Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

opel corsa vs renault clio vs peugeot 306

Daniloff
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. זקוק לעזרתכם.

קראתי וחיפשתי מספיק בפורום הזה ומקומות אחרים, אך עדיין לא סגור על עצמי.

החלטתי לקנות אוטו. הראשון שלי. התקציב עומד על 20000 ש''ח. הרבה זמן הייתי נעול על 306 5 דל', אבל בזמן האחרון יש הרבה אנשים אומרים שלא כדאי לקנות אותה.

מחפש משהו בשנות 2000-2001, קילומטרז' לא גבוה מדיי, חסכוני, עדיפות לידני.

אז מה עדיף לקחת?

תודה לכל מי שיעזור

פורסם

מבין השלשה לך על 306.

יש לי , והיתה גם קודמת.

רכב מעולה, אמין , חסכוני, נעים, מהנה, שילדה גאונית, הגה... אין מילים.

ברשותי גם רכב חדש (בן שנה) ולשאלה מי משניהם נוסע טוב יותר ומהנה יותר יש תשובה אחת ברורה- ה 306!!!

חד משמעית לך על ידנית!

חפש אחת שמורה ומטופלת באופן מוקפד עם היסטורית טיפולים מוכחת, גם אם זה יעלה לך עוד כמה גרושים או שנתון אחד פחות.

בהצלחה,

נתן.

פורסם

מצטרף להמלצה על 306. לדעתי גם הקליאו ידנית תהיה אמינה, חסכונית ואפילו קצת כיפית.

בקשר לקורסה - נסעתי כמה מאות ק"מ עליה והיא לא התחברה לי. תנוחת נהיגה גמלונית, המכונית לא משרה בטחון. היא לא אסון, אבל יש יותר טובות ממנה בטווח מחירים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

תודה על התשובות. אז מה כל הדיבורים האלה על 306 שהיא תמיד עושה בעיות וגם הטיפול הוא לא מהזולים.

אני גם מת על ה306 אבל אם זה באמת יהיה הרבה הוצאות אז זה לא ממש בשבילי.

על מה כדאי לשים לב ברכישת 306?

פורסם

לא יודע על דיבורים.

חפש רכב שמור , היסטוריית טיפולים מוכחת.

רכב "שלם", מערכות בקרת מיזוג , מחוונים, מתגים, פלסטיקים...

נוזל קירור יעודי, מנוע יבש יחסית, גיר חלק...

מצא אחר שטופל בזמן ולא "מודבק עם גפרורים"

לא אמורה להיות בעיה למצא אחד כזה.

תתעקש על נסיעה ממש כדי להרגיש.

רכב תענוג.

פורסם

תודה על העזרה. קניתי היום 306 1.4 ידני שנת 99.

האוטו יהיה שלי רק ביום ראשון. נראה מטופל. מקווה שעשיתי בחירה טובה. :-)

• תוכן חדש...