Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המחשב גוסס - עזרתכם בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

במצב בטוח יש מסך שחור עם כיתובי safe mode בפינות וזהו.

כתבתי :C , explorer - לא מגיב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הדבר שנראה הכי הגיוני עכשיו זה לפרק את ההארד דיסק מהמחשב הזה, לחבר אותו למחשב שאתה משתמש בו עכשיו, ואז פשוט להעתיק הכל לכונן אחר.. לא ממש את הכל, קח רק קבצי MP3 , מסמכים ותמונות שאתה יודע שלא נגועים בוירוסים..

אל תיקח כל מיני קבצי מערכת ושטויות כאלה..

ואז לפרמט ולהתקין הכל מחדש, כולל אנטיוירוס טוב .. שלא תגיע למצב כזה עוד פעם

Stay Dirty

פורסם

לא, לא הלך כולו. חלקו ניצל, חלקו האחר לא, כי לא התעקשתי עליו כלכך. יכל להציל לי את כולו (היה לוקח זמן [ולא מדובר בשעה שעתיים אלא ימים]), אבל היה מציל. הכל אפשרי בימינו :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• אחראי פורום
פורסם

אני עובד מלפטופ עכשיו, לא ממש יודע איך להתעסק עם כל החיבורים האלה. יש לי חבר שיכול לעזור לי מחר.

תמונות, MP3 ומסמכים זה בדיוק מה שאני צריך להציל ממנו. תוכנות וכו' אפשר להתקין מחדש.

תודה על העזרה!

איתי.

פורסם

אני לא חושב שאפשר לחבר הארדיסק רגיל למחשב נייד.. תמתין באמת לחבר שלך שיביא מחשב רגיל..

אחרי הפירמוט תזכיר לי, אני יתן לך לינק לאנטיוירוס קספרסקי עם "רשיון לכל החיים"

Stay Dirty

• אחראי פורום
פורסם

תודה :wink:

אם אקנה כונן חיצוני לגיבוי, אפשר במצב שאין ווינדוז להעביר את המידע לשם?

פורסם

בלי ווינדוס, אני מאמין שאפשר להכניס את המחשב למצב DOS דרך BOOT DISK אבל אין לי מושג בזה כל כך..

לא רוצה סתם להטעות אותך. הדרך הכי נוחה לדעתי זה פשוט לחבר את ההארדיסק הזה למחשב אחר..

Stay Dirty

פורסם

במידה ויש לך כמה מחיצות (C,E,D וכו'),עוד דבר שאתה יכול לנסות הוא פשוט להתקין עותק חדש של הווינדוס במחיצה אחרת. זה מה שעשיתי לפני כמה חודשים שאיזה חבר אידיוט שלח לי וירוס בלי לדעת (ואני בטפשותי הפעלתי אותו),ועד עכשיו אני משתמש בווינדוס שמותקן במחיצה D בעוד המקורי מותקן בC ולא נמצא בשימוש.

פורסם
ועד עכשיו אני משתמש בווינדוס שמותקן במחיצה D בעוד המקורי מותקן בC ולא נמצא בשימוש.

אז למה אתה לא מפרמט את C ?

פורסם

מה זה כל הבלגן הזה?

לא עולה האקספלורר? פשוט מאוד.

לחיצה על Ctrl+Alt+Del תעלה את מנהל המשימות (task manager) בטאב הראשון שנפתח (aplications) יש כפתור שנקרא new task.

לחיצה על אותו כפתור תפחת חלון עם שורת כתובת. כתוב את השורה הבאה C:\WINDOWS\explorer.exe וראה את האקספלורר עולה, ביחד עם כל האייקונים של שולחן העבודה והכל.

לא NEW RUN, לא לנתק ולחבר הארד דיסקים. לפעמים הפתרון הפשוט ביותר הוא זה הנכון. (או שלא:lol:)

בהצלחה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כן, קראתי. באף תגובה לא הופיעה השורה C:\WINDOWS\explorer.exe או צמד המילים NEW TSAK. או אפילו השילוש הקדוש Ctrl Alt Del

תקן אותי אם אני טועה

פורסם

צודק.. היה רק explorer.exe. אולי באמת כל השורת כתובת הזאת תשנה משהו.. מקווה בשבילו

מצטער שדיברתי קצת מגעיל, תסתכל בתיבה הפרטית יש לך שם משהו קטן :)

Stay Dirty

פורסם

אין בעיה, הכל לטובה.

explorer.exe פועל רק בשורה של RUN, שאליה הוא לא יכל להגיע כי לא היה לו טאסקבאר עם כפתור START.

תבדוק בתיבה שלך, יש לך תשובה :lol: (נראה לי שאפשר להפסיק עם זה עכשיו :-))

• תוכן חדש...