Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש שרטוט לצינורות ואקום יש רעש של משיכת אויר ואני רוצה לראות שאני לא מפספס צינור. למרות שהטורים נראים יציבים

למעט כאשר מפעילים מזגן יש נפילה כשמפעילים אותו בפעם הראשונה.

פורסם

עדכון הוחלפו זוג צינורות נשם (כשמאחוריהם מתחבר אליהם צינור ואקום מהבוסטר) שאחד היה ממש קרוע והשני סדוק.בנוסף בוצע פירוק של המצערת וניקוי יסודי.תגובת הרכב והסחיבה שופרה משמעותית כמו כן ההחנקות בהתחלת נסיעה עם המזגן עד כה במשך מספר ימים תופעה לא חזרה על עצמה.קיבלתי את צינור מחוזק של 20 ס"מ יותר איכותי מהמקורי מחנות חלקי חילוף בחינם.

דבר נוסף חשדתי בתחילה שמדובר במשהו שקשור להזרקה ועברתי ליד מכון הזרקה מוכר, חשבתי שמדובר בצינור ויקחו כמה שקלים , באו הסתכלו שפכו מים על האיזור של הצינורות הנשם, המנוע כמובן נחנק קצת .הקביעה היתה טיפול הזרקה 500 ש"ח. אמרתי בו נראה מה מחליפים מה עושים ולפי זה נקבע. לא רצו לפרט חוץ מזה שזה עולה 500 ש"ח.

לא רוצה להכנס לפרטים על המקום אבל יש לו שם מקצועי. וכשאמרו לי דבר כזה מהתחלה זה לא נשמע טוב לפי מה התמחור עד עכשיו לא הבנתי.

המסקנה שלי עם כל הכבוד, כבר מעטים המקומות שלא מנסים להפיל על לקוח "תמים" לכאורה תשלום לא פרופרוצוינלי.וזו ההרגשה שהרבה אנשים שבאים למוסך מרגישים שמנסים לדפוק אותך, במקום לתת פתרון אמיתי וישר ,אחר כך מתפלאים למה המוניטין של מוסכים הוא כזה.

• תוכן חדש...