Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מבקש המלצה ל-"רמבו", או בלנדר עמוד


ToMeR
שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בגלל שיש פה אנשים שמבינים במטבח אני רוצה להתיעץ לגבי "רמבו".

 

מדובר באותו עמוד שבקצה התחתון שלו יש סכין וזה פשוט טוחן הכל בתוך הסיר.

 

אני יודע שיש כאלה עם ראש מתחלף ושיש להם ראש שהוא בעצם מטרפה (מקצף).

 

כמו בתמונה הזאת http://img.zap.co.il/pics/6/4/0/7/25797046c.gif

 

העניין הוא שאני צריך את המקצף הזה לעבודה עם קרמים סמיכים (פטיסייר וכ"ו) בכמות של קילו עד קילו וחצי מה שקשה יחסית להכין בכוח היד כי צריך מהירות עבודה יחסית גבוהה.

 

השאלה היא האם יש לכם אחד כזה מומלץ לצורך מה שאני צריך? וכמה וואט אני אצטרך במכשיר הזה?

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתמש בסטיק רק לטחון דברים אז קניתי אחד ערום יחיסית

אחרי שהיה לי משהו סיני שהעלה עשן אחרי שטחנתי איתו מרק הלכתי וקניתי אחד של טפאל, טוחן יפה מאוד כבר שנה.

אני מכיר מישהי שמעבידה אותם קשה והורגת אותם סידרתית שהבראון האחרון שיש לה מחזיק מעמד בכבוד אצלה.

ההמלצה שלי , 450W ומעלה, לא פחות

 

מהנסיון שלי כמו שאמרתי, היתי קונה היום את זה

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=574273

אם היתי בסיטואציה שלך.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי זאפ הכי חזק שיש שם זה 700 וואט של קנווד והתגובות ממש לא לטובתו.

 

לעומת זאת יש הרבה תגובות חיוביות לגבי הבראון 600 וואט, השאלה אם זה יכול להתמודד עם קרם סמיך.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.bamix.com/de/

 

יחיה אחריך, עולה בערך 700 ש"ח בארץ אם זכרוני אינו בוגד בי.

 

עריכה:

http://www.carmeldirect.com/bamixcatalog.pdf

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עושה רושם טוב, רק חבל שאין לו מטרפה שהיא בעצם כל מה שאני צריך במכשיר הזה.

 

הדיסקית הקטנה שמשמשת בתוך מטרפה, לא תעזור לי כי היא קטנה ואין לה שטח כיסוי מספיק גדול

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי פוסל על הסף. תתקשר אליהם ותשאל אם אפשר להחזיר אם לא תהיה מרוצה.

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

BAMIX אכן חיה רעה. אימא שלי הזמינה בזמנו משוויץ,

לפני שהייתה להם נציגות בארץ. גם אז המחיר שלו היה שערורייתי,

כיאה למייד אין סוויצערלאנד. אימת החומוס!

 

הקודם החזיק מעמד כ-20 שנה, הנוכחי בן 6 או 7 ונראה כמו חדש.

 

לגבי קרם פטיסייר - לא זכור לי שאי פעם הייתי זקוק למקציף חשמלי,

צריך אמנם לערבב בלי הפסקה, אבל לא מהר.

אם אתה חייב להקציף, תשתמש פשוט במקציף חשמלי רגיל (עם צמד מקציפים).

זול יותר מהבמיקס, ובטח כבר יש לך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...