Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לקנות רכב קטן עם 4 דלתות, רצוי אוטומטי (למרות שאם ההבדל במחיר קריטי מוכן להתפשר), הגה כח, כריות אוויר לנהג ולנוסע ורמת בטיחות גבוהה, עלות אחזקה נמוכה (כלומר צריכת דלק נמוכה, מכונית אמינה שלא ידוע ככזו שרואה הרבה מוסך ועלות חלפים זולה במקרה הצורך)

התקציב הוא די גמיש. אני קונה את הרכב לשנה לכל היותר (לאחר מכן עוזב את הארץ) ולכן מעניין אותי יותר ההפרש שיהיה בין הקנייה למכירה מאשר העלות עצמה. המכוניות שהסתכלתי עליהן עד כה נעו בין 30K ל 65K.

כאמור אני מתכוון להחזיק ברכב כשנה בלבד, אשמח גם לשמוע את דעתכם לגבי אפשרויות של קנייה מחברת ליסינג או השכרה ובנוסף, האם קיימת אפשרות של ליסינג לתקופה של פחות מ 3 שנים (נאמר רכב ליסינג של חברה שנסגרה/עובד שפוטר והרכב חזר לחברת הליסינג), מישהו שמע על דברים כאלו?

מבחינת שנתון, שוב, מה שחשוב לי זה אמינות, עלות אחזקה ואיבוד ערך.

רכבים שהסתכלתי עליהם עד כה הם היונדאי גטס (שמקצת ניסיון שהיה לי איתו בהשכרה של ידני זולל דלק), הונדה ג'אז, טויוטה יאריס ומזדה 2. היה לי בעבר ניסיון מאוד רע עם רכבים אירופאים (רנו ופולסוואגן) מבחינת עלויות של חלקי חילוף ותיקונים ולכן הנטייה הטיבעית שלי היא להמנע מהם, אבל אם מישהו עם הבנה וניסיון אישי ברכב כזה חושב שכדאי להמליץ עליו, אני כמובן תמיד שמח לשמוע המלצות.

תודה רבה על העזרה

פורסם

לכל הרכבים שציינת יש 5 דלתות ולא 4.

היות ואתה רוכש את הרכב לתקופה קצובה וקצרה יחסית ההמלצה שלי היא להתמקד בדגמים שידועים כשומרי ערך וסחירים במיוחד כדוגמאת הג'אז או היאריס. קצת קשה למצוא אותן טובות ובמחיר סביר, אבל אפשרי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לכל הרכבים שציינת יש 5 דלתות ולא 4.

אוקי, התכוונתי לרכב שיש דלתות לנוסעים מאחור. אם תא המטען הוא חלק מהרכב או לא זה לא כ"כ משנה לי.

היות ואתה רוכש את הרכב לתקופה קצובה וקצרה יחסית ההמלצה שלי היא להתמקד בדגמים שידועים כשומרי ערך וסחירים במיוחד כדוגמאת הג'אז או היאריס. קצת קשה למצוא אותן טובות ובמחיר סביר, אבל אפשרי.

על אילו שנים היית ממליץ להסתכל? מה הכוונה בטובות (כלומר מה הקריטריונים ליהפכו רכב כזה לטוב) ?

ותודה רבה על העזרה

פורסם

מומלץ להסתכל על כל שנות הייצור, לדוגמא אני מעדיף שנת 2000 שמורה מאשר 2002 שחותה,

זוהי הסיבה שמומלץ להסתכל על כל השנים, אין גם הרבה, היאריס מתחילה משנת 2000 אצלינו

והג'אז משנת 2002.

הכונה ל'טובות'' זה שמורות.

מה שצביקה ניסה להסביר לך זה שהיות והג'אז והיאריס ידועות באמינותיהם וביוקר שלכם מבחינה כספית,

לא קל ואפילו קשה עד מאוד למצוא רכב מבין השתיים שמור ומטופל היטב ובמחיר זול.

הקריטריונים שיהפכו את הרכב לטוב זה בעיקר שמירה על הרכב, אם הרכב שמור אז הוא טוב,

אין יאריס או ג'אז שהם מטופלות היטב ומושקעות שהן לא טובות.

המשך ערב טוב.

שלומי.

• תוכן חדש...