Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך בודקים עם יש הצתה מספיק חזקה?

או עם הקויל נותן את המתח הרצוי?

ועם יש לכם בעל מקצוע להמליץ לי אליו באזור המרכז?

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

כל מערכת חשמלית ונתוניה.

תתחיל בקריאת הנתונים הרצויים לרכב שלך ע"פי הוראות היצרן.

הבדיקות מתבצעות בדרכים שונות ע"י מכשור חשמלי כמו הFLUKE ומיניו.

אם אתה לא מבין, קרא בספרות הטכנית של הרכב, או העזר בבעל מקצוע מוסמך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

רובר 214 98 ידני, יש לי ארגשה שהרכב לא נותן את כל הכח שלו, ניתן לבדוק בסורק? או ניתן לבדוק בFLUKE מתחים גבוהים כאלו? חוסר סחיבה קראתי בפורום שזה יכול להיות גם בגלל ממיר קטליטי סתום, אבל לרכב אף פעם לא אוחלף קויל או חותי הצתה (עבר 83 אלף) ואנשים אמרו שהקויל ברכב מעוד רגיש כך שיש מצב שהוא כבר לא מספק מתח רצוי, המנוע עובד עגול ללא בעיות אבל בכל זות יש לי ארגשה שיש קושי סחיבה, לא שבכלל לא סוחב אלה לא נותן את מלו הכח שלו

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

שמע כל מה שאתה אומר זה גישוש באפלה. במיוחד ברכב כזה, שהחלפים יקרים, אני מציע שתיגש לבעל מקצוע שמכיר טוב את הרכב ומטפל בכאלו, שיעשה סיבוב ויתרשם. בעל מקצוע שמתעסק ברכבים האלה ידע להשוות.

בעיות סחיבה לעיתים דיי קשות לפתרון. יש הרבה מאד גורמים שיכולים לגרום לזה ולכן חשוב מאד להכיר את הרכב הספציפי והמחלות שלו. מעבר לזה ביצוע בדיקות סטנדרטיות במקרים כאלה.

פורסם
שמע כל מה שאתה אומר זה גישוש באפלה. במיוחד ברכב כזה, שהחלפים יקרים, אני מציע שתיגש לבעל מקצוע שמכיר טוב את הרכב ומטפל בכאלו, שיעשה סיבוב ויתרשם. בעל מקצוע שמתעסק ברכבים האלה ידע להשוות.

בעיות סחיבה לעיתים דיי קשות לפתרון. יש הרבה מאד גורמים שיכולים לגרום לזה ולכן חשוב מאד להכיר את הרכב הספציפי והמחלות שלו. מעבר לזה ביצוע בדיקות סטנדרטיות במקרים כאלה.

חלפים יקרים??? פרט הסבר ונמק......

כויל מקורי עלה לי בסביבות 250 ש"חת יקר ???

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
חלפים יקרים??? פרט הסבר ונמק......

כויל מקורי עלה לי בסביבות 250 ש"חת יקר ???

הדרך טובה ונכונה לבדוק הצתה זה אך ורק עם סקופ.

בסקופ תוכל לראות מתח של כויל .מתח ניצוץ וזמן ומשך הניצוץ.

כלומר דרך הסקופ אפשר להיכנס לתוך הצילנדר ולראות מה קורה שם בפועל.

• תוכן חדש...