Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולנו אני מניח יודעים שמגיע לנו החזרים על יתרת אגרט רישוי (טסט) לימים שנותרו עד הטסט הבא במקרה שגנבו לנו את המכונית או שירדה מהכביש מסיבה כלשהי.

אבל האם החישוב שלהם נכון .

הסיפור - בתחילת 2009 הייתי אמור לקבל ממשרד התחבורההחזר אגרת רישוי בגין רכב אחד ולשלם אגרת רישוי בגין רכב אחר. ל 2 הרכבים נשארו נניחחמישה וחצי חודשים עד למועד החידוש. ברכב שהייתי אמור לקבל כסף החזר "עיגלו ליכלפי מטה - דהיינו ל חמישה חודשים. ברכב שהייתי אמור לשלם עיגלו לי כלפי מעלה - דהיינו ל 6 חודשים. במשרד התחבורה מכחישים "עיגולים" וטוענים שאצלי זה מקרהפרטי מיוחד... ושהם מחזירים אגרות רישוי "על היום" לפי חישוב מדוייק. אני לא מאמין. האם מישהו מכם יכול לספר לי על מקרה אישי שלו מתי גנבו\טוטאל לוס (תאריך) מתיהיה אמור להיות החידוש טסט (תאריך) , כמה כסף החזירו (שקלים - לפני הצמדה אם ישדו"ח) ואיזה רכב מדובר מדובר ? (או כמה הייתה האגרה המקורית המלאה ? . אפשרלשלוח לי לאימייל פרטי[email protected]להתראות ותודה מראש.

פורסם

אני מריח תביעה ייצוגית??

בכל מקרה לי חידשו רשיון לרכב לפני כשנתיים לאחר שהיה ללא רשיון בגלל פטירת בעל הרכב במדוייק על פי חישוב של ימים.

לא יכול לתת לך נתונים אבל אז בדקתי את החישוב המתימטי, ויצא תקין.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...