Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מגבר 6ערוצים JBL755.6 בספר רשום שהוא מוציא ביציאה של הסאב 300RMS

חיברתי סאב 8אינץ' 150RMS שכל מגבר סיני אחר שחיברתי לו הרעיד לי את האוטו

ועם הJBL הסאב בקושי מורגש ניסיתי להעלות ג'ין עד הסוף לא עוזר

מה נראה לכם לא בסדר פה? חיברתי את הסאב ליציאה במגבר שרשוםSUB

אולי אני צריך לחבר למקום אחר בגישור או משהו כדיי לקבל את ה300RMS האלה?

***אתה מתבקש להשתמש בסימני פיסוק. להבא הודעות כאלה לא יואשרו***

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

בדקת הגדרות ב HU?

חיווט RCA בין ה HU למגבר?

כיוונים במגבר?

תנסה לבדוק את כל מה שיכול להשפיע לך על הסאב, מקרוס ב HU ועד לאיקוליזר.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

איזה סאב זה?

מה ההתנגדות שלו?

כמה סלילים?

איך אתה מחבר אותו למגבר?

איך חוטי הRCA מתחברים למגבר?

תבדוק בHU שהוצאת את היציאה הנכונה (יציאת סאב אם יש) לכניסה הנכונה במגבר.

בתבדוק שאתה בטעות לא הפעלת במגבר או בHU פילטר HPF על הסאב במקום LPF

תבדוק שאין הנחתה על היציאה של הסאב

אבל אולי בעצם כדאי לדעת איזה HU יש לך וחברי הפורום שמבינים במפרטים כבר יבינו מה יכלת או לא יכלת לעשות שגורם לזה...

JBL, אם אפשר לאמר עליהם משהו טוב זה שהם מייצרים מגברים חזקים ובתחום הבאס הם נותנים תמורה גבוהה מאוד לכסף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדוק את כבל המתח מהמצבר.הוא ישן?עובי תקין?חיבור?ואולי מצבר חלש?

בדוק שהכבל מחובר ומהודק היטב לסופיות שלו.הכוונה ,שכל אותם חוטי נחושת דקים שנמצאים בתוך הכיסוי גומי של הכבל מחוברים כולם למצבר.

בהצלחה

פורסם

אולי ליין דרייבר יעזור

ראה ערך ELI_I עם מגבר מפלצת לא הצליח להניע כמו שצריך סאב שהמגבר יותר חזק ממנו פי כמה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
מה נראה לכם לא בסדר פה? חיברתי את הסאב ליציאה במגבר שרשוםSUB

איך בדיוק?

כדי לגרום לסאב לקבל 300RMS מהמגבר החיבור מתבצע קצת שונה. כדאי שתקרא את המניואל שלו ותראה אם חיברת נכון.

עם זאת לא הייתי שולל את כל מה שרשמו כאן. אם אתה לא בטוח כדאי שתלך למתקין אות תגיע לאחד המפגשים, בטוח תמצא מי שיסכים לעזור לך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חיברת את ערוצים 5+6 בגישור? בהתנגדות של 4 אום.?

אגב הם לא עומדים ב 2 אום גישור!!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...