Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי ליאנה - מתז שמשה אחורית לא פועל

Lirans
שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בסוזוקי ליאנה 2002 5 דלתות שלי ישנו מגב אחורי

הוא עובד פיקס ואפילו החלפתי וישר היום כאשר גיליתי את הבעיה

מים לא זורמים

ישנו רעש של הפעלת המשאבה, יש מים במיכל ומקדימה הכל זורם כמו שצריך.

אני מעוניין לנסות לפתור את הבעיה לבד לפני שאני מכניס את האוטו למוסך... מה הן האפשרויות העומדות בפני?

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל, תיקח מחט, ותנקה את ה"שפריצר", ממנו אמורים המיים לצאת.

אני לא מכיר את הדגם הזה, אבל אולי יש סיכוי, שלשפריצר האחורי קיים מיכל נפרד ?

לא חושב, שהסידור הזה עדיין מופיע במכוניות מודרניות, אבל אולי בכל זאת.

אפשרויות נוספות - צינורית לשפריצר נקרעה בחיבור בין הדלת האחורית לגוף האוטו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תודה על התגובה.

ניסיתי את העניין עם המחט, אך בניגוד לשפריצר בשמשה הקידמית זה לא נראה שיש כל כך מה לחורר, הוא עמוק בתוך הפח ואיך כל כך גישה לחור.

לא נראה שיש מיכל נפרד, ישנו מיכל אחד.

עוד הצעות?

***פניה להנהלה וצוות הניהול רק באמצעות הודעה פרטית, נא לשם לב להבא***

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע בדיוק איך נראה האוטו אבל, בדוק את צינורית המים לאורך כל הדלת ה5 כנראה שיש איזה שהוא קרע בדרך שמונע מהמים להגיע אל השפריצר.

ברגע שגילת מאיפה הקרע קנה מאין מתאם קטן כמו של טפטפות קטנות, לאחר מכן חתוך את הצינורית ובר אותה משני צידיה למתאם.

רצוי שאם כבר החלטת לעבוד על מערכת ההתזה אז על הדרך פרק את השפירצר הכנס אותו בכס מים עם מסיר אבנית כמו של הקומקום ל10 דק', שטוף אותו וחבר שנית, בכך תוכל לפתוח סתימות בשפריצר שנוצרו מאבנית ויכול להיות שהן יוצרות את הבעיה.

בהצלחה.

צח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תפעיל את הווישר האחורי עם מים, ותבדוק מתחת לרכב איפה המים נוזלים וככה תוכל לאתר את הנתק בצינור (במידה וזאת הבעיה)

עוד אפשרות, לפעמים כאשר "בודקים" "נוגעים" מנתקים דברים בלי כוונה אז תבדוק באיזור של המיכל אם משם הנזילה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...