Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה חברים זה מאוד חשוב.

אז ככה,

לפני כשבועיים התקנתי רדיאטור חיצוני לגיר ,למרות שהגיר עבד מצוין.העדפתי להתקין את הרדיאטור בכדי "להאריך את חיי הגיר".

הבעיה מתחילה כאן,

היום בבוקר,במהלך הנסיעה,ראיתי עשן שיוצא מהמכסה מנוע.

עצרתי את הרכב מיד,כיביתי אותו ופתחתי את המכסה מנוע.להפתעתי ראיתי שאחד הצינורות שמחברים בין הגיר לרדיאטור פשוט נקרע(קיבל מין חתך מסוים ) והשמן נודף מאותו צינור כלפי הכביש(להערכתי הגיר איבד משהו כמו 2-3 ליטרים,היתה ממש בריכה של שמן בכביש).

מיד הנעתי את הרכב ונסעתי במהירות של כ 20-30 קמ"ש למכון הרדיאטורים שנמצא במרחק של 400 מטר נסיעה.

כשהגעתי למכון רדיאטורים,הבחור מיהר להחליף את שתי הצינורות, לצינורות מאוד איכותיים(כך הוא טוען) ובנוסף לזה,הודה שהצינורות שהגיעו עם הרדיאטור והותקנו ברכב הם מאיכות זולה וירודה מאוד.

לאחר כל זאת ,הוא מילא לי שמן לגיר ושיחרר אותי לשלום.כל זה כמובן ללא עלות כספית.

בדרכי חזרה מהמכון,אני מרגיש מין קפיצות קטנות מהגיר בהילוכים 1.2.3 וההילוכים לא עוברים כפי שעברו לפני שהצינור שמן נקרע.

התקשרתי לאותו מכון והם אמרו לי להגיע עם הרכב והם יבדקו את השמן גיר משהו כזה..

השאלה שלי היא!!!-

האם מבחינה חוקתית,כל נזק שיגרם לגיר הוא על אשמתם?

לפי דעתכם,איפה אני עומד בכל הסיפור הזה?

מציין שוב-הגיר עבר בצורה מצוינת לפני כל הענין הזה.

תודה רבה זה מאוד חשוב!!

פורסם

אם אינני טועה הצינורות של הקולר המקורי הם braided (כלומר מכוסים ברשת מתכתית).

האם שמרת או צילמת את הצינור הקרוע? אם תגיע לתביעה משפטית בגין נזק שנגרם לגיר תהיה זקוק לעדות.

פורסם

שלום , אסור היה לנסוע עם נזילת שמן , לפחות הייתה מגשר בין החיבורים לגיר ואחר כך לנסוע. כל הנזק יהיה עליך ויש תקדימים לכך . השאלה האם הגעת למוסך עם שמן בגיר או כמעט ללא שמן ? .

לדעתי : עצם העובדה שהרכב נסע זהו סימן שעוד היה שמן בגיר ויש סיכוי שלא נגרם נזק לגיר.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

הרכב הגיע למכון רדיאטורים לפחות עם 2 וחצי ליטר(היתה בריכת שמן רצינית בזמן שהוא החליף לי צינורות).

מה זה יכול להיות חוץ מנזק גיר?

תודה

פורסם

יש לבדוק את מפלס השמן גיר אולי חסר.

יתכן וניגרם נזק לגיר, הייתי מציע לך שהכתובת הבאה שלך תהיה מכון לגירים אוטומטיים שיאבחן.

• תוכן חדש...