Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה מוזרה מעט, מודה, אבל אין לי תשובה עליה ואני בטוח שלכם יש: אילו דוושות יש בגרסאות "הספורטיביות" של מאזדה 3 בארץ? ידוע לי שבכל גרסאות הליסינג יש דושות פלסטיק רגילות. האם בגרסאות המאובזרות יותר יש דוושות אלמיניום?

פורסם

שאלה דומה בנושא: איזה גרסאות נחשבות "ספורטיביות", ומה נכלל בגירסה הספורטיבית?

אני מתייחס לרכבים שיוצרו בשנת 2006.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בלי קשר לשאלה ...

אני חושב שאתה מתבלבל עם הפוקוס שבה יש דוושה אלקטורנית (פטנציומטר) ומצערת חשמלית

בכל דיגמי מזדה 3 עד 2009 מצערת מכאנית (עם כבל)

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

דרור לאחר שכתבת מה שכתבת חשבתי יותר לעומק ואתה צודק אני התבלבלתי מצערת חשמלית ודוושה שהיא פוטנציומטר יש רק במנועי 2000 של מאזדה שלוש ובמנועי 1600 מה שכביכול יש בהשכרת רכב זו אכן דוושה עם כבל.

פורסם
שאלה דומה בנושא: איזה גרסאות נחשבות "ספורטיביות", ומה נכלל בגירסה הספורטיבית?

אני מתייחס לרכבים שיוצרו בשנת 2006.

ספורטיביות הן מאזדות שלוש עם נפח מנוע 2000 אם אני לא טועה זה נקרא קומפורט.

יש להן עוד כמה תוספות כגון מגנזיום חלון גג ו..

פורסם
ספורטיביות הן מאזדות שלוש עם נפח מנוע 2000 אם אני לא טועה זה נקרא קומפורט.

יש להן עוד כמה תוספות כגון מגנזיום חלון גג ו..

ספיריט, לא קומפורט ( קומפורט זה 1.6 מאובזרת ).

פורסם

מאזדה 3 ספורטיבית?

אז שמישהו יענה לי על כמה שאלות בבקשה.

האם הגיר שלה שונה מרגסת הליסינג (ידני)?

האם כיול הבולמים שלה שונה מרסת הליסינג(ספורטיבי ונמוך יותר)?

האם איפשהו במפרט שלה כתוב "ספורט"?

האם יש לה הגה שונה מגרסת הליסינג (תגובה, מהירות)?

האם תגובת המצערת שלה שונה מגרסת הליסינג?

בקיצור. הספיריט היא לא גרסה ספורטיבית של ה-3, יש לה מנוע יותר גדול, כ"ס ומומנט מנופח, וזהו, לא ספורט ולא נעליים. וזה בדיוק כמו שהגאיה לא גרסה ספורטיבית של הפוקוס, והCC לא גרסה ספורטיבית של המייקרה. אז תפסיקו להגיד את זה.

יש גרסאות ספורט, רציוניות יותר ורציניות פחות של הרכבים האלה(אולי לא של המייקרה, לא סגור על זה), אבל לא בארץ

Ford Focus estate ; Subaru XV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...