Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר R25 שאלה בקשר לשילדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלהן,

אני לפני קניית הרכב 2001 R25, מצאתי רכב נחמד מאוד המוכר התחייב על שלידה מנוע וגיר...

לאחר שלקחתי תרכב למוסך פרטי אמרו לי שהרכב נראה כאילו הוא נחתך לשלושה חלקים.

ישנם שני תפרים אורכים באמצע הרכב, בדיוק מתחת לכיסאות של המושבים הקדמים, ובסוף הכיסאות של המושבים אחורים.

הכוונה היא כמובן מתחת לרכב וזה לא נוגע בקצוות של הפח בצדים...

העניין הוא כזה שהתפירה נראת נורא "מכוערת".

בעל הרכב אומר שהרכב כך יוצא מהחברה, והוא מוכן ללכת לבדיקה במוכן, וכמובן להתערב על כסף (על כל הרכב, התערבות בכתב) ...

השאלות הן כאלה:

1. לבעלי רובר r25 (אני יודע שאין הרבה כאלה) האם גם אצלך יש שני תפרים בשלידה ?
  2. האם זה הגיוני שבחברה תופרים תשילדה כך שהיא באה בשלושה חלקים?

כל מי שיכול לשפוך לי קצת אור על הנושא...אשמח לשמוע...

פורסם

איך בדיוק תהיה תשובה :shock: גם אם יש כאן בעלי רובר , אתה רוצה שיכנסו מתחת לרכב באמצע ומאחור ויבדקו .

במצב כזה - לדעתי כדאי לגשת למוסך יבואן רובר - ולבדוק את השילדה .

ובעדיפות יותר גדולה - לגשת לבדיקה במכון לבדיקה לפני קניה :idea:

הם יודעים לזהות ריתוכים לא אורגנליים/מקוריים , וגם מתחייבים על הבדיקה ( אחריות על בדיקת השילדה )

אם בעל הרכב , אומר כי הרכב כך יצא מהחברה - החתם אותו על החזר עלות הבדיקה , במידה ויש בעיה בשילדה .

לידע כללי - בעל הרכב מחוייב בגילוי נאות , של תאונות או בעיה מהותית ברכב .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

במידה והרכב הוא יד ראשונה אז אני לא חושב שבעל הרכב ייקח סיכון ויישקר עלייך.

במידה והא לא יד ראשונה אז בכל מקרה הוא לא יכול להתחייב על כלום כי הוא אף פעם לא יידע באמת מה עבר על הרכב לפני שהוא היה ברשותו .

עכשיו סתם שאלה ,הרכב הנ"ל הוא בצבע תכלת ?

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

• תוכן חדש...