Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בשעה טובה, עוד סאגה נגמרה ועוד אישה בחיי התחדשה ברכב (אמא, בפיג'ו 206 1400 אוט')

לפחות ליישור קו - אני מבקש המלצה על מוסך מורשה פיג'ו-סיטרואן בירושלים. אני מעדיף לא את שרודר.

להמשך, למרות שאני מעדיף במוסך מורשה גם כן, אני מוכן להציע לה מוסך שאינו מורשה אבל שהוא מומלץ ממש.

תודה לעוזרים

ושבוע דבש

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

גור שלום רב !

קבל המלצה על מוסך רנדן, מוסך פזו, שבאים אליו גם מהמרכז, בלינק הבא:

http://www.autocar.co.il/index.php?sid=74&lang=he&act=index&id=1837

פנה לרן, וחזור לפורום לעדכון, על השרות שקיבלת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

רנדן אינו מורשה יבואן.

אם אתה לא רוצה להגיע לשרודר (גם אני לא בדיוק מת עליהם שם), יש לך במרחק 5 דק' משם את מוסך פלגר.

נמצא ליד משרד הרישוי הישן. אני מכיר אישית את הבעלים של המוסך, אחד המוסכים הכי ישרים שיש, עם צוות עובדים שעובד על המותג כבר מעל 10 שנים ברציפות.

ממליץ לפנות לבחור בשם איציק או בחור בשם שי.

אם באים בבוקר מוקדם אפשר לקבל את האוטו כבר בצהריים (סידרו לי מכה קטנה בדלת בפחות מחצי יום עבודה).

תוכל לומר ל-שי שאלעד בן דוד שלו שלך אותך (תגיד לו זה עם ה-307 הסגולה).

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ממליץ על רן, כבר למעלה מעשר שנים כל רכבי המשפחה מטופלים שם אודי וסיטרואן

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...