Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי פנצ'ר ברכב בן השנה וחצי שלי (פיג'ו 207 ), נסעתי טיפה עם הרכב ואמרו לי בדוד צמיגים (או משהו כזה...) שהלך הצמיג כתוצאה מזה ואי אפשר להצילו (הראו איך הצמיג מפורר מבפנים...) עכשיו אני עם הרזרבי שהוא למעשה באותן מידות ואותו יצרן - CONTINENTAL .

השאלות:

1. האם לקנות צמיג מאותו יצרן שיהווה את הגלגל הרזרבי מעכשיו?

2. אולי אפשר לקנות צמיג רזרבי הזול ביותר שיש כי זה רק רזרבי? (והאם זה משפיע בטסט?)

3. איפה כדאי לקנות? (ראיתי פערי מחירים די גדולים)

4. האם מישהו מכיר את Tires4U.co.il ? המחירים שם נראים טובים, השאלה אם מישהו יודע על האמינות שלהם?

5. האם הספריי לפנצ'ר הורס צמיגים או שזאת אגדה אורבנית...?

תודה!

פורסם

לנהוג במצב הזה זה ממש אל אופטימלי - אומנן הצמיגים זהים אבל מידת השחיקה ממש לא.

כדי להיות ממש בסדר צריך להחזיר את הצמיג הזה חזרה ולשים 2 צמיגים חדשים זהים.

אופציה פחות טובה לרכוש צמיג זהה (לא רק יצרן אלא גם דגם צמיג) חדש ולשים אותו יחד עם רזרבי (את המשומש תקין לשמור בתור רזרבי).

אומננם צמיגים זהים - אבל רמת טריות הגומי ממש לא - ויש לזה משמעות.

וחוץ מזה - לדעתי תמיד כדאי להשקיע טיפה יותר ולרכוש צמיגים מיצרנים מוכרים ותיקים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ספריי הפנצ'רים טוב לפעמים כעזרה ראשונה ויש להגיע מהר לתיקון התקר כי אח"כ החומר מתקשה מדי בתוך הצמיג.

אני מכיר את הצמיגיות (פנצ'ריות) של tires4uשברמת גן, חיפה וירושלים והן טובות ומקצועיות (מהיכן את?).

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...