקסים, אחלה מוזיקה, אחלה בחורות אחלה אווירה. תענוג.

אני דווקא לא כל כך אוהב את המקום, בטח לא עם בת זוג. בסופי שבוע צפוף ודחוס מאוד, כמעט תמיד אין מקום לשבת (וגם כשיש זה לא ממש נוח), חשוך בטירוף, מלא סיגריות, מוזיקה בווליום מאוד גבוה ואין ברמניות כוסיות, NOT MY CUP OF TEA..

בקשר להמלצות, חיפה זה חיפה, את אמריקה אתה לא תגלה פה.. אין על מה להמליץ מעבר ל-מסעדה, בית קפה, סרט, פאב או מועדון, מכיוון שאין יותר מזה. אני מניח שאם אתה חיפאי אתה מכיר גם את כל המקומות באזור.

חוץ מזה, אתה יוצא עם מישהי כמה חודשים, תעשו סקס באוטו, בישביל מה להכנס למועדון ?! :-D

המלצה שלי: דומה להמלצות הקודמות, פשוט לחפש הופעות שמעניינות את שניכם.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...