Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי רדיו דיסק jvc kd-sh77 במתנה אך חסר לי המתאם שמתחבר לחלק המוקף בעיגול בתמונה מאיפה אני יכול להשיג אותו?

ואם יש למישהו קצת פרטים על המכשיר הנ"ל אני אשמח לקבל

fp42qcbyondog0x5trhq.jpg

פורסם

תשאל בסדנאות התקנה ו\או תחנה מרכזית בתל -אביב - בדרך כלל זה לא בעיה ולוקחים על שקע באיזור ה50 ש"ח :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אם אתה מבאר שבע, יש את בומב באסס שאולי יש להם.

וליד השוק בבאר שבע, שכחתי איך קוראים למקום, יש מרכז התקנות והכל, תחפש ותשאל שם.

בהצלחה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

צמה \ קונקטור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תנסה אפילו לחפש את זה בזאפ - יש סיכוי סביר מאוד שתמצא

תנסה את החנויות בלינק הבא:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=T-SoundAccessories&keyword=%f7%e5%f0%f7%e8%e5%f8

כתוב שם שיש להם מבחר של צמות למבחר של דגמים... JVC משתמשים בסטנדרט מאוד מסויים ומאוד מצוי בשוק - אני בטוח שתמצא בקלות - אתה יכול להזמין במשלוחה לבית :-D

והנה לך התשובה לאחר עריכה נוספת:

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=143

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...