Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם התלהבו מהסוזוקי סוויפט ולפי מה שהמוכר אמר להם בדגמים החדשים יש בקרת יציבות, זה גם מסומן להם בדף נתונים שהם קיבלו.

עכשיו גם התקשרתי אל הסוכנות והם אומרים שהרכב עד עכשיו הגיע מהונגריה ועכשיו הוא מגיע מיפן עם ESP.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מסכים איתך ואמרתי להם, אבל מה לעשות שהם רוצים רק יפניות ודוד שלי אמר להם לא להתקרב לפיאסטה.

אני אמשיך לומר להם.

פורסם

לי יש SX4 ולחבר קרוב סוויפט. לדעתי שווה לשלם את ההפרש. במיוחד לSX4 המחודשת עם דשבורד חדש. מבחוץ SX4 לא הרבה יותר גדולה מהסוויפט אבל מבפנים ומבחינת תחושה היא הרבה יותר מרגישה כמו אוטו "גדול". הבדל בתצרוכת הדלק הוא כליטר למאה ק"מ. 

פורסם

אמרתי לה לגבי הנוט, אבל היא גדולה ב20 סנטימטר מהג'אז וראיתי שחסרים בה הרבה מפרטי בטיחות.

גם על הSX4 אמרתי, היא ראתה את זה וחושבת שזה גדול מידי.

לגבי הפיאסטה אולי בגלל שזה דגם חדש ולא ידוע אם יש לו בעיות אמינות או לא , הוא מפחד ממנו.

פורסם

שמע אם זו הסיבה אז לדעתי הם צריכים לפחד גם מהג'אז כי זה דגם חדש שהושק די במקביל לפיאסטה בחו''ל והם גם הגיעו לארץ באותם זמנים בערך, תספר להם קצת על ההצלחה העצומה שלה באירופה ותראה מה הם יחשבו, אם בכל זאת הם רוצים דגם שכבר כמה שנים בחוץ, אז סוויפט עם ESP תהיה אופציה מצויינת ולדעתי עדיפה על ג'אז יקרה...

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

משגע אותי שאנשים פוחדים לקנות אוטו חדש בגלל שאולי יש סיכוי שמתישהוא חס וחלילה ילך לו איזה חיישן. יש פאקינג אחריות! אם לא היית מרוצה מהאמינות של האוטו אחרי שנתיים-שלוש תמכור אותו ותעבור הלאה. מה הבעיה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבעיה היא ירידת ערך. אני קניתי B4 שהוא רכב סופר אמין. עלה לי 164 אש"ח על הכביש. כעבור שלוש שנים הוא עלה פחות ממאה.

אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לו הייתי קונה רכב פחות אמין כמו C5. מחירם כחדשים היה זהה. הוא איבד עוד 20 אלף כלומר מחצית מערכו כחדש. פאקינג חיישן.

פורסם

ממתי הפיאסטה רכב בעייתי?

אצלנו במשפחה היתה פיאסטה 2 דורות אחורה ולא היו לה שום בעיות אמינות חוץ מפלסטיקים שנסדקו.

emotion of motion

פורסם
הבעיה היא ירידת ערך. אני קניתי B4 שהוא רכב סופר אמין. עלה לי 164 אש"ח על הכביש. כעבור שלוש שנים הוא עלה פחות ממאה.

אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לו הייתי קונה רכב פחות אמין כמו C5. מחירם כחדשים היה זהה. הוא איבד עוד 20 אלף כלומר מחצית מערכו כחדש. פאקינג חיישן.

מצטער, אבל התשובה שלי לא משתנה. דוד שלו כנראה באמת מהעתיד, כי הוא לא רק יודע שהפיאסטה תתקלקל בלי הפסקה, אלא גם שיקח לו שלושה חודשים למכור אותה בחצי מהמחירון. קשקוש. ותסלח לי, אין שום קשר ל-C5 או B4.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אולי סוף סוף תחלחל התובנה שרכבב הוא אינו כלי להשקעה, אלא מוצר אשר גורם לביזבוז כסף די ניכר..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא התיחסתי לפיאסטה כאל רכב בעייתי, אלא באופן כללי לכך שיש אנשים שמתיחסים לרכב כהשקעה באמת ומפחדים לקנות רכב שלא היה כמה שנים על הכביש והוכח כאמין.

בכל מקרה תודה לכולם על העזרה הם רכשו בסוף SX4 חמש דלתות.

• תוכן חדש...