Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! אני מתלבט בעניין כבר כמה שבועות. שוטטתי בפורום ועדיין לא מצליח להחליט.

(אגב, רציתי מאוד לעזור כאן לפני שאני מבקש עזרה. אבל, מסתבר, שהחברה כאן חזקים. ומה יטען אזוב הקיר, כשמסביבו ארזים?)

אז ככה.

למשפחה אני צריך 7 מקומות. לטרמפיסטים עוד אחד או שניים... בסך הכל 8 או 9 מקומות.

אני נוסע 20,000 ק"מ בשנה.

הרכב מכניס לי כ1,700 ש"ח בחודש מהכנסה צדדית.

נמאס לי מה"שתיין" שלי, מיצובישי L300 1994 ולכן מתעניין על דיזל חסכוני יותר.

התקציב שלי באיזור הנמוך של 30,000 ש"ח.

מתלבט בין הרבה רכבים. ביניהם:

הייאס משנתון ישן, קצרה או ארוכה?

מיצובישי L300 דיזל 1997?

יונדאי H100 באיזור שנת 2000?

מג'אמפי אני קצת חושש.

תוכלו ודאי לעזור לי. התרצו?

פורסם

כדאי לך לבדוק בדקדקנות ספר טיפולים של כל רכב כזה. המלצה שלי, תמתח את התקציב שלך בתשלומים כי הם ממילא יבואו.

רכב הסעות שכזה ב-30K יהיה שחוק ובלוי וההוצאות בהתאם.

פורסם

צריכת הדלק בטויטה האייס היא 1/8 לדגם הארוך, להבנתי הקצר עושה 1/9.

לפותח השירשור, אתה יכול לקנות יונדאי H1 או ניסן לרגו/סרנה עם 7 או 8 מקומות אני לא סגור על זה.

היונדאי יהיה יותר זול, חלקים זולים יותר, ואם אני לא טועה הוא שותה פחות.

הניסן יותר נוח אבל יותר יקר, בנוגע לצריכת הדלק שלו אני לא יודע.

יש לך עוד אופציה, טרנספורטר. רכב ל9 אנשים, צריכת הדלק שלו היא טובה והיא סביבות ה1/12 (ידני) אל תתקרב לאוטומט. אבל הבעיה היא שהטיפולים שלו יקרים.

אני אישית גם חיפשתי משהו כזה וכרגע אני יקנה כנראה טרנזיט קצרה ונמוכה, אם תוכל להעלות את התקציב שלך אני אפנה אותך לרכב שנת 2002 במחיר של 48K.

קובי

פורסם

ממליץ מאוד על הג'מפי, לאבא שלי היה כזה מודל 2000 ואח"כ הוא החליף למודל 2005 משניהם הוא היה מאוד מאוד מרוצה.

סתם בדרך אגב, אתה צריך להיות מודע שאפילו שיש ברכב 9 מקומות הביטוח הרגיל נותן לך 7+ נהג כלומר 8 נוסעים בשביל להסיע נוסע תשיעי אתה צריך לשלם עוד הרבה כסף.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...