Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט לרכב בתל אביב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

מישהו יוכל להמליץ על מכון טסט לרכב בת"א? (רצוי כמה שיותר קרוב לאזור המסגר) - כבר שנים שאני עושה בגבעת שאול בירושלים כך שאני לא מכיר מכונים בת"א בכלל.

תודה רבה.

פורסם
יש לך את דינמומטר ברחוב השלושה ביד אליהו ובדיוק ממולו את קומפיוטסט.

:mm_yeah:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בקופיוטסט הכשילו אותי על צבע לבן קרם ולא לבן שנהב כמו שברשיון (צבע פשוט בן 30) ובסוף לא שינו ברשיון כי לא מצאו צבע מתאים יותר במחשב .

כמו גם על כמה חלודות , שבטסט חוזר לא הפריעו להם משום מה.

לשיקולך ...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מהנסיון שלי עם דינממוטר ברחוב השלושה הם נורא קפדניים - בדקו לי פח אשפה, משולש, צופר, שפריצרים, מושבים...

למרות זאת נראה שהם ישרים, ואם הרכב תקין הם לא ימציאו סתם שטויות.

פורסם

אני יכול להגיד שאני בודק שם את הרכב כבר 10 שנים ומעלום לא "חיפשו" אותי על שטויות,אם יש בעייה מכשילים,אם לא עוברים.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...